Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:maximka84 wrote:kasiaks wrote:podczytuje sobie was dziewczyny i stara to chyba ja jestem 30 na karku i starania o pierwsze dziecko dopiero. W okól podobnie jak u Was same matki i ciężarne.
Ale cierpliwie czekam na swoją kolej bo kiedyś nadejdzie )
jak miło że nie ja jedyna mam to 18tkę na karku
no kiedyś musi nadejść nasz czas . . .
Ty maximka nie narzekaj, patrz jak masz wykres ładny Mamusia
wiesz, w zeszłym cyklu miałam bardzo podobnie ... tyle że te jajniki nie rwały , a miałam tempke ładną i nagle buch z 37,10 do 36,38 ...i @ przyszła, więc i w tym miesiącu może być podobnie -
nick nieaktualnyIwka wrote:Oczywiście że nadejdzie. Na każdego przyjdzie czas stara? no co Ty ważne że się młodo czujemy:)Ja sie czuje tak na 19 latek
maximka84 zerknęłam na wykresik naprawdę bardzo ładny jest :)więc trzymam kciuki za nas
kaarolaa ja nigdy temperatury nie mierzyłam w w tym cyklu mierzyłam i nawet na usg byłam na obserwacji owu. i 12 kwietnia pęcherzyk miał 21 mm a w poniedziałek już go nie było. Więc owu miałam między 12 a 15 kwietnia pomimo że ovufriend mi zaznaczyło na 16 co jest nie prawdą
Lekarz w piątek powiedział by przez weekend z łóżka nie wychodzić ciężko było nam to zrealizować bo gości mieliśmy z okazji naszej 5 rocznicy ślubu
wow 5 latek, super my we wrześniu 3
Kochany Mężuś ... tak bardzo chciałabym mu podarowac ten największy skarb ... Boże jakby się cieszył . . . -
nick nieaktualny
-
O no to super 3 latka to też ładnie:)
Mój to się cieszył jak dziecko jak pierwszy raz zaszłam w ciąże, skakał z radości:) no ale radość trwała krótko. Teraz widzę, ze coś w nim przygasło i nawet ciężko mu się mówi o dzieciach...
Dziewczyny chyba zaraz polece po test jak wy wytrzymujecie w tej niepewności -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:O no to super 3 latka to też ładnie:)
Mój to się cieszył jak dziecko jak pierwszy raz zaszłam w ciąże, skakał z radości:) no ale radość trwała krótko. Teraz widzę, ze coś w nim przygasło i nawet ciężko mu się mówi o dzieciach...
Dziewczyny chyba zaraz polece po test jak wy wytrzymujecie w tej niepewności
... a byłaś w ciąży... ? -
maximka84 wrote:mikusia wrote:kochane ja spadam na maj! wlasnie dostalam okresu... no nic bedzie dobrze pozdarwaim was i rzyczę wam wspaniałych i sybkich fasolek
:***
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
maximka84 wrote:mikusia wrote:kochane ja spadam na maj! wlasnie dostalam okresu... no nic bedzie dobrze pozdarwaim was i rzyczę wam wspaniałych i sybkich fasolek
:***
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
maximka84 wrote:Iwka wrote:O no to super 3 latka to też ładnie:)
... a byłaś w ciąży... ?
Tak w 2011 ale poroniłam w 11 tygodniu ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:maximka84 wrote:Iwka wrote:O no to super 3 latka to też ładnie:)
... a byłaś w ciąży... ?
Tak w 2011 ale poroniłam w 11 tygodniu ciąży
Aniołeczek ... na pewno czuwa nad Wami ... -
nick nieaktualnyIwka wrote:Oczywiście że nadejdzie. Na każdego przyjdzie czas stara? no co Ty ważne że się młodo czujemy:)Ja sie czuje tak na 19 latek
maximka84 zerknęłam na wykresik naprawdę bardzo ładny jest :)więc trzymam kciuki za nas
kaarolaa ja nigdy temperatury nie mierzyłam w w tym cyklu mierzyłam i nawet na usg byłam na obserwacji owu. i 12 kwietnia pęcherzyk miał 21 mm a w poniedziałek już go nie było. Więc owu miałam między 12 a 15 kwietnia pomimo że ovufriend mi zaznaczyło na 16 co jest nie prawdą
Lekarz w piątek powiedział by przez weekend z łóżka nie wychodzić ciężko było nam to zrealizować bo gości mieliśmy z okazji naszej 5 rocznicy ślubu
dlatego ja wiem ze mogłam miec owulacje 31 marca, a to akurat były moje urodziny i strasznie zamarzyłam sobie, zeby sie udało i bach udało sie. ja tez nie mierzyłam, dopiero tu na owu zaczełam :)głownie odliczałam dni od pierwszego dnia @, przy regularnych cuklach to nie problem, zaczynałam serduszkowac w 11 dc a konczyłam w 15 dc. raz byłam tylko na usg podczas dni płodnych i był pecherzyk 23 mm.u mnie nawet sluzu nie było, musiałam sie wspomagac wiesiołkiem co nie przynosiło zbyt duzego rezultatu. -
maximka84 wrote:Iwka wrote:maximka84 wrote:Iwka wrote:O no to super 3 latka to też ładnie:)
... a byłaś w ciąży... ?
Tak w 2011 ale poroniłam w 11 tygodniu ciąży
Aniołeczek ... na pewno czuwa nad Wami ...
Czuwa nad każdą z nas :*maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Iwka wrote:Oczywiście że nadejdzie. Na każdego przyjdzie czas stara? no co Ty ważne że się młodo czujemy:)Ja sie czuje tak na 19 latek
dlatego ja wiem ze mogłam miec owulacje 31 marca, a to akurat były moje urodziny i strasznie zamarzyłam sobie, zeby sie udało i bach udało sie. ja tez nie mierzyłam, dopiero tu na owu zaczełam :)głownie odliczałam dni od pierwszego dnia @, przy regularnych cuklach to nie problem, zaczynałam serduszkowac w 11 dc a konczyłam w 15 dc. raz byłam tylko na usg podczas dni płodnych i był pecherzyk 23 mm.u mnie nawet sluzu nie było, musiałam sie wspomagac wiesiołkiem co nie przynosiło zbyt duzego rezultatu.
Fajnie taki prezent na urodzinki teraz już tylko z górkikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny