Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:kasiaks wrote:dziękuję :* chyba zaczyna łapć mnie zły humor, choć do @ jeszcze kilka dni
ja tez tak mam ...
juz mieszam smaki ... wczoraj byłam płaczliwa, mimo ze może i wykres obiecujący jak tu mnie pocieszaja kolezaneczki ale ja czuję że @@@@ idzie
cóż .... \\\\\
Nie idzie!!!! -
Dzisiaj jechałam do mamy po pity i w głowie ułożyłam sobie wierszyk:P
" Jeśli śmierdzi Ci kawa i
piecze Cię zgaga
a wzdęcia są nie do wytrzymania
to pewnie będzie z Ciebie mama"
Ogólny opis mojego dzisiejszego samopoczucia
Jeszcze myślę pozytywnie
Dobranoc:*kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Dzisiaj jechałam do mamy po pity i w głowie ułożyłam sobie wierszyk:P
" Jeśli śmierdzi Ci kawa i
piecze Cię zgaga
a wzdęcia są nie do wytrzymania
to pewnie będzie z Ciebie mama"
Ogólny opis mojego dzisiejszego samopoczucia
Jeszcze myślę pozytywnie
Dobranoc:*
niezłyIwka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wczoraj mialam ta mala niteczke krwi w sluzie i ciagle biegalam siusi i sprawdzalam czy ta wredna @ nie przyszla jak na razie do tej pory jej nie ma ale nadal sie boje ze przyjdzie jest mi okropnie smutno dzis Oliwia jak tam u Ciebie? u mnie tempka nadal 36,9.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 04:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:Czesc dziewczyny a u mnie spadła o 2stopnie mam 36,9:(klif my sie chyba wymieniamy temperaturami hehe .cos czuje ze jutro spadnie i znowu dupa:(dobrze ze juz jutro tEstujemy.lece sie szykować do szkoły bede dopiero po południu Buziaki
Mam takie samo uczucie jak Ty Oliwia ale jest jeszcze nadzieja dopuki ta @ sie nie pojawi oby pojawila sie dopiero za 9 miesiecy -
Piersi nadal nie bolą, choć przed @ bolały zawsze. Sutki za to nadal mam wrażliwe i sterczące (jak nigdy ), ból brzucha jak na @, a czasem kuje jajnik, no i głodna jestem wciąż (a tak miałam przed @) więc na dwoje babka wróżyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2013, 05:44