Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:jak na razie Maximka to ja też za super się nie czuję...brzuch też mnie mocno boli, na dodatek mam jakieś uderzenia gorąca od kilku dni, gorąco mi na maxa! i głowa zaczęła boleć
heh Tobie gorąco a ja się opatulam co wieczór w polar ,koc a córka się ze mnie nabija tylko ten brzuch mnie zastanawia,bo tak od tygodnia mnie męczy -
witam i wpierw pogratuluje Oliwia zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla was !!!!
No ja muszę czekać do poniedziałku bo mi ovu poprzestawiało o 3 dni choć sama nie wiem co myśleć więc postanowiłam poczekać i się nie nakręcać.Ogólnie czuje się dobrze jakiś tam ból miesiączkowy jest ale to nie taki jak co miesiąc w krzyżach łamie ale to raczej z wysiłku piersi nie bolą i tu jestem zdziwiona bo tydzień przed @ nie mogę i dotknąć a teraz to tylko sutki i otoczki swędzą bry i przy większym ucisku ćmią,śluz dalej kremowy i dużo a powinien mi już żółknąc i znikać.Więc pozostaje mi tylko czekać ,tylko jak ma przyjść to niech przyłazi bo mi szkoda czasu na wrednej humory -
nick nieaktualnykate38 wrote:Nusia wrote:jak na razie Maximka to ja też za super się nie czuję...brzuch też mnie mocno boli, na dodatek mam jakieś uderzenia gorąca od kilku dni, gorąco mi na maxa! i głowa zaczęła boleć
heh Tobie gorąco a ja się opatulam co wieczór w polar ,koc a córka się ze mnie nabija tylko ten brzuch mnie zastanawia,bo tak od tygodnia mnie męczy
No tak mi w ciągu dnia jest mega gorąco a wieczorami przed pójściem spać też się trzęsę z zimna
a kiedy masz termin @? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Kochana TY w tym dniu po owulacji co ja teraz jestem też taką ładną miałaś
nio tak, tylko że u mnie już spada ...
trudno ...
ale smutno mi meeega, przez to mierzenie tak smutno, jak nie mierzyłam nie wiedziałam jak to sie odbywa ... teraz wiem i się smuteczkuję ...
od maja na żywioł bez termometra ...jupppppi -
nick nieaktualnyNusia wrote:kate38 wrote:Nusia wrote:jak na razie Maximka to ja też za super się nie czuję...brzuch też mnie mocno boli, na dodatek mam jakieś uderzenia gorąca od kilku dni, gorąco mi na maxa! i głowa zaczęła boleć
heh Tobie gorąco a ja się opatulam co wieczór w polar ,koc a córka się ze mnie nabija tylko ten brzuch mnie zastanawia,bo tak od tygodnia mnie męczy
No tak mi w ciągu dnia jest mega gorąco a wieczorami przed pójściem spać też się trzęsę z zimna
a kiedy masz termin @?
najpierw mi obliczyło na 2 maja a teraz na 30 kwietnia przesunęło,ale ja bardziej ten maj obstawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:tez ci pisalam maximka ze wykres masz ladny i jest szansa,ilu dbniowe masz cykle?ja za 2 dni zrobie jeszcze jeden test bo jutro tez moze wyjsc to samo bo dzisiaj juz 2 robilam:D
mam 27-31
tempka leci, w poprzednim cyklu miałam baaaardzo podobnie, zgodnie z moimi przeczuciami jutro już bedzie 36,38 i plllama
ale znam siebie i czuję co nadchodzi dlatego się nie łudzę
poza tym ... totalna susza ... -
nick nieaktualnyja w ostanuim miesiacu tez mialam ladna temperature i nagle w dzien okresu spadla i przyszla wredna ale wtedy czulam wczesniej pobolewajacy znacznie brzuch i pryszzcze zawsze mnie wyskakuja.a teraz nic jednak nie chcialam nadziei sobie robic jescze nie wierze poki nie zrobi jeszcze jednego testu i nie wyjde 2 piekne kreski:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny