Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj deJzi tak bym chciała! ale boję się, że znowu się rozczaruję bo bardzo długo się staramy i mam trochę takich różnych problemów więc przez to to moje zajście w ciążę jest utrudnione...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    jak na razie Maximka to ja też za super się nie czuję...brzuch też mnie mocno boli, na dodatek mam jakieś uderzenia gorąca od kilku dni, gorąco mi na maxa! i głowa zaczęła boleć :-(

heh Tobie gorąco a ja się opatulam co wieczór w polar ,koc a córka się ze mnie nabija :P tylko ten brzuch mnie zastanawia,bo tak od tygodnia mnie męczy

• ninka Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i wpierw pogratuluje Oliwia zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla was :) !!!!

No ja muszę czekać do poniedziałku bo mi ovu poprzestawiało o 3 dni choć sama nie wiem co myśleć więc postanowiłam poczekać i się nie nakręcać.Ogólnie czuje się dobrze jakiś tam ból miesiączkowy jest ale to nie taki jak co miesiąc w krzyżach łamie ale to raczej z wysiłku piersi nie bolą i tu jestem zdziwiona bo tydzień przed @ nie mogę i dotknąć a teraz to tylko sutki i otoczki swędzą bry i przy większym ucisku ćmią,śluz dalej kremowy i dużo a powinien mi już żółknąc i znikać.Więc pozostaje mi tylko czekać ,tylko jak ma przyjść to niech przyłazi bo mi szkoda czasu na wrednej humory ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    Nusia wrote:
    jak na razie Maximka to ja też za super się nie czuję...brzuch też mnie mocno boli, na dodatek mam jakieś uderzenia gorąca od kilku dni, gorąco mi na maxa! i głowa zaczęła boleć :-(

heh Tobie gorąco a ja się opatulam co wieczór w polar ,koc a córka się ze mnie nabija :P tylko ten brzuch mnie zastanawia,bo tak od tygodnia mnie męczy

No tak :) mi w ciągu dnia jest mega gorąco a wieczorami przed pójściem spać też się trzęsę z zimna :)
    a kiedy masz termin @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:

ale ładną masz tempkę więc spokojnie .... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana TY w tym dniu po owulacji co ja teraz jestem też taką ładną miałaś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Kochana TY w tym dniu po owulacji co ja teraz jestem też taką ładną miałaś :)

nio tak, tylko że u mnie już spada ...

trudno ... :(

ale smutno mi meeega, przez to mierzenie tak smutno, jak nie mierzyłam nie wiedziałam jak to sie odbywa ... teraz wiem i się smuteczkuję ...

od maja na żywioł bez termometra ...jupppppi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    kate38 wrote:
    Nusia wrote:

No tak :) mi w ciągu dnia jest mega gorąco a wieczorami przed pójściem spać też się trzęsę z zimna :)
    a kiedy masz termin @?

najpierw mi obliczyło na 2 maja a teraz na 30 kwietnia przesunęło,ale ja bardziej ten maj obstawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka ale Ty nie dostałaś jeszcze @ to czemu tak bardzo Ci smutno? Spójrz na wykres Oliwii, też ma takie skoki a prawdopodobnie się udało. Myśl pozytywnie!

Kate to trzymam mocno kciuki aby @ nie przyszedł! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Baby kochane !!!!! wierzycie w cuda :P

Nusia - nie dostałam ale czują ją już jak to się mówi w moczu :P tzn. nie widać a czuć :P

Kate38 ... kciukasam :) narazie ładnie to wygląda :***

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe podobno cuda się zdarzają!!!!! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    hehe podobno cuda się zdarzają!!!!! ;)

Kochana :***

Nusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez ci pisalam maximka ze wykres masz ladny i jest szansa,ilu dbniowe masz cykle?ja za 2 dni zrobie jeszcze jeden test bo jutro tez moze wyjsc to samo bo dzisiaj juz 2 robilam:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    tez ci pisalam maximka ze wykres masz ladny i jest szansa,ilu dbniowe masz cykle?ja za 2 dni zrobie jeszcze jeden test bo jutro tez moze wyjsc to samo bo dzisiaj juz 2 robilam:D

mam 27-31 :)

tempka leci, w poprzednim cyklu miałam baaaardzo podobnie, zgodnie z moimi przeczuciami jutro już bedzie 36,38 i plllama :P

ale znam siebie ;) i czuję co nadchodzi dlatego się nie łudzę ;)

poza tym ... totalna susza ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ostanuim miesiacu tez mialam ladna temperature i nagle w dzien okresu spadla i przyszla wredna ale wtedy czulam wczesniej pobolewajacy znacznie brzuch i pryszzcze zawsze mnie wyskakuja.a teraz nic jednak nie chcialam nadziei sobie robic jescze nie wierze poki nie zrobi jeszcze jednego testu i nie wyjde 2 piekne kreski:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to juz nie dlugo bedziesz wiedziala najgorsze to czekanie.a robilas jakies badania hormownow?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    a to juz nie dlugo bedziesz wiedziala najgorsze to czekanie.a robilas jakies badania hormownow?

ponoć wsio u mnie ok, gra i buczy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa no to tylko dzialac:)

maximka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    aa no to tylko dzialac:)

nic innego mi nie zostaje . . . :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bede trzymac za ciebie kciuki:)
    a wyczekuje jeszcze 2dni i wtedy sie potwierdzi czy napewno jest to ciaza mAm nadzieje ze tak::)

‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ