Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:maximka84 Ty mnie tu nie zostawiaj na 30 kwietnia na testowanie się umawiałyśmy !!! Pamiętasz :*
Gdyby nie Ty to ja bym już dawno sobie test zrobiła.
A wredną odpędzam....a sio
:***
echhh jak fajnie że Was mam
oj do 30 kwietnia to chyba nie wytrzymam ... prędzej wredota zawita ...
ale pamiętam...owszem...Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Hej dupeczki dzis mnie nie było i nikt nawet nie zatęsknił? Idę płakać w kąt
i na listę mnie tam, raz, dwa 30 testuję!
tęsknimy, tęsknimy .... :***
ja płakałam w myslach caaaały dzionek .... smutne me smuteczki czuję ją ... jakos mi tak smutno było .... teraz jakoś lepiej, posprzątałam dom, zaraz zasiadam przed TV -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyboże jak dobrze, że ten dzień się kończy ... w pracy z bólu głowy umierałam, teraz zas prawy jajnik na którym ginekolozka dostrzegła Graffa rwie , w brzuchu się przelewa, przybywa \\\
brrrrrrrrrrrrrrrr.....
cudnego wieczorku Wam zyczę Kochane )))) -
Hej:)
Oliwia -gratulacje!
Klif- póki nie ma @ nie ma co się smutać
maximka84- współczuję samopoczucia i bólu..
Ja od wczoraj mam silny ból podbrzusza, jestem prawie pewna,że @ idzie i jest tuż tuż, tak naprawdę to nie mam już żadnych złudzeń bo jest identycznie jak co miesiąc.. -
Mnie też brzuchol boli ale póki wredoty nie ma to jestem dobrej myśli:) I proszę mi się tu pozytywnym nastawieniem ode mnie pozarażać!!
A jak przyjdzie to razem przejdziemy na majowe starania, pełne nowej nadzieimaximka84 lubi tę wiadomość
-
Witam Was kochane ponownie dzisiaj
Cały dzień siedziałam w ogródku i się byczyłam... Mam spieczone ramiona, dekolt i nos
Trochę oderwałam się od myśli o czekaniu...
Maximka, nie wolno być taką pesymistką! NIE WOLNO Jest jeszcze szansa, że będzie dobrze i tego się trzymaj!
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki!
A ja sobie dzisiaj dałam na luz wróciłam z pracy, umyłam okna, potem mężuś zapalił grilla i się w końcu wyluzowałam wypiłam 2 piwka i mi błogo zobaczymy jak jutro moja tempka będzie się miała
Dobrej nocki KOchane!Iwka, Irysek lubią tę wiadomość
-
Nusia wrote:Witajcie dziewczynki!
A ja sobie dzisiaj dałam na luz wróciłam z pracy, umyłam okna, potem mężuś zapalił grilla i się w końcu wyluzowałam wypiłam 2 piwka i mi błogo zobaczymy jak jutro moja tempka będzie się miała
Dobrej nocki KOchane!
Ja właśnie jutro z mężem ide na działkę na grilla a wieczorem na urodziny koleżanki:)
Zastanawiam się właśnie czy alkohol pić...bo jeśli fasola rośnie a ja ją piwskiem napoje ?? -
MNie piersi nie bolą,są powiększone i jędrniejsze.Chwilami sutki mnie kują i cały czas są zaczerwienione. Do tego pobolewanie podbrzusza od dzisiaj i kucie w jajnikach,duza ilosc sluzu,zmeczenie... juz sama nie wiem.calymi dniami nie siedze i nie mysle o tym. mam duzo zajec w domu.ale doskwiera.
Ja alkoholu nie pijam w cale. A napewno nie po owulacji.Jakos sie boje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 19:23
-
nick nieaktualnyIwka idziemy łeb w łeb zaczęłysmy cykl w tym samym dniu i nawet owulację nam zaznaczyło w tym samym dniu no ja dzisiaj też się zastanawiałam nad tym piwkiem ale może mi nie zaszkodzi w razie czego miałam straszną ochotę Kochana to trzymam za Ciebie kciuki, powodzenia mam nadzieję,że obie będziemy świętować
a kiedy masz @ dostać?Iwka lubi tę wiadomość