Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Przy pierwszej ciąży miałam jędrne i czy bolą to zawsze najlepiej na brzuch się położyć i sprawdzić bo jak je tak co chwilę dotykamy to mam wrażenie że od tego bardziej bolą. Zmęczenie tez odczuwam ale takie że ręce mi opadają i nie chce mi się nic mówić a i suchość w ustach cały czas ją czuje i żadna woda, herbata, sok czy mleko nie pomogły
anika lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:Iwka idziemy łeb w łeb zaczęłysmy cykl w tym samym dniu i nawet owulację nam zaznaczyło w tym samym dniu no ja dzisiaj też się zastanawiałam nad tym piwkiem ale może mi nie zaszkodzi w razie czego miałam straszną ochotę Kochana to trzymam za Ciebie kciuki, powodzenia mam nadzieję,że obie będziemy świętować
a kiedy masz @ dostać?
Wiem już podglądałam Twój wykresik.....ale teraz mnie nakręciłaś na piwko (już pytałam czy M na pół zemną nie wypije - ale właśnie zadzwonili że do pracy ma jutro iść wiec też nici z grillaa - trudno okna umyję)
Tak będziemy świętować
30 kwietnia ma termin @ wiem ze ovu mi zaznaczyło owulację 16.04 ale byłam na obserwacji i 12.04 miałam pęcherzyk 21 mm a 15.04 już go nie było więc myślę że ten spadek temperatury w sobotę oznaczał owulację ale że wcześniej nie mierzyłam tempki to ovu nie wyktyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 19:32
-
anika wrote:suchosc w ustach tez mam ale nie wiem czy to od tego ze dzisiaj tak gorącą..czy moze sie udało.caly czas cos pije. a jak mówie to pluje haha
Hoihihih:) ślinotok to też dobry objaw -
zobaczymy za kilka dni. prawde mowiac nie wiem kiedy testować. napewno nie mniej niz 3 dni po spodziewanej @. tylko cykl mi sie rozregulował i nie wiadomo kiedy @ ma przyjsc hehe. w pon ide do ginekologa.. moze da mi skierowanie na bete za kilka dni.
-
nick nieaktualnyNo mi też na 30 kwietnia wyznaczyło, ale wydaje mi się że wcześniej powinnam dostać, bo raczej dostaje w 30 dniu cyklu a nie w 32. Okaże się, mam nadzieję, że rzeczywiście będziemy świętować
Iwka Kochana a TY tym piwkiem się mną nie sugeruj, żeby potem na mnie nie było hehe. Teraz mąż wmusza we mnie lodyIwka lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:No mi też na 30 kwietnia wyznaczyło, ale wydaje mi się że wcześniej powinnam dostać, bo raczej dostaje w 30 dniu cyklu a nie w 32. Okaże się, mam nadzieję, że rzeczywiście będziemy świętować
Iwka Kochana a TY tym piwkiem się mną nie sugeruj, żeby potem na mnie nie było hehe. Teraz mąż wmusza we mnie lody
Dobry mąż I właśnie ja jestem piwoszem jak ja jutro piwka nie wypije to od razu wszyscy powiedzą że w ciąży jestem. A nie chce nikomu sugerować nawet M nie mówię o moich podejrzeniach. W pierwszej ciąży wszystkim od razu powiedzieliśmy a potem było ciężko i niezręcznie. Teraz mam wizytę u gin 7 maja ( takiego fajnego znalazłam co dwa tygodnie chce mnie oglądać i powiedział że póki skutków nie będzie muszę się przyzwyczaić że będzie częścią mojego życia - a chodzę na fundusz tj. poradnia rozrodczości, więc o kasę nie chodzi) Kupię sobie moze bez alkoholowe Więc Mężowi powiem jak będę miała zdjęcie z usg to mu dam w ramce:) -
anika wrote:zobaczymy za kilka dni. prawde mowiac nie wiem kiedy testować. napewno nie mniej niz 3 dni po spodziewanej @. tylko cykl mi sie rozregulował i nie wiadomo kiedy @ ma przyjsc hehe. w pon ide do ginekologa.. moze da mi skierowanie na bete za kilka dni.
A na bete trzeba mieć skierowanie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:anika wrote:zobaczymy za kilka dni. prawde mowiac nie wiem kiedy testować. napewno nie mniej niz 3 dni po spodziewanej @. tylko cykl mi sie rozregulował i nie wiadomo kiedy @ ma przyjsc hehe. w pon ide do ginekologa.. moze da mi skierowanie na bete za kilka dni.
A na bete trzeba mieć skierowanie?
Nie trzeba mieć skierowaniaIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:anika wrote:zobaczymy za kilka dni. prawde mowiac nie wiem kiedy testować. napewno nie mniej niz 3 dni po spodziewanej @. tylko cykl mi sie rozregulował i nie wiadomo kiedy @ ma przyjsc hehe. w pon ide do ginekologa.. moze da mi skierowanie na bete za kilka dni.
A na bete trzeba mieć skierowanie?
Nie trzeba.. ale jezeli moge nic nie placić..to trzeba skozystac :)tym bardziej ze u nas okolo 50zł kosztuje badanie beta. A ja póki co mam na kogo kase wydawac (moją córcie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 20:01
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:no to może dobry pomysł Iwka, bo nie ma co zapeszać życzę Ci żebyś szybciutko to zdjęcie z usg przyniosła a jutro może jednak wyppij bezalkoholowe bo ja w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy mi nie zaszkodzi? ale miałam taaaką ochotę!
Podobno do 8 tygodnia nasz organizm chroni fasolkę od złych rzeczy i grzeszków mam -
nick nieaktualny
-
annia wrote:
Podziwiam ja wiem, że jak kupie to zrobię
anika a mój poprzedni gin nie chciał mi wypisać na fundusz a to felek ;/ u nas 35 zł (2011)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 20:04