Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć piękne:)
A u mnie jakoś dzisiaj dziwnie. Piersi przestały boleć, brzuchol też sobie odpuścił...nie wiem co o tym myśleć. Ponad tydzień się męczyłam a dzisiaj pełna energii jak nowo narodzona...
To mój pierwszy cykl na ovu i tak naprawdę wcześniej można by powiedzieć nie obserwowałam siebie aż tak dokładnie jak teraz.
Jedno co wiem to zawsze przed @ mam tyle energii że meble przestawiam i pewnie to się święci.
Nadzieja gaśnie...tylko co to sie działo ze mną ostatnio...może się nakręcałam i sobie wkręcałam?
Nie ma co rozmyślać za miesiąc też będzie szansa:) -
annia wrote:
Hej:)
Ja też ostatnio miałam dziwne sny, przepraszam straszne sny.
I wszystkie związane z ciążą i poronieniem, aż bałam się zasnąć;/
-
Nusia wrote:hmm no chyba że tak... ja niby powinnam dostać @ jutro czyli w 30 dniu cyklu, według ovu dopiero we wtorek w 32, ale przeważnie cykle mam29-30 dniowe, więc zobaczymy, testu chyba jutro nie będę robić, mam cichą nadzieję, że okres nie przyjdzie!
Trzymam kciuki by wredota nie przyszła :*Nusia lubi tę wiadomość
-
Mi się śniło, że byłam w jakimś domku (tak jakby na wakacjach w jakimś ośrodku ) i było tam strasznie dużo ludzi i musieliśmy się jakoś pomieścić, żeby zasnąć, nie byłło miejsca... MEGA dziwne
Śniło mi się też ostatnio, że urodziłam chłopca i byłam trochę rozczarowana, bo mam już synka i miała być dziewuszka
-
annia wrote:Mi się śniło, że byłam w jakimś domku (tak jakby na wakacjach w jakimś ośrodku ) i było tam strasznie dużo ludzi i musieliśmy się jakoś pomieścić, żeby zasnąć, nie byłło miejsca... MEGA dziwne
Śniło mi się też ostatnio, że urodziłam chłopca i byłam trochę rozczarowana, bo mam już synka i miała być dziewuszka
To z całego serduszka życzę Ci dziewczynki :*
A sen ... w senniku bym sprawdziłaannia lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:annia wrote:Mi się śniło, że byłam w jakimś domku (tak jakby na wakacjach w jakimś ośrodku ) i było tam strasznie dużo ludzi i musieliśmy się jakoś pomieścić, żeby zasnąć, nie byłło miejsca... MEGA dziwne
A sen ... w senniku bym sprawdziła
Każdy sennik mówi coś innego... Oszałamiająca kariera, chęć powrotu do czasów dzieciństwa albo kłopoty...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannia wrote:Iwka wrote:annia wrote:Mi się śniło, że byłam w jakimś domku (tak jakby na wakacjach w jakimś ośrodku ) i było tam strasznie dużo ludzi i musieliśmy się jakoś pomieścić, żeby zasnąć, nie byłło miejsca... MEGA dziwne
A sen ... w senniku bym sprawdziła
Każdy sennik mówi coś innego... Oszałamiająca kariera, chęć powrotu do czasów dzieciństwa albo kłopoty...
chęć powrotu do czasów dzieciństwo ... o taaaaaaaaaaaaaaaaaak
chociaz tydzień,,,,mieć 12 lat ... ale żyć w moich latach 90'tych a nie w tych pokręconych ...annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannia wrote:
Kochana u Ciebie naprawdę bardzo ładnie to wygląda
nie spada ... jest dooobrze
a ja to już nadziei nie mam na ten cykl znam siebie już tyle lat ONA mnie nawiedza, że wyczuwam ją na odległość -
nick nieaktualnyannia wrote:
no... nam wystarczyło kawałek trawy, liści, piaskownicy ... i już był 'sklep', 'dom' ... działał wyobraźnia ... teraz to straszne jest ... technika techniką ale dzieci głupieją ... laptopy, tablety, telefony ... eee szkoda gadac ...Konwalia lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:annia wrote:
Kochana u Ciebie naprawdę bardzo ładnie to wygląda
nie spada ... jest dooobrze
a ja to już nadziei nie mam na ten cykl znam siebie już tyle lat ONA mnie nawiedza, że wyczuwam ją na odległość
Nie chcę się nakręcać...........ale i tak cały czas o tym myślę
Mój synuś już poleciał na dwór.
Będzie szukał laski z patyka i udawał dr Housa (uwielbiam ten serial - mały ogląda ze mną).
W swojej klasie zebrał już cały zespół i bawią się na przerwach
maximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:annia wrote:
no... nam wystarczyło kawałek trawy, liści, piaskownicy ... i już był 'sklep', 'dom' ... działał wyobraźnia ... teraz to straszne jest ... technika techniką ale dzieci głupieją ... laptopy, tablety, telefony ... eee szkoda gadac ...
Dokładnie!
W maju mamy Komunię i mały zażyczył zobie netbook (w domu jest już laptop) albo tablet (ma już telefon z androidem). Ewentualnie PS Vita (ok. 1000zł)
Jakaś paranoja!!!
A dostanie nowy rower, deskorolkę i aparat.
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:Maximka Kochana witaj
ja wróciłam z zakupów, znaczy ledwo wróciłam...
jak mnie napieprzają krzyże no maskara i jeszcze do tego co chwilę świat mi wiruje....
oby to były dobre znaki
u mnie - cisza przed burzą ... nic nie boli ... jaka ulga ....
rano pobolewała głowa ale tak jakoś rozeszło się po kościach ... -
nick nieaktualnyannia wrote:maximka84 wrote:annia wrote:
no... nam wystarczyło kawałek trawy, liści, piaskownicy ... i już był 'sklep', 'dom' ... działał wyobraźnia ... teraz to straszne jest ... technika techniką ale dzieci głupieją ... laptopy, tablety, telefony ... eee szkoda gadac ...
Dokładnie!
W maju mamy Komunię i mały zażyczył zobie netbook (w domu jest już laptop) albo tablet (ma już telefon z androidem). Ewentualnie PS Vita (ok. 1000zł)
Jakaś paranoja!!!
A dostanie nowy rower, deskorolkę i aparat.
no właśnie ...
wiesz nie ma się co dziwić ... wpływ rówieśników no i ten pęd świata ... bo ktoś ma i ja też chce ... ale dobrze że nie ulegacie ...
za 2 lata moja chrześniaczka ma komunię ... już nie chcę myśleć co by tu jej kupić ... ale myślałam o złotym czymś ... to zawsze jakiś kapitał jest ... robie przy tym to wiem