Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasiaks wrote:Annia za naszych czasów na komunie jak się dostało rower to był szczyt marzeń, a teraz masakra jakaś... a ja nawet nie dostałam rowera
Ja dostałam rower górski i aparat Polaroid, wiecie, taki, co od razu wyskakuja z niego zdjęcia
Film do niego był strasznie drogi - 10zdjęć = 50zł, więc za często nim nie pstrykałam
Ja dla swojego syna stawiam na ruch - rower i deskorolka!
Powiedziałam mu, że jeśli chce mieć konsolę, to musi uzbierać. Będzie z tym problem, bo jego pieniądze się nie trzymają
maximka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny..u mnie @ nadal brak, jutro rano testuję jeśli dziś nie przylezie...
Brzuch nadal mnie boli jak co miesiąc:/ Ogólnie czuję się zmęczona i też miałam dziś dziwny sen: szłam przez ogień ale się nie poparzyłam, jak wyszłam z płomieni to byłam cała i zdrowa -
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Hej dziewczyny..u mnie @ nadal brak, jutro rano testuję jeśli dziś nie przylezie...
Brzuch nadal mnie boli jak co miesiąc:/ Ogólnie czuję się zmęczona i też miałam dziś dziwny sen: szłam przez ogień ale się nie poparzyłam, jak wyszłam z płomieni to byłam cała i zdrowa
Ja też się tak czuję, tylko u mnie tempka poszła na łeb na szyję więc wiem co się święci ...
ale u Ciebie ... no no no -
Ech dziewczęta, założyłam ten wątek, ale się w nim nie udzielam. Gdybym się udzielała - moja wkrętka sięgnęłaby zenitu:) a ja nie chcę się nakręcać!
Widzę, że niektóre wykresy piękne. Życzę powodzenia tym, które jeszcze czakają na rozstrzygnięcieaisa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
ja tylko na chwilke dzisiaj robie urodziny moje i mężusia a więc tylko na chwilke póki co moja temperatura ide do góry co mnie cieszy może coś z tego będzie pozdrawiam wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 09:50
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ech dziewczęta, założyłam ten wątek, ale się w nim nie udzielam. Gdybym się udzielała - moja wkrętka sięgnęłaby zenitu:) a ja nie chcę się nakręcać!
Widzę, że niektóre wykresy piękne. Życzę powodzenia tym, które jeszcze czakają na rozstrzygnięcie
no właśnie Oleńko - załozycielko
Nio mamy tu parę potencjalnych Mam ...;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Witam dziewczyny
ja tylko na chwilke dzisiaj robie urodziny moje i mężusia a więc tylko na chwilke póki co moja temperatura ide do góry co mnie cieszy może coś z tego będzie pozdrawiam wszystkie
udanej imprezki ... no i spełnienia MARZENIA ... -
nick nieaktualnyNio zaraz do domu i weekend ...
przeglądałam wykresy szczęśliwych którym się zazieleniło i powiem Wam że to niesprawiedliwe niektóre kochały się 2-3 razy w cyklu i zaszły szczęściary ... wiadomo ze to saaama przyjemnośc no ale wiecie o co chodzi ... człowiek chce wykorzystać każdy dzień bo nóż się uda ..
echhhh i z jakimś smuteczkiem zaś Was żegnam, zajrzę po południu ... -
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Hej dziewczyny..u mnie @ nadal brak, jutro rano testuję jeśli dziś nie przylezie...
Brzuch nadal mnie boli jak co miesiąc:/ Ogólnie czuję się zmęczona i też miałam dziś dziwny sen: szłam przez ogień ale się nie poparzyłam, jak wyszłam z płomieni to byłam cała i zdrowa
NO Kochana, bardzo ładnie u Ciebie, oby tak dalej -
Hej dziewczyny dzisiaj planowo powinnam dostać miesiączkę, czuję się dziwnie brzuch mnie lekko pobolewa, podobnie jak na okres, ale trochę inaczej hmmm. Pewnie nic z tego nie będzie, takie mam przeczucie, piersi są cięższe, ale nie bolą mnie, a w pierwszej ciąży bolały.....Aniołek 09.11.2012 (12tc) [*]
-
Hej! a cały dzień sprzątam i tylko na chwilkę zaglądam co tu na skrobałyście
HOPE83 no wykresik masz piękny trzymam kciuki
maximka84 to tak jak u mnie ...cisza spokój i teraz pełen luz :*
;oniqa życzę udanej imprezki i wszystkiego najlepszego i oczywiście tego upragnionego prezentu
olivka witamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 11:11
-
Iwka wrote:Hej! a cały dzień sprzątam i tylko na chwilkę zaglądam co tu na skrobałyście
;oniqa życzę udanej imprezki i wszystkiego najlepszego i oczywiście tego upragnionego prezentu
olivka witamy
Ja też sprzatam, piorę, gotuję Zaglądam co jakiś czas...
Czuję się tak, jakbym miała być chora - rozbita
Doprowadzę dom do porządku i jutro - Dzień Leniucha
Iwka lubi tę wiadomość
-
annia wrote:Iwka wrote:Hej! a cały dzień sprzątam i tylko na chwilkę zaglądam co tu na skrobałyście
olivka witamy
Ja też sprzatam, piorę, gotuję Zaglądam co jakiś czas...
Czuję się tak, jakbym miała być chora - rozbita
Doprowadzę dom do porządku i jutro - Dzień Leniucha
Taaaak jutro dzień leniucha
annia lubi tę wiadomość
-
Hej deszczowo ja dzis rozłożona przez przeziębionko i zalana białymi ....no nie wiem czym dzień leniucha? Hahahahahaha no niestety nie u mnieZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny