Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
hej , ja tuż przed owulką i mam taki nastrój ah nawet niechce mi się seksu ehh , a mojego męza to za bele głupotę mogłabym skarcić.... wystarczy że załaczy tą swoją konsolę i fifę ahhhhhh mam ochotę tą konsolę siekierą poszarpać to te hormony?!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pozatym dziewczyny idziemy na spontana z mężem niby mierzę temperaturę ale co bedzie to bedzie a mam taka cichą nadzieję, że się uda i tym razem do końca ) już nie naciskam poprostu istny spontan Doobranoc kochane ;* PS. lubie czytać wasze posty )))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 21:20
-
nick nieaktualnyanika wrote:To chyba dobrze?? nie ma sie co denerwować. Temp masz bardzo ładną
Mnie boli podbrzusze caly dzien.. sluzu nadal duzo,powiekszone piersi i bolące,czerwone sutki
NO ja właśnie nie wiem czy dobrze czy nie, nigdy nie byłam w ciąży, więc nie mam zielonego pojęcia jakie są objawy , właśnie wrociliśmy z grilla od znajomych i mi niedobrze na potęgę, w głowie mi się kręci jutro powinnam dostać okres, więc może to są jakieś objawy okresowe a nie ciążowe...zobaczymy...cierpliwie czekam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 22:10
-
nick nieaktualnyannia wrote:Nusia wrote:Kochane a mnie dzisiaj nagle przestał boleć brzuch, piersi nadal duże, bolące i swędzoące sutki i o wiele więcej śluzu....juz nie niem co myslec...
Nusia myślę, że to może być dobry znak Kciukam mocno!
Mnie podbrzusze boli prawie cały czas... Tak mi ciężko jak przed @ Tempka na razie dobra, ale nie ma co się podniecać Postanowiłam, że poczekam z testem do czwartku. Boże, daj mi siłę wytrzymać!
A Ty? Jutro testujesz???
Oby oby to był dobry ciążowy znak
A ja miałam jutro testować, ale zobacze jak będzie z tempka, czy nagle nie dostanę @, jeśli nie, to w poniedziałek rano zrobię test, nie ma się co spieszyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam z rana .... dziś tempka skoczyła mi do 36,7 o 3 w nocy mierzona, a o 6 rano 36.9 teścik ovu mówi mi ze chyba już po owulce bo jest słabsza druga krecha.
teraz nic tylko czekać 2 tygodnie i zobaczymy czy mam fartaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 04:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny