Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje kochane :*
Oliwia- szczerze to w tym miesiącu nie wiedziałam kiedy będzie okres bo to mój pierwszy taki długi cykl, więc postanowiłam testować 14 dni po owulacji, bo słyszałam,że wtedy test powinien wyjść jak coś. Ja testowałam dziś testem o czułość 20ml/u a Ty jakim testowałaś?mozę o czułości 25ml/u i dlatego jaśniejsza jest kreska -
Oliwia jak testy wychodzą Ci pozytywne to jesteś w ciąży i nie ma co się stresować. Testy są różne, ja w obydwu ciążach robiłam po 3 testy i często te drugie kreski były jaśniejsze, jak nie zawsze ;p a byłam w ciąży. Bety nigdy nie robiłam bo to i tak nic nie zmieni. Musisz się uzbroić w cierpliwość i umówić do lekarza.
Hope gratulacje Naprawdę dziwny ten Twój wykres -
HOPE83 wrote:Cześć Kochane! Jestem mega szczęśliwa!!! Test ciążowy wyszedł POZYTYWNY!!! ( dwie kreski tak samo ciemne, mocno fioletowe) Boże jak ja się cieszę,że w końcu się udało!Normalnie sama jeszcze w to nie wierzę i cały czas zerkam na test ciążowy aby sie upewnic...
HOPE gratulacje kochana!!!
Ale wykres naprawdę niespotykany...
Wszystkiego dobrego :-*
Oliwia - wszystko będzie dobrze, jeśli jest druga kreska, to jesteś w ciąży. Każdy organizm jest inny, mojej joleżance pokazało dwie kreski dopiero 8 dni po spodziewanej @
Moja tempka na szczęście się trzyma! Oby tak dalej...
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Cześć Kochane! Jestem mega szczęśliwa!!! Test ciążowy wyszedł POZYTYWNY!!! ( dwie kreski tak samo ciemne, mocno fioletowe) Boże jak ja się cieszę,że w końcu się udało!Normalnie sama jeszcze w to nie wierzę i cały czas zerkam na test ciążowy aby sie upewnic...
No cześć Kochana! Gratuluję!!! Super!!!
Powiedź mi jak się czujesz, masz jakieś objwy? bo mi dziaiaj spadła tempka niestety, okropnie kłuje mnie lewy jajnik ale okresu jeszcze nie dostałam. Z tym, że ta temperatura mnie z rana dobiła i pewnie @ przyjdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHOPE83 wrote:Dziękuje kochane :*
Oliwia- szczerze to w tym miesiącu nie wiedziałam kiedy będzie okres bo to mój pierwszy taki długi cykl, więc postanowiłam testować 14 dni po owulacji, bo słyszałam,że wtedy test powinien wyjść jak coś. Ja testowałam dziś testem o czułość 20ml/u a Ty jakim testowałaś?mozę o czułości 25ml/u i dlatego jaśniejsza jest kreska
Tak właśniE 25ml hope to o takiej czułości wychodzi jaśniejsza Druga kreska bo sie na tym nie znam ?o jakiej czułości najlepiej stosować ? -
nick nieaktualny
-
HOPE83 wrote:Cześć Kochane! Jestem mega szczęśliwa!!! Test ciążowy wyszedł POZYTYWNY!!! ( dwie kreski tak samo ciemne, mocno fioletowe) Boże jak ja się cieszę,że w końcu się udało!Normalnie sama jeszcze w to nie wierzę i cały czas zerkam na test ciążowy aby sie upewnic...
SUPER!!! Gratulacje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny