Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki!
Mało Was tu dzisiaj...
Też bym chciała grilla... ale pogoda paskudna
Boli mnie dzisiaj podbrzusze jak na @ tylko jakby inaczej, tak, jakby już była i mam mdłości... Nie wiem, co o tym mysleć? Raz jestem pełna nadziei a raz sama się przywołuje do porządku, że sobie wmawiam
Anika - głowa do góry! Masz piekną tempkę! U mnie też idzie teraz taka równa - badźmy dobrej myśli
-
;oniqa wrote:annia ja też testuje 2 maja no i albo będe miała niespodzianke na urodziny albo nie póki co tempka idzie powoli do góry zobaczymy może sie uda :)Gdyby sie udało były by to najlepsze urodzinki w moim życiu
Hej hej! Widzę, że tu znowu pusto...
Ale rozumiem - niedziela
;oniqa - życzę Ci dwóch kreseczek z całego serca! ( i sobie również )
Temperaturę na razie mam zadowalającą...
Chyba jakoś wytrzymamy do tego 2-go??? Najlepiej to przespać te parę dni
;oniqa lubi tę wiadomość
-
annia wrote:;oniqa wrote:annia ja też testuje 2 maja no i albo będe miała niespodzianke na urodziny albo nie póki co tempka idzie powoli do góry zobaczymy może sie uda :)Gdyby sie udało były by to najlepsze urodzinki w moim życiu
Ale rozumiem - niedziela
dzięki kochana oby był dla Nas szczęśliwy
annia lubi tę wiadomość
-
annia wrote:;oniqa wrote:annia ja też testuje 2 maja no i albo będe miała niespodzianke na urodziny albo nie póki co tempka idzie powoli do góry zobaczymy może sie uda :)Gdyby sie udało były by to najlepsze urodzinki w moim życiu
Ale rozumiem - niedziela
dzięki kochana oby był dla Nas szczęśliwy
-
nick nieaktualnyno witam Was Dziewczynki ponownie. U mnie niestety porażka w tym cyklu, dostałam dzisiaij popołudniu okres, strasznie mi smutno!!!
Także Kochane chyba przenoszę się na wątek majowy.
TRzymam mocno kciuki za resztę testujących dziewczynek a Wy trzymajcie za nas w kolejnym cykludeJzi, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki Kochana może rzeczywiście majowy będzie szczęśliwy...
wiesz co, ja w tym cyklu już byłam pewna, że się uda, miałam wszytkie ciążowe oznaki, brzuch bolał mnie praktycznie od owulacji, piersi strasznie bolące i wrażliwe, mdłości itd... a tu zonk...dzisiaj przyszedł @ więc powiem Ci szczerze, że wolałabym w kolejnym miesiącu nie mieć żadnych oznak...może tak by bylo lepiej hehe -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:dzięki Kochana może rzeczywiście majowy będzie szczęśliwy...
wiesz co, ja w tym cyklu już byłam pewna, że się uda, miałam wszytkie ciążowe oznaki, brzuch bolał mnie praktycznie od owulacji, piersi strasznie bolące i wrażliwe, mdłości itd... a tu zonk...dzisiaj przyszedł @ więc powiem Ci szczerze, że wolałabym w kolejnym miesiącu nie mieć żadnych oznak...może tak by bylo lepiej hehe
Wiem cos o tym :(ja marnie sie czuje strasznie slabo mi i czuje scisk na zoladku
W pt chyba zatestuje.bo imprezke bedziemy mieli i chce wiedziec czy moge pic czy nie -
nick nieaktualny