Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywymysl ze przy pierwszej mialas problemy i boisz sie o drugom nasciemniaj cos... powinni... chociz roznie to bywa w w brytanii jak nie ninelo 3 miesiace to tam nic nie wskurasz szybciej poprostu olewaja to. im sie wtdaje ze ciaza to do piero po 3 miechach. a prywatnie bete nie mozesz sobie zrobic??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wlasnie tu jest tak samo do 3 miesiecy mozesz poronisz oni nie powtrzynuja ciazy.a ginekologowi nie moge sciemniec bo chodzilam do niego z corka i wie ze bylo dobrze a pozatyym dzwonie do jego pielegniarki a nie bezposrednio do niego ale napewno jutro sprobuje zadzwonic moze mnie gdzies wcisnie ake dzisiaj dopiero zaczelam 5tydzien wiec tak od 7najlepiej isc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane! Jestem mega szczęśliwa!!! Test ciążowy wyszedł POZYTYWNY!!! ( dwie kreski tak samo ciemne, mocno fioletowe) Boże jak ja się cieszę,że w końcu się udało!Normalnie sama jeszcze w to nie wierzę i cały czas zerkam na test ciążowy aby sie upewnic...
deJzi, oliwia, Konwalia, Iwka, annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Masakrycznie długi ten cykl miałam, poprzednie miałam 28 dniowe. W tym cyklu coś się poprzestawiało, najpierw ovu pokazało owulację na 24 marca a potem przeskoczyło na 14.04 więc to był dziwny cykl ale jaki szczęśliwy!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2013, 06:14
anika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydeJzi wrote:witaj maximka jak samopoczucie??
takie sobie Kochana ... popłakałam wczoraj sobie ... no bo w sumie wiesz ... ponad rok juz bez zabezpieczenia , u mnie niby wsio ok - wręcz ksiązkowe mam te cykle kuźwa .... mąz pójdzie na badanie nasienia ...
chyba stres za duzo robi ... a u Ciebie jak ?deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie wporzo, juz pelny luz jak to minelo bzykanko... to jest niesamowity stres.. wrrrrr nie lubie.. teraz czas odpoczac zrelaksowac sie
dokladnie wyslij mezusia na przeglad bo sie tylko meczycie...
ok ja znikam mlodym sie zajac ,..... milego dnia -
nick nieaktualny