Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaseczki dziękuję bardzo :* niestety bety nie zrobie bo labolatorium zamknięte na długi weekend. Aniu nie trać naadziei, mnie też krzyże bolą
Maximka Kochana ja już trzymam za Ciebie kciuki aby ten cykl był udany :*annia, maximka84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jestem zesrana ze strachu, o 15 wizyta u gina, @ ma być jutro ale chyba stres mi ja przesunie... Boję się jak diabli, pewnie powie, że po macicy widzi że @ za rogiem i spieprzy mi tym cały dzień... Brzuch jak bolał-tak boli, biały śluz leci, temp taka sama... Fuck..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyannia wrote:Kochana może masz rację... nie mierzyć, nie nakręcać się... jak ma się udać, to się uda
I życzę Wam, żeby wszystko się udało i żebyście przytulili w końcu mały CUD
własnie ... najgorsze to nakręcanie jest, ja WAM powiem że nigdy tak tego okresu nie przeżyłam jak teraz - wczoraj ryczałam jak durna ...
za bardzo byłam nakręcona ... temperatura i wszystko ...
pierniczę żeby sobie tak nerwy psuć ...kasiaks, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Hej dziewczyny, jestem zesrana ze strachu, o 15 wizyta u gina, @ ma być jutro ale chyba stres mi ja przesunie... Boję się jak diabli, pewnie powie, że po macicy widzi że @ za rogiem i spieprzy mi tym cały dzień... Brzuch jak bolał-tak boli, biały śluz leci, temp taka sama... Fuck..
Emilko kochana ... wg mnie to jest meeeeega dobrze ....
uszątka do góry :***Iwka lubi tę wiadomość
-
hejka ja potwierdzam ze sie nie udalo. wczoraj przyszla wredota-spozniona 2 dni!!!!
humor mi sie popsul i mam dola....
no cóz po upadku trzeba sie podniesc i isc dalej.
dopisze sie do majowek ale za was kwietnioweczki nadal trzymam kciuki i bede podczytywac!!!deJzi lubi tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:Hej dziewczyny, jestem zesrana ze strachu, o 15 wizyta u gina, @ ma być jutro ale chyba stres mi ja przesunie... Boję się jak diabli, pewnie powie, że po macicy widzi że @ za rogiem i spieprzy mi tym cały dzień... Brzuch jak bolał-tak boli, biały śluz leci, temp taka sama... Fuck..
Hej Emilka, Mam dokładnie tak samo jak Ty... Temperatura od kilku dni identyczna, białawy śluz, bolący brzuch i jeszcze te krzyże
Ja powinnam mieć @ 1-go... Ale zatestuję chyba jutro bo oszaleję!
Za Ciebie trzymam kciuki mocniasto!!! Daj znać po wizycie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrava wrote:hejka ja potwierdzam ze sie nie udalo. wczoraj przyszla wredota-spozniona 2 dni!!!!
humor mi sie popsul i mam dola....
no cóz po upadku trzeba sie podniesc i isc dalej.
dopisze sie do majowek ale za was kwietnioweczki nadal trzymam kciuki i bede podczytywac!!!
ja wczoraj się dołowałam ... mmmmmasakrycznie, wiem co czujesz ...
ale nic ... dalej dziergamy Kochana, sama nie jesteś z wredotą .... kiedyś się jej pozbędziemy na 9 miesięcy ...Brava lubi tę wiadomość
-
maximka- dzieki Skarbie za mile slowa
wiem ze nie jestem sama- weszlam na majówki a tam tyle "znajomych" dziewczyn z marca i kwietnia!!!
masz racje kiedys sie uda- oby to bylo w maju!!
ogolnie mam mega dola i chce sie zaszyc pod koldra i nie wychodzic przez caly dzien- ale musze siedziec w pracy z malpiszonem i bolem glowy i brzucha!!! buuuuuuuuuuuuuumaximka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrava wrote:maximka- dzieki Skarbie za mile slowa
wiem ze nie jestem sama- weszlam na majówki a tam tyle "znajomych" dziewczyn z marca i kwietnia!!!
masz racje kiedys sie uda- oby to bylo w maju!!
ogolnie mam mega dola i chce sie zaszyc pod koldra i nie wychodzic przez caly dzien- ale musze siedziec w pracy z malpiszonem i bolem glowy i brzucha!!! buuuuuuuuuuuuuu
no... witaj w gronie
ja się męczę ale nie tylko z @ ale jeszcze z kaszlem, ogólnym rozbiciem, coś mnie bierze chyba
echhh ... byle do płodnych wyzdrowieć i do 11 maja bo na wesele idziemy , ale bedę hulać, skakać, pić bo mooooogę
nie dołuj się, wiem łatwo się mówi, ja wczoraj miałam mega doła ... jutro na pewno bedzie lepiej, ja się dziś obudziłam i powiedziałam sobie, że są gorsze tragedie na świecie niż dostanie okresudeJzi lubi tę wiadomość
-
Witam pod dwóch dniach nieobecności z powodu awarii internetu. U mnie chyba jednak to Ovu wyznaczyło dobrze @ i mam ją dostać jutro. Piersi bolą, bóle miesiączkowe utrzymują się od 3 dni także @ już puka do drzwi. Wychodzi na to, że ten cykl będzie trwał 33 dni. Nawet się nie nakręcam, że okres może nie przyjść. Wiem, że będzie i jestem z tym w 100% pogodzona.
Hope, Kasiaks gratuluję dwóch kreseczek
Olivia cieszę się, że drugi test potwierdził ciążę. Myślę, że kreska będzie coraz mocniejsza. -
nick nieaktualny
-
Dzięki Kochana:) Jak nie będzie dziś plamienia, to kupię ten test i jak jutro rano nie przyjdzie to zrobię, bo zbliża się weekend majowy i jakieś % do organizmu należałoby wprowadzić (wlać)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 09:04
maximka84 lubi tę wiadomość