Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Witam pod dwóch dniach nieobecności z powodu awarii internetu. U mnie chyba jednak to Ovu wyznaczyło dobrze @ i mam ją dostać jutro. Piersi bolą, bóle miesiączkowe utrzymują się od 3 dni także @ już puka do drzwi. Wychodzi na to, że ten cykl będzie trwał 33 dni. Nawet się nie nakręcam, że okres może nie przyjść. Wiem, że będzie i jestem z tym w 100% pogodzona.
Hope, Kasiaks gratuluję dwóch kreseczek
Olivia cieszę się, że drugi test potwierdził ciążę. Myślę, że kreska będzie coraz mocniejsza.
i ja sie dopisuje do gratulacji bo troche jestem do tyłu tu na forum i nie wiem kto jeszcze ma 2 kreski. to komus jeszcze moge pogratulowac czy narazie tylko tej trojce szczesciar? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:annia wrote:Kochana może masz rację... nie mierzyć, nie nakręcać się... jak ma się udać, to się uda
I życzę Wam, żeby wszystko się udało i żebyście przytulili w końcu mały CUD
własnie ... najgorsze to nakręcanie jest, ja WAM powiem że nigdy tak tego okresu nie przeżyłam jak teraz - wczoraj ryczałam jak durna ...
za bardzo byłam nakręcona ... temperatura i wszystko ...
pierniczę żeby sobie tak nerwy psuć ...
Powiem Ci maximka, ze ja tez w tym miesiącu chyba najbardziej sie nakreciłam. Wyłam dwa dni jak dostałam. I w sumie nie mogę się wewnętrznie wyciszyć chore to jest ;/. Ale dzisiaj jest lepiej staram sobie jakoś tłumaczyc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiaks wrote:Oliwia gratulacje
Z tym nakręcaniem to jest tak, że chyba wszystkie nawzajem się tu nakręcamy, tak mi się wydaje
Niemniej życzę wszystkim upragnionych II kresek :*
ooo własnie !!!!!! trafiłaś w samo sedno - jedna drugą nakręca, chociaż żadna nie chce źle ... no ale potem wchodzi do głowy ....
dlatego ja bez wykresu nie widzicie - nie nakręcacie hihihihihih -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha ja się chyba pierwszy raz tak mało nakręcałam, miałam trochę na głowie. IUI wyszła tak spontanicznie, więc nawet nie było czasu na myślenie. A teraz po odnowiły mi się problemy kardiologiczne i na tym się głownie skupiłam. Jakby nie mąż to nie zrobiłabym tego testu dziś na pewno
-
nick nieaktualny