Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam u lekarza.szyjka rozpulchniona..ale pani doktor powiedziala ze nie wiadomo czy na @ czy na ciaze.zrobili mi bete czekam na wyniki..ale debile dopiero na czwartek zrobia... zadzwonie jutro moze cos beda wiedziec.ale mam przeczucie ze sie nie udalo.mam nadzieje ze sie myle.
Iwka lubi tę wiadomość
-
oliwia wrote:wkoncu dziewczyny wyszly 2 piekne kreski jak powinny!niemoge uwierzyc:)
klif twoja slowa sie sprawdzily:)
Jeszcze raz najszczersze gratulacje spokojnej ciąży :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 12:55
-
Nie robilam.bylam u gina ..zapisalam sie w zeszlym mies jak zobaczylam na tescie II kreseczki.ale nie zagniezdzila sie ciaza. To bylo prawie mies temu. Czekam na okres..powinna przyjsc za jakies 3 dni.zobaczymy.nie chce robic za wczesnie by sie nie zawiesc znowu.biore luutke..moze by pomogla..
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:wkoncu dziewczyny wyszly 2 piekne kreski jak powinny!niemoge uwierzyc:)
klif twoja slowa sie sprawdzily:)
Jeszcze raz gratuluje z calego serca wiedzialam ze Tobie sie uda i oczywiscie gratuluje wszystkim dziewczyna ktorym udalo sie w kwietniu zobaczyc 2 piekne kreseczki. spokojnych 9 miesiecy :-)i chuchajcie na nas wiruskami ciazowymi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:oo czesc madzianka dawno cie nie widzialam:(dziekuje oczywiscie ja juz zaczynam zarac:)trzymam kciuki za nastepny twoj cykl mocno!!
Mam nadzieje ze maj bedzie szczesliwy i w koncu sie uda a Twoje kciucki pomoga tak bardzo bym chciala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-