Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja juz po wizycie, macica bardzo pulchna, jak na dzidzię, za dwa dni testuję, jeśli wynik będzie (-) to mam wziąć tabletki, dostałam cyclo-progynovę, taki wzmacniacz cyklu, ale nie antykoncepcyjny, po 21 dniach powinna być @ i wtedy wytoczymy wojnę jajnikom, dając stymulanty, na chwilę obecną on ma nadzieję na dzieciatko, ale co dziwne jajniki mają w sobie po 12 pęcherzyków, które nie wiadomo dlaczego tam są...może nie pękly? żaden nie był dominujący, ale jestem już po owulacji niby więc...? Powiedział mi "ja dłużej czekać nie będę, albo juz sie udało, albo się uda za miesiąc i koniec dyskusji!"...
Podłamałam sie troszkę, bo walka walką, ale może jest nadzieja...? zobaczymy za 2 dni, jeśli nie, cyclo pójdzie w ruchWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 18:57
Iwka lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
annia wrote:
Ale mi dajecie nadzieje... boje się bardzo, ale skoro on nie chce czekać, ja tez nie będę po cyclo-progynovie to dopiero sie bobasy sypią,...może i nie doczekam dopalaczyannia lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Cholera... najgorsze jest to czekanie!!!!!!!!!! To takie wkurzające! Dlaczego nikt jeszcze nie wymyślił metody, żeby sprawdzić OD RAZU!?!?!
Oj, wiem, trochę mnie poniosło...
Po prostu już nie wytrzymuję... Wiem, że obiecywałam, że poczekam do 2-go, ale chyba się złamię i jutro zatestuję... Co myslicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 19:58
-
Binek - mogę sie oczywiście mylić, ale według mnie to tak bliżej 23-go kwietnia była ta owulka... To według tempki i szyjki i śluzu...
W sumie to nie wiem, czemu ovu Ci tak zaznaczyło?
Nie łam się jeszcze...
A ilu dniowe cykle masz? Zawsze takie długie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2013, 19:53