Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Brava, piersi mnie bolą. Nie nastawiam się na ciążę, wiem że w niej nie jestem, bo też uważam że test pokazałby dziś choć jaśniutką kreseczkę, a u mnie nie było nic tylko jedna krecha. Denerwuję się tylko tym, że mi się poprzesuwało jak już sobie ładnie wszystko mogłam wyliczać i wiedziałam co i jak. Teraz od nowa będę musiała rozkminiać mój cykl.
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich
u mnie nadal bez @ a tempka utrzymuje sie na tym samym poziomie przez kilka dni dzisiaj byłam na badaniach BHCG< FT4, FT3, THS wyniki prawdopodobnie 2.05 ale po 14 myślicie że jest szansa przy takiej temperaturze że cos się zagnieździło ?? czy jest zdecydowanie za niska -
nick nieaktualny
-
a ja teraz tylko te pęcherzyki mam maleńkie, jak patrzę po usg starych (tzn. sprzed 2 lat) to zawsze wielki jeden dojrzewał, ale wtedy to się nie starałam az tak teraz tylko te 2 m-ce cienko przędą, czy pcos jest od zawsze czy może sie zrobić nagle? od tak..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczynki siedzę i myślę, że może jeszcze jednak...
Napiszcie PROSZĘ co myslicie o moim wykresiku...?
Może jeszcze jednak wyjdzie "+"
Chociaż temperatura dzisiaj troszkę w dół
Sama już nie wiem... Zdołowałam się tym testem
A później zaczęłam sie nakręcać dalej... Oj, chyba źle ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2013, 09:19
-
oliwia wrote:Ja Emilka ci nie odpowiem bo nie wiem
Zawsze Oliwko był jeden wielki, teraz tylko tak dziwnie... zaczynam się bać im wiecej patrzę na usg, mimo wszystko lekarz pcos nie wykrył... ale pęcherzyki sa małe, nie urosły, a jestem już na koncu cyklu..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:A co lekarz chce zrobić w tej sytuacji?
chce dać cyclo-progynovę na popęd owulacji i jeśli mimo tego pecherzyki nie dojrzeją to da mi cos na wzrost i pękanie wtedy...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:Klif nie czekaj tylko zrób sobie podstawowe hormony przynajmniej bedziesz wiedziała czy wszydtho jest ok.ja gdybym w szybciej nie zrobiła Sobie tej prolaktyny to Napewno bym jeszcze w ciąży nie była:)
Kochana a co z Twoją prolaktyną jest/było nie tak ? były jakieś ''objawy'' na to ? -
Powiedzcie mi jedną rzecz. Miałam owulacje 18dc, czyli opóźnioną o 3 dni. Ovu wyznaczyło mi w związku z tym @ na dzis, ale jej nie ma. Co może być przyczyną opóźnienia? Czytałam, że faza lutealna zawsze trwa tyle samo. Czyli do wczoraj ona powinna być (mam 15-dniową fazę lutealną), a dziś powinna byc @. Jakie są więc przyczyny wydłużenia cyklu, mimo wystąpienia owulacji i braku ciąży.
-
Klif wrote:Powiedzcie mi jedną rzecz. Miałam owulacje 18dc, czyli opóźnioną o 3 dni. Ovu wyznaczyło mi w związku z tym @ na dzis, ale jej nie ma. Co może być przyczyną opóźnienia? Czytałam, że faza lutealna zawsze trwa tyle samo. Czyli do wczoraj ona powinna być (mam 15-dniową fazę lutealną), a dziś powinna byc @. Jakie są więc przyczyny wydłużenia cyklu, mimo wystąpienia owulacji i braku ciąży.
stres, zmiana trybu życia, sen nieregularny, hormony... ciężko powiedziec Klifku..deJzi lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!