Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:oliwia wrote:Klif nie czekaj tylko zrób sobie podstawowe hormony przynajmniej bedziesz wiedziała czy wszydtho jest ok.ja gdybym w szybciej nie zrobiła Sobie tej prolaktyny to Napewno bym jeszcze w ciąży nie była:)
Kochana a co z Twoją prolaktyną jest/było nie tak ? były jakieś ''objawy'' na to ?
Maximka ja zauważyłam bo nie miałam skoków temperatur a jak jest owulacja to musi być.
Robiłam testy owulacjne i tez mi nie wychodziły No i bóle głowy -
nick nieaktualnyOliwie dzięki za odpowiedź ... bo ja mam takie ciągle myśli ... a mianowicie ... byłam u mojej ginki i mówię jej że staramy się rok i nic i że trzeba by jakieś badania chyba porobić, a ona do mnie taaak a jakie to jej mówię , a ona że ten internet to chce być mądrzejszy od ludzi i tylko nakręca . Zbadała mnie i na koziołku i usg, pogadała ze mną i mówi mi tak : ja widzę że hormony są ok, to widać i że na badania nie ma potrzeby iść, lekarze czasem wiedzą że jest ok a wysyłają na nie ... i że jak rok nie wychodzi to trzeba zacząć od badania faceta bo ja jestem ponoć ok ...
no nie wiem ... cykle mam regularne, skoki tempki w sumie były, w zeszłym cyklu ovu wyznaczyło mi tak podobnie owulację jak mówiła mi ginka ...
-
nick nieaktualnyanika wrote:Beta wyszla 3.4 juz nie wiem co mam myslec.za dydzien powtorze i zobacze czy jest wyzsza..ale watpie
Kochana ... mi się wydaje, że Ty się zaaaa baaaaardzo nakręcasz ... po prostu ... odpuść , te temperatury, wykresy, objawy ... mnie w poprzednim cyklu cały tydzień przed okresem podbrzusze jak nigdy bolało, jajniki, objawów 100tysięcy ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Oliwie dzięki za odpowiedź ... bo ja mam takie ciągle myśli ... a mianowicie ... byłam u mojej ginki i mówię jej że staramy się rok i nic i że trzeba by jakieś badania chyba porobić, a ona do mnie taaak a jakie to jej mówię , a ona że ten internet to chce być mądrzejszy od ludzi i tylko nakręca . Zbadała mnie i na koziołku i usg, pogadała ze mną i mówi mi tak : ja widzę że hormony są ok, to widać i że na badania nie ma potrzeby iść, lekarze czasem wiedzą że jest ok a wysyłają na nie ... i że jak rok nie wychodzi to trzeba zacząć od badania faceta bo ja jestem ponoć ok ...
no nie wiem ... cykle mam regularne, skoki tempki w sumie były, w zeszłym cyklu ovu wyznaczyło mi tak podobnie owulację jak mówiła mi ginka ...
mężusia na warsztat !!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
anika wrote:Wywalam termometr i rezygnuje z wykresikow od tak. ;onika a co z Two.im cyklem nie tak? Poki nie ma @ jest szansa.ja wczoraj dostalam lekkiego plamienia i ucichlo.ehh
jakoś powoli trace nadzieje brzuch boli a piersi są takie ciężkie jak nigdy -
;oniqa wrote:anika wrote:Wywalam termometr i rezygnuje z wykresikow od tak. ;onika a co z Two.im cyklem nie tak? Poki nie ma @ jest szansa.ja wczoraj dostalam lekkiego plamienia i ucichlo.ehh
jakoś powoli trace nadzieje brzuch boli a piersi są takie ciężkie jak nigdy
wczoraj w pracy na nocnej zmianie to myślałam że chyba zwymiotuje tak mi niedobrze było ale pewnie sobie coś wszystwam powili mój męzuś ma dosyć mnie z tym termometrem
-
;oniqa wrote:;oniqa wrote:anika wrote:Wywalam termometr i rezygnuje z wykresikow od tak. ;onika a co z Two.im cyklem nie tak? Poki nie ma @ jest szansa.ja wczoraj dostalam lekkiego plamienia i ucichlo.ehh
jakoś powoli trace nadzieje brzuch boli a piersi są takie ciężkie jak nigdy
wczoraj w pracy na nocnej zmianie to myślałam że chyba zwymiotuje tak mi niedobrze było ale pewnie sobie coś wszystwam powili mój męzuś ma dosyć mnie z tym termometrem
jak mi sie nie uda w tym cyklu też wywalam termometr
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny:)
Laski jak nie wychodzą testy sikane, chyba nie zawsze trzeba to brać jak wyrok. Znam przypadki że sikańce wychodziły po tygodniu od spodziewanej @, najbardziej wiarygodna jest beta.
Ja sobie dziś zrobiłam test i mi nie wyszedł, pomimo wczorajszej bety -
nick nieaktualnykasiaks wrote:Witam dziewczyny:)
Laski jak nie wychodzą testy sikane, chyba nie zawsze trzeba to brać jak wyrok. Znam przypadki że sikańce wychodziły po tygodniu od spodziewanej @, najbardziej wiarygodna jest beta.
Ja sobie dziś zrobiłam test i mi nie wyszedł, pomimo wczorajszej bety
a ile mialas tej bety?
-
nick nieaktualny
-
a mi wykres owu przesunął...drań! wcześniej zaznaczyłam sama a teraz usunęłam zaznaczenie, a wykres pach! wyznaczył wielmożnie..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!