Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Eavonne- rowniez trzymam kciukasy!!
Ale mam dzisiaj beznadiejny dzien.Nic mi sie nie chce..mam mega lenia. eh
Cos u mnie jest nie tak.Dzisiaj 8dc. Wczoraj ostatni dzień plamienia a juz płodny śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 13:21
-
nick nieaktualnymikusia wrote:ja mam jak zawsze wszystko ogarniete od rana lubie wczesnie wstawac aby miec wszystko na biezaco posprzatane, choc czasami jak dopadnie mnie lenistwo to normalnie nie wiem od czego zaczac a najgorzej jak mi sie sterta ubran nazbiera do prasowania!
ja tez tak zawsze robie ze rano wstaje i ogaraniam ale jak zasiadlam na forum to do poludnia niemoglam wyjsc.a teraz strasznie bola mnie jajniki wsztystko tam wzielam nospe bo nie wyrabiam:( i w domu nic prawie nie zrobione:( -
nick nieaktualnyEavonne wrote:oliwia wrote:Eavonne wrote:HEJKA WSZYSTKIM PRZYSZLYM MAMA!!!!! Cos czuje ze tu moje miejsce.. Chyba w marcu się nie udało bo test negatywny choć okresu nie ma. Ale pewnie do końca dnia się pojawi.
Trzymam za nas wszystkie kciuki,bociany już do nas leca:-)))))
czesc:)a ile juz ci sie spoznia okres??moze jest jeszcze szansa trzymam kciuki
drugi dzień mi się spoznia ale wydaje mi się ze moja psychika jest tego powodem.Wierz mi ze można sobie wkrecic ze Ci się udało już raz tak miałam. Ja za dużo się tym przejmuje bo tak bardzo bym chciała..
Ale szczerze mowiac NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!!!
(ale bol miesiączkowy mialam i zniknal)
a to trzymam kciuki oby nie przyszla,ja tez w tamtym miesaciu mialam nadzieje i wredna przyszla:(oby w tym cyklu sie udalo! -
nick nieaktualnyoliwia wrote:mikusia wrote:ja mam jak zawsze wszystko ogarniete od rana lubie wczesnie wstawac aby miec wszystko na biezaco posprzatane, choc czasami jak dopadnie mnie lenistwo to normalnie nie wiem od czego zaczac a najgorzej jak mi sie sterta ubran nazbiera do prasowania!
ja tez tak zawsze robie ze rano wstaje i ogaraniam ale jak zasiadlam na forum to do poludnia niemoglam wyjsc.a teraz strasznie bola mnie jajniki wsztystko tam wzielam nospe bo nie wyrabiam:( i w domu nic prawie nie zrobione:(
ja nawet nie wiem co to jest ból jajników..., a bardzo bym chciała... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja tez przenosze sie na maj, bo strasznie bola mnie piersi, a to jest niezawodny znak do zblizajacej sie @
kaarolaa w końcu się kiedyś uda... pocieszam Cię a sama się pocieszyć nie potrafię, ale ja zawsze tak miałam, że jak coś sobie "ubzduram" to koniec muszę to mieć a w tym przypadku powinnam nieco przystopować, ale jedynie jest łatwo powiedzieć a zrobić to już co innego....kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Tak czytam co każda z Was tu pisze. I widząc Wasz optymizm zaczynam wierzyć, że i mi sie uda
Ja już się staram od ponad roku. Pierwsza ciaza poroniona. Minęło już od tego czasu półtorej roku i nic..
Ale to tez może wina tego że mój mąż jest kierowcą i jest w domu raz na dwa tyg i widocznie nie możemy sie wstrzelić w TEN czas...
Pozdrawiam:)mikusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarcysia wrote:ja dzis 29 dc rano było troszke krwi i do tego czasu spokój, piersi nadal opuchniete. na na łące za domem około południa przyleciał bocian oby przyniósł dobre wiadomości
trzymam mocno kciuki:)
szybko daj znać jak będziesz już coś wiedziała -
Hej dziewczyny! Dołączę do Was jeśli pozwolicie. U mnie dziś 31dc. Wczoraj byłam nerwowa, cały dzień wyczekiwałam czy przyjdzie @. Dziś już byłam spokojna, ale niecierpliwiłam się, chciałabym żeby już był poniedziałek, bo jeśli do tego czasu @ się nie pojawi to idę do apteki kupić test. Mam przeczucie że tym razem mogło się udać. Od 18:40 czułam jakbym miała gorączkę, zmierzyłam 37,28 i musiałam się na trochę położyć. Teraz z kolei czuję jakby lekkie zawroty głowy
beataa088 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki ja tylko na chwilke bo niestety szybka kawa i do pracy no niestety mam nadzieje że za niedługo będę na wolnym to będę miała więcej czasu na pisanie z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 18:48
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTinka85 wrote:Hej dziewczyny! Dołączę do Was jeśli pozwolicie. U mnie dziś 31dc. Wczoraj byłam nerwowa, cały dzień wyczekiwałam czy przyjdzie @. Dziś już byłam spokojna, ale niecierpliwiłam się, chciałabym żeby już był poniedziałek, bo jeśli do tego czasu @ się nie pojawi to idę do apteki kupić test. Mam przeczucie że tym razem mogło się udać. Od 18:40 czułam jakbym miała gorączkę, zmierzyłam 37,28 i musiałam się na trochę położyć. Teraz z kolei czuję jakby lekkie zawroty głowy
może rzeczywiście tym razem Ci się udało:)
miejmy taką nadzieję... ale nie chcę Ci wmawiać, że to ciąża nie jestem ekspertem ja przy pierwszej ciąży czułam, że się udało.... -
nick nieaktualnymikusia odpisuję na post dot. wycieku z brodawki...
Masz hiperprolaktynemię zapewne...tego Ci życzę( najłagodniejsza opcja dla Ciebie choć uciążliwa) ale do lekarza maszeruj czym prędzej, bo trzeba to zbadać i wykluczyć inne sprawy...ale obstawiam prl...oby...mikusia lubi tę wiadomość
-
marcysia wrote:ja dzis 29 dc rano było troszke krwi i do tego czasu spokój, piersi nadal opuchniete. na na łące za domem około południa przyleciał bocian oby przyniósł dobre wiadomości
wczoraj w drodze do domu zobaczyłam na łące cztery bociany i dziś w drodze do pracy na tej samej łące znów ten sam widok, też mam nadzieje że to dobry znak -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:mikusia odpisuję na post dot. wycieku z brodawki...
Masz hiperprolaktynemię zapewne...tego Ci życzę( najłagodniejsza opcja dla Ciebie choć uciążliwa) ale do lekarza maszeruj czym prędzej, bo trzeba to zbadać i wykluczyć inne sprawy...ale obstawiam prl...oby...
trochę się tym zmartwiłam w poniedziałek pójdę do lekarza.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny