Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Mycha wrote:Gośśśka- "dystrybutor" dobre haha Ale tak jak piszesz coś w w tym jest, że mężem też trzeba się zająć a nie wyłącznie myśleć o tym czy się teraz uda czy nie. A jak długo już starsz się o dzidzię?
leci 8 miesiąc i tak jak tu wcześniej wspomniałam zaczynam się kojarzyć mężowi tylko z termometrem w dziobie hihihihiih dlatego obiecałam mu że w tym miesiącu zrobimy sobie taki miesiąc miodowy i nie przejmujemy się niczym .....dziwnie będzie tak bez termometru ale ciekawość zaczyna przechodzić w stres przy spadkach temp więc czas najwyższy zrobić sobie przerwę i zająć się mężem -
Gośśśka wrote:anika wrote:Hej kobitki.
Gośśśka- mój tez az co musi sie udać nie ma wyjścia.
Ja tez sie biore za sprzątanko syf w domu a wieczorem mamy gości. Mój poszedł sobie na rower,córa w u babci a ja do 10.30 sobie smacznie spałam...ahhh
no to widzę że też imprezka się szykuje to dobrze czasami trzeba zająć się sobą,przez ostatnie miesiące za bardzo absorbowała mnie fasolka i czas trochę odstawić to na bok,muszę zająć się mężem zamiast traktować go jak dystrybutor hiihihii
No wlaśnie u nas tak samo. ja przez miesiąc myslalam tylko o tym. teraz postanowilam zająć sie sobą i swoją rodziną -
nick nieaktualnyGośśśka życzę by był to owocny miesiąc miodowy
H30 mam podobie- jak widzę kobiety w ciąży lub z wózkiem to im zazdroszczę Jednak wiem, że każda z nas niedługo doczeka się upragnionego maleństwa więc głowa do góry Dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 14:43
Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorową porą
Jak Wam minął dzień? Ja byłam dziś na dużych zakupach, a później musiałam troszkę ogarnąć chałupkę.
Odczuwam ból na owulację, więc mam nadzieję że jutro temperatura wzrośnie i pojawi się na moim wykresie czerwona, pionowa linia
Ciekawe, dla kogo kwiecień okaże się szczęśliwy. Mam nadzieję, że dla nas wszystkich. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:;oniqa wrote:cze,śc dziewczyny ja niestety znów do pracy postanowiłam że jak teraz sie nie uda to odpuszczam z pracą i na totalnym lajcie no ale chyba tak sie nie da bo niestety ja cały czas myśle no i do tego musze przesunąć testowanie z 23.04 na 25.04 bo ovu wykrył mi w 13 dc owulke a teraz znikła i czekam na ponowne wykrycie buzioaki dal Was życze miłego weekendu i owocnych starań :*
mi tez ovu nie wyznaczyl jeszcze owulacji a mialam napewno wczoraj dlatego niezwracam az tak na to uwagi.
będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Klif wrote:Witam wieczorową porą
Jak Wam minął dzień? Ja byłam dziś na dużych zakupach, a później musiałam troszkę ogarnąć chałupkę.
Odczuwam ból na owulację, więc mam nadzieję że jutro temperatura wzrośnie i pojawi się na moim wykresie czerwona, pionowa linia
Ciekawe, dla kogo kwiecień okaże się szczęśliwy. Mam nadzieję, że dla nas wszystkich.
oby Klif był
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Klif wrote:Witam wieczorową porą
Ciekawe, dla kogo kwiecień okaże się szczęśliwy. Mam nadzieję, że dla nas wszystkich.
oby Klif był
A ty już nie długo testujesz widzę:)powodzenia.widze ze tObie tez ovu nie pokazał owulacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny