Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja tak czekam na @, powinna przyjsc dzisiaj, ale zawsze dodaje sobie jeszcze 2 dni zapasowe zanim zrobie test. wole poczekac niz rozczarowac sie tylko jedna kreska. ale trzymajcie kciuki, moze tym razem juz na 9 miesiecy nie przyjdzie...
oby Ci się udało:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:No i nadal nie mam owulki Chyba kwiecień będzie stracony
Klif no ja tez
2 dni temu mialam dosc duzo sluzu ale juz teraz jest mniej a temperatura nadal w dole .... nigdy tak nie mialam
dziewczyny jesli cykl jest bezowulacyjny to nie bedzie @, czy mmi braku owulacjii przychodzi @ ??? -
Brava Wyczytałam przed chwilą, że czasem zdarza się że skok następuje 3 dni po owulacji. Mimo to trochę się martwię tym faktem, że nadal nie ma. Brava, my nawet brak skoku temperatury mamy razem:) Jedyny pozytyw w tej sytuacji, że możemy przeżywać to razem.
Mycha, z tego co wiem to temperatura zawsze wzrasta, czasem o 1-2 stopnie, ale skok jest. A u mnie temperatura w dole:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 14:29
Brava lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:;oniqa wrote:dziewczyny jak dzisiejsze testowanie??
ja czekam do wtorku, bo nie chce sie niemile rozczarowac robiac test dzisiaj. narazie jest ok, @ nie widac, nawet plamic jeszcze nie zaczełam...
kaarolaa trzymak kciuki może w brzuszku coś się dzieje czekamy na dobrą wiadomośc o 2 kreseczkachkaarolaa lubi tę wiadomość
-
Klif wrote:No i nadal nie mam owulki Chyba kwiecień będzie stracony
Klif ja tez niby nie mam w 13 dc wyznaczyło mi a kilka dni temu mi znikneła a wiec chyab tez nie miałam może ovu sie pomyliło albo mam teraz bo na mam mega ochote no i śluz jest taki zaraz męża biore w obrotykaarolaa lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam szczerze kochane koleżanki odkąd trafiłam przez przypadek na tą stronę i zaczełam pilnować tempki i wszystkich innych rzeczy to jeszcze nigdy w życiu tyle razy na miesiąc sie nie kochałam nie wiem ale ta strona jakiś ma pozytywny wpływ na mnie :*
KaRa lubi tę wiadomość
-
Jeśli owulacja zaznaczona jest na wykresie linią ciągłą oznacza to, że nie ma żadnych wątpliwości co do terminu wystąpienia owulacji, gdyż została ona potwierdzona przez dostateczną ilość wskaźników płodności. Na przykład oprócz skoku temperatury w dniach okołoowulacyjnych wystąpił dodatkowo śluz płodny.
Może się zdarzyć, że OvuFriend zaznaczy na Twoim wykresie owulację linią przerywaną (owulacja niepotwierdzona) co oznacza, że niedostateczna ilość wskaźników potwierdziła jej wystąpienie lub wystąpił czynnik który zakłócił tę interpretację. Na przykład, pomimo odnotowania skoku temperatury, wystąpiła niepłodna pozycja szyjki macicy lub negatywny test owulacyjny. W takiej sytuacji OvuFriend może podejrzewać, że owulacja wystąpiła (temperatura na to wskazuje), ale nie może jej potwierdzić (inne czynniki zaprzeczają tej interpretacji).Ma ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrava wrote:Klif wrote:No i nadal nie mam owulki Chyba kwiecień będzie stracony
Klif no ja tez
2 dni temu mialam dosc duzo sluzu ale juz teraz jest mniej a temperatura nadal w dole .... nigdy tak nie mialam
dziewczyny jesli cykl jest bezowulacyjny to nie bedzie @, czy mmi braku owulacjii przychodzi @ ???
brava a ty niemialas owulacji 15dnia?bo mialas spadek temperatury i skok wedlug mnie moglas ja wtedy miec. -
nick nieaktualnyMa ja wrote:Klif, bardzo dziękuję za odpowiedź, tak właśnie przypuszczałam... ale potrzebowałam potwierdzenia
O rany... @ mam wyznaczoną na wtorek... nie wiem czy uda mi się powstrzymać od testowania...
maja ja tez zawsze niemoge jakos sie powtrzymac i robie test szybciej chociaz sobie zawsze obiecuje ze poczekam hehe tymbardziej ze mam pelno testow w domu i korca:D -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:;oniqa wrote:dziewczyny jak dzisiejsze testowanie??
ja czekam do wtorku, bo nie chce sie niemile rozczarowac robiac test dzisiaj. narazie jest ok, @ nie widac, nawet plamic jeszcze nie zaczełam...
karolla to trzymamy kciuki oby ci sie udalo:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny