Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Ma ja wrote:oliwia wrote:maja a ty kiedy testujesz bo widze ze tez juz jest blisko
Powinnam wstrzymać się chociaż do wtorku... Ovu wyznaczyło mi wtedy @... ale chyba nie dam rady... chyba jutro jakiś malutki teścik zrobię ha, ha...
Ja się zawzięłam i czekam w tym cyklu do wtorku. Jak jutro nie będzie żadnych plamień, to we wtorek testuję. Ten cykl mam jakiś inny. Od ovu bolą mnie jajniki i mam bóle @. Nie zaznaczam ich na wykresie, bo nie chce sugerować się statystyką i punktami. Mam tylko nadzieję, że to nie polip, czy torbiel. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Ma ja wrote:oliwia wrote:maja a ty kiedy testujesz bo widze ze tez juz jest blisko
Powinnam wstrzymać się chociaż do wtorku... Ovu wyznaczyło mi wtedy @... ale chyba nie dam rady... chyba jutro jakiś malutki teścik zrobię ha, ha...
Ja się zawzięłam i czekam w tym cyklu do wtorku. Jak jutro nie będzie żadnych plamień, to we wtorek testuję. Ten cykl mam jakiś inny. Od ovu bolą mnie jajniki i mam bóle @. Nie zaznaczam ich na wykresie, bo nie chce sugerować się statystyką i punktami. Mam tylko nadzieję, że to nie polip, czy torbiel.
Konwalia nie zakładaj od razu torbieli czy czegoś podobnego mam nadzieje ze to fasolka trzymam kciuki -
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Ma ja wrote:oliwia wrote:maja a ty kiedy testujesz bo widze ze tez juz jest blisko
Ja się zawzięłam i czekam w tym cyklu do wtorku. Jak jutro nie będzie żadnych plamień, to we wtorek testuję. Ten cykl mam jakiś inny. Od ovu bolą mnie jajniki i mam bóle @. Nie zaznaczam ich na wykresie, bo nie chce sugerować się statystyką i punktami. Mam tylko nadzieję, że to nie polip, czy torbiel.
oo to moze fasolka sobie miejsce robi:):)bo tak to sie czuje jak na okres!Miriam, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja jakos mam te same przeczucia co przy pierwszej ciazy... po prostu wiedziałam ze jestem w ciazy i teraz tez to czuje, ale nie chce sie nakrecac bo jak sie rozczaruje to bedzie zle ale po prostu nawet sie tak zachowuje jakbym wiedziala na bank ze jestem w ciazy sama nie wiem jak to Wam kobietki jasno opisac
Konwalia, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymikusia wrote:a ja jakos mam te same przeczucia co przy pierwszej ciazy... po prostu wiedziałam ze jestem w ciazy i teraz tez to czuje, ale nie chce sie nakrecac bo jak sie rozczaruje to bedzie zle ale po prostu nawet sie tak zachowuje jakbym wiedziala na bank ze jestem w ciazy sama nie wiem jak to Wam kobietki jasno opisac
mikusia zycze ci tego zeby ci sie sprawdzilo:)a kiedy masz termin okresu?Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno a ja po 2 latach starań nie czułam ze to ciąża bolało mnie jak na małpkę i test zrobiłam tylko dla tego ze mój M mnie o to prosił a byłam pewna ze obudzę się z małpą a tu mile zaskoczenie lecz trwało to krotko teraz zaczynam od nowa starania mam nadzieje ze uda się szybciej i do końca
-
oliwia wrote:Konwalia wrote:Ma ja wrote:oliwia wrote:maja a ty kiedy testujesz bo widze ze tez juz jest blisko
oo to moze fasolka sobie miejsce robi:):)bo tak to sie czuje jak na okres!
Tak się czuje przed @, ale chyba nie od ovu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:no a ja po 2 latach starań nie czułam ze to ciąża bolało mnie jak na małpkę i test zrobiłam tylko dla tego ze mój M mnie o to prosił a byłam pewna ze obudzę się z małpą a tu mile zaskoczenie lecz trwało to krotko teraz zaczynam od nowa starania mam nadzieje ze uda się szybciej i do końca
Miriam jesteśmy z Tobą i wspieramy. Wierze,że tym razem będzie do końca.Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:no a ja po 2 latach starań nie czułam ze to ciąża bolało mnie jak na małpkę i test zrobiłam tylko dla tego ze mój M mnie o to prosił a byłam pewna ze obudzę się z małpą a tu mile zaskoczenie lecz trwało to krotko teraz zaczynam od nowa starania mam nadzieje ze uda się szybciej i do końca
miriam przykro mi strasznie mam nadzieje ze szybko ci sie uda zajsc znowu::)a ile jeszcze po poronieniu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOliwia po poronieniu jestem miesiąc i 12 dni lekarze mówią rożnie ze 2 miesiące ze pol roku ze do porodu czyli do września ale ja postanowiłam od razu bo jeżeli to będą kolejne 2 lata starań to wole zacząć szybciej i zaczęliśmy w tym miesiącu dokładnie 11 kwietnia czyli miesiąc i 9 dni od poronienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 18:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny