Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja po moim poronieniu staram sie juz 18 miesiecy i nie zycze nikomu tak dlugiego czekania
miriam mam nadzieje ze szybko ci sie uda, trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki:)
Ja trzymam za Ciebie i Twoje testowanie niech wykres zaświeci na zielono a po jakim czasie zaczęliście się starać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:no dokładnie zawsze myślałam ze to tak hop siup a to niestety nie tak
ja tak samo wczesniej myslalam ze raz i juz bede w ciazy tak w sumie powinno byc a nie ze te co niechca dzieci odrazu zzachodza w ciaze a te co pragna nie moge zajsc to jest nie sprawiedliwe! -
kaarolaa wrote:oliwia wrote:to karolaa i konwalia testuja we wtorek:)
to oby do wtorku, konwalia powodzenia zycze i dwoch kreseczek. czekamy i testujemy razem.
Nie dziękuję! Ja również trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie kwietnióweczki.
Tak się jeszcze zastanawiam (chyba już sobie wymyślam) czy te bolące jajniki od ovu i ból jak na @ może być spowodowany braniem lekarstw... Choć w sumie w poprzednim cyklu też brałam bromocorn i tak nie miałam. -
nick nieaktualnyMiriam wrote:kaarolaa wrote:ja po moim poronieniu staram sie juz 18 miesiecy i nie zycze nikomu tak dlugiego czekania
miriam mam nadzieje ze szybko ci sie uda, trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki:)
Ja trzymam za Ciebie i Twoje testowanie niech wykres zaświeci na zielono a po jakim czasie zaczęliście się starać
od pazdziernika 2011 tak na luzie, a od lutego 2012 juz porzadnie, myslałam ze szybko mi pojdzie tak jak z pierwsza ciaza, bo udało sie za drugim podejsciem i to totalnie na luziku. wtedy widywałam sie z moim P. raz na 2, 3 tygodnie i sie udało. -
nick nieaktualnyoliwia wrote:Miriam wrote:no dokładnie zawsze myślałam ze to tak hop siup a to niestety nie tak
ja tak samo wczesniej myslalam ze raz i juz bede w ciazy tak w sumie powinno byc a nie ze te co niechca dzieci odrazu zzachodza w ciaze a te co pragna nie moge zajsc to jest nie sprawiedliwe!
dokładnie tak ja już wariuje powoli tyle rzeczy nakupiłam na ovulke i dla mojego M ze masakra mam nadzieje ze się uda i tak na 100 procent do końca czego i wam życzę -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:Miriam wrote:kaarolaa wrote:ja po moim poronieniu staram sie juz 18 miesiecy i nie zycze nikomu tak dlugiego czekania
Ja trzymam za Ciebie i Twoje testowanie niech wykres zaświeci na zielono a po jakim czasie zaczęliście się starać
od pazdziernika 2011 tak na luzie, a od lutego 2012 juz porzadnie, myslałam ze szybko mi pojdzie tak jak z pierwsza ciaza, bo udało sie za drugim podejsciem i to totalnie na luziku. wtedy widywałam sie z moim P. raz na 2, 3 tygodnie i sie udało.
no ja mam nadzieje ze teraz Wam się udało trzymam kciuki za testowanie
możne jak my się staraliśmy wcześniej 2 lata to teraz pójdzie szybciej mam taka cicha nadzieje -
nick nieaktualnyKonwalia wrote:kaarolaa wrote:oliwia wrote:to karolaa i konwalia testuja we wtorek:)
to oby do wtorku, konwalia powodzenia zycze i dwoch kreseczek. czekamy i testujemy razem.
Tak się jeszcze zastanawiam (chyba już sobie wymyślam) czy te bolące jajniki od ovu i ból jak na @ może być spowodowany braniem lekarstw... Choć w sumie w poprzednim cyklu też brałam bromocorn i tak nie miałam.
kochana ja ci w tym nie pomoge bo nie wiem, ale mam nadzieje ze boli cie bo dzidzia szuka sobie miejsca na domek na 9 miesiecy. mnie oprocz piersi nic nie boli i dlatego nadal nie jestem pewna co do ciazy. przed okresem tez zawsze bola mnie piersi, a brzuch dopiero w dniu @ a czesto wcale mnie nie boli. -
nick nieaktualnyKonwalia wrote:kaarolaa wrote:oliwia wrote:to karolaa i konwalia testuja we wtorek:)
Tak się jeszcze zastanawiam (chyba już sobie wymyślam) czy te bolące jajniki od ovu i ból jak na @ może być spowodowany braniem lekarstw... Choć w sumie w poprzednim cyklu też brałam bromocorn i tak nie miałam.
mysle ze braniem lekow raczej nie ja tez bralam bromergon przy pierwszej ciazy teraz biore norplac i nic nie czuje tylko 2dni bolal mnie brzuch w okresie owulacji -
nick nieaktualnyMiriam wrote:kaarolaa wrote:Miriam wrote:kaarolaa wrote:ja po moim poronieniu staram sie juz 18 miesiecy i nie zycze nikomu tak dlugiego czekania
od pazdziernika 2011 tak na luzie, a od lutego 2012 juz porzadnie, myslałam ze szybko mi pojdzie tak jak z pierwsza ciaza, bo udało sie za drugim podejsciem i to totalnie na luziku. wtedy widywałam sie z moim P. raz na 2, 3 tygodnie i sie udało.
no ja mam nadzieje ze teraz Wam się udało trzymam kciuki za testowanie
możne jak my się staraliśmy wcześniej 2 lata to teraz pójdzie szybciej mam taka cicha nadzieje
bardzo mozliwe, moja kuzynka w drugim cyklu po poronieniu zaszła, a meza siostra w trzecim cyklu i obie maja zdrowe i piekne dzieci.Miriam lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem, co przeżywacie/przeżyłyście. Nigdy nie byłam w ciąży i nie straciłam dzidziusia. Podziwiam Waszą wiarę i upór. Ja staram się "dopiero" 12 cykl z czego połowa była z polipem, więc raczej bez szans. Wierzę, że Pan Bóg ma wszystko zaplanowane i przyjdzie na nas wszystkie czas.
Miriam, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:Dziewczyny nie wiem, co przeżywacie/przeżyłyście. Nigdy nie byłam w ciąży i nie straciłam dzidziusia. Podziwiam Waszą wiarę i upór. Ja staram się "dopiero" 12 cykl z czego połowa była z polipem, więc raczej bez szans. Wierzę, że Pan Bóg ma wszystko zaplanowane i przyjdzie na nas wszystkie czas.
ja tez w to wierze i nie zamierzam sie poddac,bede wszystkiego probowała zeby miec swoje małe szczescie.Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:ja tez was dziewczyny podziwiam ale wiecie ze mozecie zajsc w ciaze i napewno wam sie uda:)u mnie to dopiero drugi cykl staran o drugie malenstwo a jestem zestresowana maksa nie umiem tego opanowac:(
Oliwia nie poddawaj się ja starałam się dwa lata i się udało chociaż nie do końca musisz wierzyć ze będzie ok dwa cykle to tak na prawde nie długo myślę ze niedługo Ci się uda trzymam kciuki