Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny;) dołączam się i ja do Waszego wątku staraczki
Witajcie
Widze Miriam że juz sie staracie , obyś jak najszybciej zafasolkowała )
My niby sie nie staramy no ale cóż róznie bywa
Jutro powinnam dostać @ (rozpocząc drugi cykl od poronienia)ale różnie bywa , od 6 dni kłuje mnie w jewym jajniku , piersi jakies bolące ( oznaki albo zbilazjącej się wredoty albo ....) Kto wie . Baaardzo bym się ucieszyła )))Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2013, 20:01
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:a probowalyscie chodzic na monitoring cyklu?moze to by pomoglo?ja w tym cyklu bylam zobaczymy jakie beda efekty
mi lekarz nic takiego nie zalecił, byłam raz przed owu i był widoczny ładny duzy pecherzyk takze lekarz mowił ze nie ma co sie martwic bo owu napewno jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Hej dziewczyny;) dołączam się i ja do Waszego wątku staraczki
Witajcie
Widze Miriam że juz sie staracie , obyś jak najszybciej zafasolkowała )
My niby sie nie staramy no ale cóż róznie bywa
Jutro powinnam dostać @ (rozpocząc drugi cykl od poronienia)ale różnie bywa , od 6 dni kłuje mnie w jewym jajniku , piersi jakies bolące ( oznaki albo zbilazjącej się wredoty albo ....) Kto wie . Baaardzo bym się ucieszyła )))
kochana blueberry się udalo przed małpka po poronieniu wiec trzymam kciuki i za Ciebie my zaczęliśmy ale co z tego wyjdzie nie wiem mam nadzieje ze szybko się uda
oliwka miłego oglądania i niech córcia szybko zdrowieje
Kolorowych snów kochane tez uciekam chociaż ciężko się oderwaćjuicca lubi tę wiadomość
-
Klif moja droga, ja tez mam taka nadzieje!!
Usmiecham sie sama do siebie na mysl ze mamy taka sama sytuacje!!! Razem razniej
Do jutra Kochane dziewcznki!!
Acha Oliwia-wydaje mi sie ze to za maly skok jak na ovu , zazyczaj mam skok ok 0.5 stopnia.Miriam lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
to mój pierwszy cykl po odstawieniu pigułek, więc nie wiem ile będzie trwał... i czy w ogóle będzie owulacja... Wcześniej moje cykle były nieregularne, a teraz nie mam pojęcie jak będzie. Ustawiłam sobie wykres na 30 dni i już zapowiedziałam mężulkowi, że ma się przygotować na dwa tygodnie intensywnego starania (z zapasem + -) Trzymajcie kciuki, bo wg wykresu owu wypada około 17 kwietnia, więc od dziś nasze starania przybierają na intensywnościMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Dzień dobry:)
Temperatura wzrosła o dwa stopnie i mam nadzieję, że jutro wzrośnie jeszcze i wtedy kamień spadnie mi z serca, że jednak owulka była. Te starania uczą cierpliwości
oj kochana trzymam kciuki niech mała fasolka zamieszka w Tobie a cierpliwości to naprawdę uczą starania oj uczą -
nick nieaktualny
-
witajcie dziewczyny,za oknem piękna pogoda napawa optymizmem, oby się udało ciągle czekam na @, by zacząć cykl z CLO i mam nadzieje, że się uda,Wam także życzę powodzenia.1 kwietnia był dniem kiedy miałam urodzić swoje pierwsze maleństwo ale niestety poroniłam, jak ten czas szybko leci jeszcze rok temu nadzieja była większa a teraz czas leci szybko i gdzieś ta nadzieja maleje, ale dzięki Wam sie trzymam...
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyH30 wiem co czujesz też poroniłam półtora miesiąca temu termin miałam na 23 września na moje urodziny to będą najgorsze urodziny w moim życiu ale mam nadzieję że do tego czasu już jakiś mały ktoś zawieszka we mnie Trzymam kciuki żeby i Tobie szybko się udało
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJui wrote:Miriam dziękuję
Tez słyszałam takie opinie, nawet moja ginekolog mówiła że najlepiej zacząć od razu. Ale staram się nie nakręcać, chociaż już tak bardzo chciała bym zostać mamą...
jui rowniez tak slyszalam wiec owocnych staran zyje:)my juz po teraz tylko czekac na wynik:)