X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • anika Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki. Witam się i ja :)
    Mała sie wścieka,ja czekam na przyjaciółke..ma wpaść bo @ jej sie spoźnia. chce zrobic test przy mnie. ehh... bede sie cieszyc jej szczesciej ale chyba zrobi mi sie smutno. tak chcialysmy razem chodzic w ciązy.

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • gosia28:( Przyjaciółka

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co slychac? mi temp spada to chyba @? jak myslicie?

35300098465d87410706fe8bea3855e3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi gosia zawsze spada w dniu okresu:(ale niewiem jak u ciebie zawsze to wyglada?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika wrote:
    Mała sie wścieka,ja czekam na przyjaciółke..ma wpaść bo @ jej sie spoźnia. chce zrobic test przy mnie. ehh... bede sie cieszyc jej szczesciej ale chyba zrobi mi sie smutno. tak chcialysmy razem chodzic w ciązy.

anika jeszcze nie straconego napewno zaraz ja dogonisz::)

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    mi gosia zawsze spada w dniu okresu:(ale niewiem jak u ciebie zawsze to wyglada?

ale mam jeszcze dwa dni wedlug mnie do @ a 4 wedlug ovu brzuch i piersz bolą od 5 dni

• anika Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwia wrote:
    anika wrote:

anika jeszcze nie straconego napewno zaraz ja dogonisz::)

:) oj mam taką nadzieje :) chociaz nie wiem kiedy owu. Niby 4 dzien z zielonym swiatełkiem juz,lada chwila powinna przyjsc wiec moze trafimy na nią.

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, chyba narazie nie przeniosę się na majowe starania, wczoraj zobaczyłam 2 kreski na teście, poleciałam po jeszcze 2 i wszystkie pozytywne choć ta druga słaba ale widoczna. Lecę do gina dziś bo bardzo boli mnie brzuch jak na @ a nospa nie pomaga za bardzo, trzymajcie kciuki czy się coś potwierdzi, pójdę chyba na bete. To jest mój 27 dc i 9-mc starań

kaarolaa, Kfjatus, H30, Miriam, ;oniqa lubią tę wiadomość

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • Hrabina Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara trzymam kciuki mocno! :-) i po cichu gratuluje ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny, ja nadal czekam na @ narazie jej nie widac:)
    Klara trzymam mocno kciuki:)

Miriam lubi tę wiadomość

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarola ile się starasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Brava, mam nadzieję że jutro obie będziemy mogły się pochwalić skokiem temperatury i czerwoną krechą :)

ja wam życzę 2 czerwonych grubaśnych krech:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia28:( wrote:
    kaarola ile się starasz?

od poronienia juz 18 cykl leci.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM wrote:
    hej, chyba narazie nie przeniosę się na majowe starania, wczoraj zobaczyłam 2 kreski na teście, poleciałam po jeszcze 2 i wszystkie pozytywne choć ta druga słaba ale widoczna. Lecę do gina dziś bo bardzo boli mnie brzuch jak na @ a nospa nie pomaga za bardzo, trzymajcie kciuki czy się coś potwierdzi, pójdę chyba na bete. To jest mój 27 dc i 9-mc starań

Życzę wspaniałej bety! :) Oby ciąża się potwierdziła :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Klif Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM trzymam kciuki i życzę aby wszystko się potwierdziło.
    Libra dziękuję:) Jaki Ty masz ładny wykresik

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Nishi Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, niestety, w sobotę zaczęłam nowy cykl!! Mam nadzieję, że tym razem się uda!

Klara, trzymam kciuki!! Powodzenia :)

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• Ma ja Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULUJĘ KLARA! Wspaniałe wieści! Trzymaj sie ciepło, smacznie i odpoczywaj! ...a ja... dzisiaj zrobiłam test.. nie wytrzymałam...jedna krecha.. smutno mi... ale, według ovu @ powinna przyjść jutro... według mnie za 3 dni (cykle zawsze miałam ok. 31-32 dni, a tym razem wyznaczyło mi 29 dni) ... w sumie ciągle mam jeszcze malutką nadzieję... co ma być to będzie, czekam na @ ...albo na jej brak!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 10:04

7v8r90bvus29kyhn.png
  • H30 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM wrote:

trzymam kciuki mocko :-)

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klara super gratulacje!!karolla ty moze tez juz zaciazona jestes:)podziwiam cie ze jeszcze testu nie zrobilas ja juz dawno bylam miala zrobione:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ja wrote:
    GRATULUJĘ KLARA! Wspaniałe wieści! Trzymaj sie ciepło, smacznie i odpoczywaj! ...a ja... dzisiaj zrobiłam test.. nie wytrzymałam...jedna krecha.. smutno mi... ale, według ovu @ powinna przyjść jutro... według mnie za 3 dni (cykle zawsze miałam ok. 31-32 dni, a tym razem wyznaczyło mi 29 dni) ... w sumie ciągle mam jeszcze malutką nadzieję... co ma być to będzie, czekam na @ ...albo na jej brak!

maja a jak tam temperatura?poki nie przyszla zawsze jest jeszcze nic nadziei i tego ci zycze kochana:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anika i jak tam kolezance udalo sie zajsc w ciaze?:)

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ