Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanika wrote:Hej kobitki. Witam się i ja
Mała sie wścieka,ja czekam na przyjaciółke..ma wpaść bo @ jej sie spoźnia. chce zrobic test przy mnie. ehh... bede sie cieszyc jej szczesciej ale chyba zrobi mi sie smutno. tak chcialysmy razem chodzic w ciązy.
anika jeszcze nie straconego napewno zaraz ja dogonisz: -
oliwia wrote:anika wrote:Hej kobitki. Witam się i ja
Mała sie wścieka,ja czekam na przyjaciółke..ma wpaść bo @ jej sie spoźnia. chce zrobic test przy mnie. ehh... bede sie cieszyc jej szczesciej ale chyba zrobi mi sie smutno. tak chcialysmy razem chodzic w ciązy.
anika jeszcze nie straconego napewno zaraz ja dogonisz:
oj mam taką nadzieje chociaz nie wiem kiedy owu. Niby 4 dzien z zielonym swiatełkiem juz,lada chwila powinna przyjsc wiec moze trafimy na nią. -
hej, chyba narazie nie przeniosę się na majowe starania, wczoraj zobaczyłam 2 kreski na teście, poleciałam po jeszcze 2 i wszystkie pozytywne choć ta druga słaba ale widoczna. Lecę do gina dziś bo bardzo boli mnie brzuch jak na @ a nospa nie pomaga za bardzo, trzymajcie kciuki czy się coś potwierdzi, pójdę chyba na bete. To jest mój 27 dc i 9-mc starań
kaarolaa, Kfjatus, H30, Miriam, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaraM wrote:hej, chyba narazie nie przeniosę się na majowe starania, wczoraj zobaczyłam 2 kreski na teście, poleciałam po jeszcze 2 i wszystkie pozytywne choć ta druga słaba ale widoczna. Lecę do gina dziś bo bardzo boli mnie brzuch jak na @ a nospa nie pomaga za bardzo, trzymajcie kciuki czy się coś potwierdzi, pójdę chyba na bete. To jest mój 27 dc i 9-mc starań
Życzę wspaniałej bety! Oby ciąża się potwierdziła -
GRATULUJĘ KLARA! Wspaniałe wieści! Trzymaj sie ciepło, smacznie i odpoczywaj! ...a ja... dzisiaj zrobiłam test.. nie wytrzymałam...jedna krecha.. smutno mi... ale, według ovu @ powinna przyjść jutro... według mnie za 3 dni (cykle zawsze miałam ok. 31-32 dni, a tym razem wyznaczyło mi 29 dni) ... w sumie ciągle mam jeszcze malutką nadzieję... co ma być to będzie, czekam na @ ...albo na jej brak!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 10:04
-
KlaraM wrote:hej, chyba narazie nie przeniosę się na majowe starania, wczoraj zobaczyłam 2 kreski na teście, poleciałam po jeszcze 2 i wszystkie pozytywne choć ta druga słaba ale widoczna. Lecę do gina dziś bo bardzo boli mnie brzuch jak na @ a nospa nie pomaga za bardzo, trzymajcie kciuki czy się coś potwierdzi, pójdę chyba na bete. To jest mój 27 dc i 9-mc starań
trzymam kciuki mocko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMa ja wrote:GRATULUJĘ KLARA! Wspaniałe wieści! Trzymaj sie ciepło, smacznie i odpoczywaj! ...a ja... dzisiaj zrobiłam test.. nie wytrzymałam...jedna krecha.. smutno mi... ale, według ovu @ powinna przyjść jutro... według mnie za 3 dni (cykle zawsze miałam ok. 31-32 dni, a tym razem wyznaczyło mi 29 dni) ... w sumie ciągle mam jeszcze malutką nadzieję... co ma być to będzie, czekam na @ ...albo na jej brak!
maja a jak tam temperatura?poki nie przyszla zawsze jest jeszcze nic nadziei i tego ci zycze kochana:* -
nick nieaktualny