Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyadzia wrote:Mi ovu wyznaczyl na 20 kwietnia ale ja mam cykle regularne co 28 dni wiec spodziewam sie tej cholery 18 19 oby nie przylazla
a to juz niedlugo zazdroszcze a ja do 28kwietnia musze czekac, dzisiaj jeszcze bede serduszkowac na wszelki wypadek:) -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:mi akurat dzisiaj termin wypada, ale jeszcze czekam 2 dni. jesli chodzi o testy to mam dosc silna wole, chociaz nie moge sie juz doczekac.
ja to jakos nie moge potem sobie tlumacze ze lepiej szybciej wiedziec niz sobie robic nadzieje.to czekamy karola do wtorku na dobre wiesci:)kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:mi akurat dzisiaj termin wypada, ale jeszcze czekam 2 dni. jesli chodzi o testy to mam dosc silna wole, chociaz nie moge sie juz doczekac.
Karola TY TWARDZIELKO!!!! Jak to się robi? Co zrobić, żeby nie myśleć.. i nie testować za wcześnie?kaarolaa, Konwalia, mikusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia28 na test możne być za wcześnie bete lepiej zrobić trzymam kciuki
kaarolaa ja bym nie wytrzyma trzymam kciuki za Ciebie
kurde nie wytrzymałam zrobiłam test na ovu negatywny eh a w sumie wiedzialam ze za wcześnie mam nadzieje ze cykl będzie z ovulkakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:a to mysle ze jeden dzien szybciej mozesz juz spokojnie robic:)mnie jeszcze prawie 2tygodnie czekania czekaja:(
Oliwko... dwa tygodnie czekania... owszem, ale teraz szybko do roboty! Serduszkujcie porządnie! Pracujcie na zielona kropeczkę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprobuje o tym nie myslec i tak dla pewnosci odczekac jeszcze dwa dni, bo nawet jesli sie udalo to po dwoch dniach kreska brdzie jeszcze lepiej widoczna. w pierwszej ciazy robiłam 18 dpo i kreski były bardzo widoczne. teraz tez chce poczekac jak najdluzej. szczerze to bardziej mnie dołuje negatywny test niz jak dostaje @, dlatego czekam hihi:)
-
nick nieaktualnyMa ja wrote:oliwia wrote:a to mysle ze jeden dzien szybciej mozesz juz spokojnie robic:)mnie jeszcze prawie 2tygodnie czekania czekaja:(
Oliwko... dwa tygodnie czekania... owszem, ale teraz szybko do roboty! Serduszkujcie porządnie! Pracujcie na zielona kropeczkę!
ja juz kochana od czwartku dzialam codzienie ledwo zyjemy:D dzisiaj ostatni dzien dzialania:Konwalia, Miriam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:probuje o tym nie myslec i tak dla pewnosci odczekac jeszcze dwa dni, bo nawet jesli sie udalo to po dwoch dniach kreska brdzie jeszcze lepiej widoczna. w pierwszej ciazy robiłam 18 dpo i kreski były bardzo widoczne. teraz tez chce poczekac jak najdluzej. szczerze to bardziej mnie dołuje negatywny test niz jak dostaje @, dlatego czekam hihi:)
Ja robiłam w pierwszej ciąży 2 dni po spodziewanej i nic nie było rano dopiero się pojawiły wyszły blade ale to dlatego ze wieczorem je robiłam a rano zrobiłam nowe i wyszły grube piękne krechy