Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Kurcze, ale się niecierpliwię Już bym chciała piątek. A jak się okaże, że wynik negatywny to będzie mi cholernie przykro, czyli jak co miesiąc.
klif jak cos to bedziemy plakac razem ale mam nadzieje ze bedzie sie cieszyc razem:)Klif lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:mikusia wrote:a ja wlasnie nie mam ochoty na slodkie a zawsze przed @ mam napady na slodycze
no to coś się święci
dzsiaj zjadlam z nudow kawalek szarlotki od sasiadki dostalam i poweim szczerze ze zjadlam doslownie polowe tego kawalka jaki wybralam i jakos tak mi nie "wchodzil" taki jakis nijaki i odlozylam zjadlam za to bulke z wedlina i szynka pychaaaa! caly dzien mnie brzuch tak dziwacznie pobolewa a jak jechalam samochodem to od lewego do prawego jajnika i odwrotnie czulam takie bole jakby pradowaly i te plecy bola jak na @....;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mikusia wrote:;oniqa wrote:mikusia wrote:a ja wlasnie nie mam ochoty na slodkie a zawsze przed @ mam napady na slodycze
no to coś się święci
dzsiaj zjadlam z nudow kawalek szarlotki od sasiadki dostalam i poweim szczerze ze zjadlam doslownie polowe tego kawalka jaki wybralam i jakos tak mi nie "wchodzil" taki jakis nijaki i odlozylam zjadlam za to bulke z wedlina i szynka pychaaaa! caly dzien mnie brzuch tak dziwacznie pobolewa a jak jechalam samochodem to od lewego do prawego jajnika i odwrotnie czulam takie bole jakby pradowaly i te plecy bola jak na @....
a ja znów mam ochote cały czas na sos czosnkowy to jest jakas paranoja od soboty jadłabym tylko sos a brzuch mnie tez jakoś dziwnie boli no i ta temperatura wieczorami taka wysoka a rano tez jest w miare taka sobie -
oliwia wrote:;oniqa wrote:ja testuje w czwartek a w środe mam ginekologa i pewnie mi powie co i jak wcześniej ale sie stresuje masakra
idziesz badania hormonalne zrobic czy na usg?
ogólnie ide do niego teściowa jest położna a wiec moge w sumie chodzić do gina co tydzieńakurat zapisałam sie na środe i tak w sumie miałam testować w czwartek a tak on mi powie czy cos sie tam zagnieździło czy nie i mam sie przygotowac na maja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny