Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga11 wrote:A ja wierzę że na każdą z nas przyjdzie czas. Wcześniej czy niestety później:)
Dokładnie ja też w to wierzę I wszystkie musimy w to wierzyć!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 16:03
Aga11, H30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Witam się ponownie. Basiulka ja też mam tak, że nie mam objawów na @ i trochę mnie to cieszy, ale chyba to nic nie znaczy jak widać na Twoim przykładzie:(
Kochana Klif jak widac,u mnie nie pyklo ale zobacz jak mi tempka skacze???to raczej hormony mam nie pokolei.A u ciebie ślicznie jest 3mam kciuki mysza.
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny ja tutaj nowa wśród Was jestem i na samym początku mocno za każdą tzrymam kciuki aby w końcu każda z nas zobaczyła upragnione II kreski.
Ja jestem po pierwszej IUI i w tym tyg powinnam testować, chyba że @ przylezie wcześniej.;oniqa, basiulkaa_89, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzisz Mikusia jakie to wszystko jest dziwne, Ty masz masę objawów które pozwalają Ci sądzić, że jesteś w ciąży. U mnie jest tak, że ja mam wszystkie objawy przed @ takie jak na ciążę. A w tym cyklu poza bolącymi sutkami, które nigdy nie bolały nie mam żadnych dolegliwości. I bądź tu człowieku mądry.
-
mikusia...mam to samo i mam wrażenie jakbym jutro miała dostać @ ale to za wcześnie. Mam nadzieje, że następny Twój test będzie miał piękne dwie kreseczki:)
mikusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny