Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba wszystkie dziewczyny w pracy bo mało nas na forum:(ide troche ogarnąć chałupe bo sie Wkrecilam i wyjść nie mogę:(to pózniej mikusia .nie denerwuj sie kochana jestem z tobą musimy być silne i czekać te pare dni jeszcze żeby ujrzeć te 2kreseczki:)
mikusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzianka-ja tez staram sie o pierwsza ciaze ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo mamy jeszcze czas dla samych siebie przesypiamy noce i mamy czas dla Naszych facetow Ale czegos brakuje w Naszym zyciu Niestety bejbisia :d ale przyjdzie ja w to wierze calym sercem w siebie i w Was kochane.Moze mamy jeszcze na tym swiecie pewne sprawy do pozalatwiania zeby pozniej caly czas poswiecic bejbusiowi :* Ja tak sadze :d i w to wierze
aniczka, Mycha, Konwalia lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:madzianka-ja tez staram sie o pierwsza ciaze ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo mamy jeszcze czas dla samych siebie przesypiamy noce i mamy czas dla Naszych facetow Ale czegos brakuje w Naszym zyciu Niestety bejbisia :d ale przyjdzie ja w to wierze calym sercem w siebie i w Was kochane.Moze mamy jeszcze na tym swiecie pewne sprawy do pozalatwiania zeby pozniej caly czas poswiecic bejbusiowi :* Ja tak sadze :d i w to wierze
Basiulkaa a liczby 89 w Twoim niku to rok urodzenia? dziekuje za mile slowa tez bym chciala tak optymistycznie myslec jak Ty -
nick nieaktualnya tak w ogole kochane to ja sie staram juz 23 cykl,dzisiaj zaczelam.Przechodzilam rozne etapy.Dzisiaj zrobilo mi sie smutno i to bardzo bo nigdy nie mialam takich objawow naa okres-czyli ŻADNYCH!!!ani bolu brzucha,ani bolu plecow,ani bolu piersi.Dlatego myslalam,ze to to bo w koncu nie doszukiwalam sie zadnych objawow.Niestety,zaskoczyla mnie totalnie ta @
-po pierwsze- mam krew chodzby z woda pomieszana,bardzo rzadka i bardzo jasno czerwona.
Mam lekkie krwawienie,nie przeciekam,nie mam zadnych skrzepow!!!Wszystko jest inaczej!!!inne objawy,inny okres,inny caly poprzedni cykl,dlatego mialam nadzieje...Ciekawe jak wygladac bedzie dalej ten moj okres ??? bardzo podobny do tego co mialam ciaze bio chemiczna i poronilam . . . ale trzeba zyc dalej i sie obserwowac bo naprawde to jest dla mnie teraz wazne.wiedziec co sie dzieje,z moim cialem.
Aha i jeszcze dziwi mnie wysoka temperatura dzisiaj mierzona,wydaje mi sie,ze powinna byc duuuzo nizsza???
a w czoraj pod pacha mialam 37,5 dziwne bo jestem zdrowa jak ryba.
Milego dnia buziaki :* -
nick nieaktualny