Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:a mi sie pogarsza humor dzisiaj mój m pojechał na delegacje i będzie dopiero we wtorek ja już tęsknie chyba oszaleje przez te 2 dni
oj skarbie,wiem co czujesz,ja dopiero w piątek zobaczę,także jak nie zaskoczyłam wcześniej to już po zawodach w tym miesiącu;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dzisiaj testowalam i niestety jest tylko jedna kreska.... boze ale sie zalamalam!!!!!!!!!! a najbardziej mnie denerwuje to ze znowu mam mdlosci i sie bardzo zole czuije a ta wredna @ ma przyjsc w srode tylko ze daje o sobie znac juz od wczoraj, jesli chodzi o mnie to za wczesnie zawsze mialam objawy @ dzien przed lub tego samego dnia, fujjj ale mnie mdli zaraz zwymiotuje!!!!!!!!!!!!! i dalej mnie ten lewy jajnik co chwile kuje i czuje lekkie bole ciagnace w podbrzuszu
-
Klif wrote:Anja gratulacje:)
Madzianka, ja też testuję z Wami mimo, że to będzie dzień przed @ Ciekawe jak to będzie. Trzymam kciuki za nas wszystkie.
Az sie boje myslec ze to juz w tym tygodniu tak bardzo bym chciala zeby nam wszystkim sie udalo.Klif lubi tę wiadomość