Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoliwia wrote:20.04.2013 Adzia
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
30.04.2013 Iwka
24.04.basiulka
nasze ostatnie testujace:)jak sie czujecie dziewczyny?:
czekamy na nastepne kobietki z II kreskami;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja póki co nie myśle o testowaniu może wyjśc negarywny wynik bo ostatni cykl miałam dłuższy niż normalnie i mogło się cos poprzestawaić mi tylko koleżanki mówią że długo brałam tabletki anty to mogę mieć bardzo duże szanse na bliźniaki a Wy co o tym sądzicie jest na to jakś reguła?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jeszcze testu nie robilam zrobie jutro z rana, nigdy sie nie czulam jak teraz czyli:
- od 5 dni bola mnie jajniki i czuje lekko ciagnacy bol w podbrzuszu a pierwszy raz w zyciu czuje bol jajnikow dzis jest moj 25 dzien cyklu a mam je zawsze 28-dniowe
- mam mdlości od trzech dni a owu bula 10 kwietnia
-wybuchy goraca
- zmeczenie
-szkliste swiecace oczy
-lekka zgaga
-bol piersi od dzsiaj po zew str. a piersi zawsze przed @ bolaly mnie juz o 7-8 dni wczesniej....
-czeste oddawanie moczu a ja od zawsze sikalam 2 razy dziennie czasami trzy a teraz co chwile i troszeczke jest tego moczu
- lekkie zawroty glowy
- bol dolnej czesci plecow lekki co prawda ale jak na @ tylko ze na moje za wczesnie bo zawsze boli mnie gora 1 dzien przed @ albo w ten sam dzień
jesli sie okaze do konca tygo ze ciazy nie ma a dostane @ to sie zalamie!;oniqa, kate38 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny