Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia penwie że regulowałam cykle miałam stymulację i w zeszłym roku udało się ale niestety nie na długo musiałam mieć zabieg usunięcia obumarłej ciąży w tym roku ciąża biochemiczna i teraz miałam mieć (mam)naturalny cykl bez stymulacji ... by od kolejnego zacząć ponownie CLO.ale jak iwdać ta natura mi wydlużżżża cykl i to bardzo,są dni gdzie nakrecam się że może się udało że ...ahh szkoda gadać jestem napuchnięta nastroje codziennie inne i tak vczekam na @ mam nadzieje, ze to nie jest urojona ciąża bo wtedy to załamalabym się, bo słyszałam że to dość długo się leczy... niby nie myśle ciągle tylko o tym ale jednak.dwa tygoeni temu na wizycie u lekarza powiedział że widać ze @ już niebawem będzie ale co oznacza słowo niebawem myśląłam kilka dni a to już dwa tygoeni ile jeszcze???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki miałam nie mierzyć tempki,ale chyba nie dam rady .....wytrzymałam do ovulacji chodź mój ovu jeszcze tego nie wykrył,ale wiem że miało to już miejsce po wszystkich innych znakach ciała i od jutra chyba zacznę mierzyć bo tęskni mi się troszkę za tym........to chyba uzależnienie
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. Staramy sie już 5 cykli. Dzis powinna przyjsc @ jeszcze jej nie ma. Mam takie pytanie okres zawsze mam o czasie. Cykle 30 dniowe, owulacja wg obliczeń i obserwacji śluzu i testów owulacyjnych 14 dni przed spodziewaną miesiączką. Czy możliwe jest żebym miała problemy z hormonami? Robiłam taką zwykłą morfologię i wszystko ok. Niepokoi mnie jedna rzecz od kilku tygodni mam problem z żołądkiem (zgaga, nadkwaśność i cofanie się treści żołądkowych). Czy któraś z Was miała może taki problem?
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny