Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
Klif wrote:Mój mąż ostatnio zobaczył mój wykres i poprosił żebym mu wytłumaczyła o co w tym chodzi. Teraz codziennie chce go oglądać Dziś stwierdził "Temperatura wzrosła, więc może nam się udało"
to dobrze że Twój M Klif sie interesuje mój tez czasami zagląda i pyta jak sie czuje i jaka temeratura
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane ja powinnam dostac wczoraj bo ostatnia @ byla 24 a na wykresie zanotowalam 25 cos pokrecilam heheheh jezeli mozecie sobie przewinac do wczesniejszego cyklu to sobie sprawdzie ze 24 dostalam.Na moim wykresie trzeba 1 dzien sobie dodac hahahha takie jaja
chcialam testowac dzisiaj ale . . . jednak nieee po o sie rozczarowac chociaz mysle ze sie udalo taka podswiadomosc mam ten cykl olalam totalnie i wzoraj dopiero zauwazylam ze powinnam okres dostac ale moj najdluzszy cykl trwal 31 dni czyli musze czekac do wtorku Fajna by byla niespodzianka 22 cykl staran i szczesliwy :d tym bardziej ze lekarz skierowal nas do kliniki leczenia nieplodnosci a tu takie SUPRISE BY BYLO -
nick nieaktualnyKlif wrote:No niestety dziś do pracy za 2 godziny Ale jutro wolne, choć idę na konferencję. Jakie masz objawy Oliwia?
klif a ty w polsce mieszkasz czy tez zagranica?a czuje sie taka ciezka i brzuch taki wydety jak przed okresem ale zeby mnie brzuch bolal to jeszcze nie ale u mnie to dzien przed dopiero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny