Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya mnie dzisaj zaczynaja pobolewac piersi i ból pleców jak na @ czyli stracone nadzieje i pewnie przezuce sie z depresja na maj zobaczymy czy w srode okres dostane, ale jedyne co mnie dziwi to to, ze bol jak na @ jest juz dzisiaj a zazwyczaj jheden dzien przed mnie boli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam jestem nowa zaczynam wykres w kwietniu a skończę w maju ten cykl :)zobaczymy moje starania to moje pierwsze próby starania o drugie dziecko. mam syna co ma 8 miesięcy i nie wiem czy dam rade dobrze wykreślić moje temperaturki, wiecie te nie przespane noce... heh wiec dołączam i ja do was
gratuluje nowym mamusiom pozytywnych testow i życzę spokojnych 9-ciu miesięcy. pozdrawiam wszystkie kobietkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2013, 07:27
-
Witam, ja też jestem tu nowa. Tęż staram się o drugą pociechę i szkoda, że tak późno (bo moja pociecha ma już 3,5 roku) fajnie, ze się tak szybko decydujesz . Mi jak do dzisiaj to przez 8 miesięcy nie wychodzi... ale może w końcu się uda. Trzymam kciuki
-
witajcie kochane w piękną słoneczną niedziele, no mi temp spada choć i tak nie miałam nadziei zbyt wielkich bo cóż oczekiwać w 70 dnu cyklu...chce by tan cykl się wkońcu kiedyś skończył bo coraz bardziej się nakręcam , od jutra wracam do biegania i ćwiczeń bo znowu przytyłam a muszę uważać na wagę.. miłego dnia Wam życzę i oczekuję na kolejne dobre wiadomości o zafasolkowanych bo zamierzam za jakiś czas do Was dołączyc cierpliwie przyjmuję Wasze fluidki
-
nick nieaktualnyno decyduje się teraz bo mam teraz czas na to a chce mieć trójkę bąbli biegających po mieszkaniu ...heh.. ale o tym 3 pomyślimy za kilka lat. skończyłam karmić piersią i dlatego tak postanowiłam, chce teraz siedzieć w pieluchach bo nie ma pracy na razie, wiec jest czas na rodzinę taki sobie zrobiłam mój plan. o pierwszego bąbla walczyłam 1,5 roku wiec zobaczymy ile czasu teraz mi to zajmie.
-
nick nieaktualny
-
hejka wszystkim
moj wykres jest beznadziejny na dodatek wczoraj wieczor zaczely mnie bolec piersi-prawdopodobnie objaw nadchodzacej @
Klif-ja cos mam przeczucia ze Tobie sie udalo w tym miesiacu-skoro nie masz bolu piersi , natomiast masz bol w sutkach-ktorego nigdy wczesniej nie mialas mysle ze zaznaczysz w tym miesiacu zielona kropeczke a ja strace moja towarzyszke ale mysle ze nadal bedziesz mnie wspierac!
dziewczyny ja do tej pory staralam si o TYM nie myslec zbyt duzo i nawet mi sie udawalo ale teraz gdy zostalo juztylko 5 dni do testu( albo @) to zaczynam troche sie martwic-tym bardziej ze zaczynaja sie objawy @Klif lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam nowe i stare staraczki dejzi masz racje ze zaczynasz sie tak szybko starac o drugie dziecko bo tak naprawde niewiadomo ile to zajmie a mala roznnica wieku jest fajna ja zaluje ze sie wczesniej nei zaczelam starac a corka ma juz 1,5roczku:(tez nie pracuje wiec mam czas zeby wychowowywac dzieki a o 3dziecku tez marze w przyszlosci:)
kluf twoja temperaturka jest obiecujaca:)
mikusia w ciazy tez sie ma takie objawy wiec trzymam kciuki:)deJzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Ano wstalam juz prawie 2 godziny temu. i niedlugo bede sie szykowac do pracy. No ja mam dzis 36,9 i mam nadzieje ze tak bedzie sie trzymac. Musimy myslec pozytywnie :-)Trzymam kciuki zeby Twoja temperatura caly czas rosla
dzieki madzianka milego dnia w pracy:* -
Brava, jeszcze nic u Ciebie nie jest przesądzone. Mam nadzieję, że obie zaznaczymy zielone kropeczki Jeśli mnie się by udało w tym cyklu, a Tobie nie to możesz być pewna, że będę towarzyszyć Ci w staraniach dalej i będę Cię wspierać. Jesteś mi tu bliska na forum i na pewno Cię nie opuszczę.Mam nadzieje, że jeśli Tobie się uda, a mnie nie to też mnie nie opuścisz:)
-
nick nieaktualnyH30 wrote:witajcie kochane w piękną słoneczną niedziele, no mi temp spada choć i tak nie miałam nadziei zbyt wielkich bo cóż oczekiwać w 70 dnu cyklu...chce by tan cykl się wkońcu kiedyś skończył bo coraz bardziej się nakręcam , od jutra wracam do biegania i ćwiczeń bo znowu przytyłam a muszę uważać na wagę.. miłego dnia Wam życzę i oczekuję na kolejne dobre wiadomości o zafasolkowanych bo zamierzam za jakiś czas do Was dołączyc cierpliwie przyjmuję Wasze fluidki
h30 ale masz dlugie cykle;/to jak wiecznosc;/ja mialam ok 40dniowe przy wyzszej prolaktynie ale po tabletkach wyregulowaly sie do 28dni:) probowalas je jakos wyregulowac? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:hej moja temp jak najbardziej dziwna wczoraj 36,3 a dzisiaj 37,5 a okresu niema
to napewno dzisiaj nie nie dostaniasz okresu tez:)tempka super jest duza szansa trzymam kciuki:)
ja nawet w ciazy nie mialam takiej wysokiej temperatury:)basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny