X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:) U mnie temperatura też nawet, nawet. Poza tym bez zmian. To oczekiwanie jest najgorsze.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dzisaj zaczynaja pobolewac piersi i ból pleców jak na @ czyli stracone nadzieje i pewnie przezuce sie z depresja na maj zobaczymy czy w srode okres dostane, ale jedyne co mnie dziwi to to, ze bol jak na @ jest juz dzisiaj a zazwyczaj jheden dzien przed mnie boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedno jest pewne juz nic nie obserwuje i nie testuje nie bede sledzic owulacji zrobie tak jak przy pierwszej ciazy seks codziennie i tylko seks duzo seksu i udalo sie spontanicznie od razu co ma byc to bedzie aby bylo zdrowe

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem nowa zaczynam wykres w kwietniu a skończę w maju ten cykl :)zobaczymy moje starania to moje pierwsze próby starania o drugie dziecko. mam syna co ma 8 miesięcy i nie wiem czy dam rade dobrze wykreślić moje temperaturki, wiecie te nie przespane noce... heh wiec dołączam i ja do was
    gratuluje nowym mamusiom pozytywnych testow i życzę spokojnych 9-ciu miesięcy. pozdrawiam wszystkie kobietki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2013, 07:27

• Anastazja Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja też jestem tu nowa. Tęż staram się o drugą pociechę i szkoda, że tak późno (bo moja pociecha ma już 3,5 roku) fajnie, ze się tak szybko decydujesz ;). Mi jak do dzisiaj to przez 8 miesięcy nie wychodzi... ale może w końcu się uda. Trzymam kciuki ;)

• H30 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane w piękną słoneczną niedziele, no mi temp spada choć i tak nie miałam nadziei zbyt wielkich bo cóż oczekiwać w 70 dnu cyklu...chce by tan cykl się wkońcu kiedyś skończył bo coraz bardziej się nakręcam , od jutra wracam do biegania i ćwiczeń bo znowu przytyłam a muszę uważać na wagę.. miłego dnia Wam życzę i oczekuję na kolejne dobre wiadomości o zafasolkowanych bo zamierzam za jakiś czas do Was dołączyc ;-) cierpliwie przyjmuję Wasze fluidki ;-)

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no decyduje się teraz bo mam teraz czas na to a chce mieć trójkę bąbli biegających po mieszkaniu ...heh.. ale o tym 3 pomyślimy za kilka lat. skończyłam karmić piersią i dlatego tak postanowiłam, chce teraz siedzieć w pieluchach bo nie ma pracy na razie, wiec jest czas na rodzinę :) taki sobie zrobiłam mój plan. o pierwszego bąbla walczyłam 1,5 roku wiec zobaczymy ile czasu teraz mi to zajmie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedno jest pewno na pewno będzie na luzie starankach bo nie będzie się już tak myślało o tym... :) dziewczyny im więcej się myśli o tym, tym jest trudniej. i ja trzymam kciuki :)

• Brava Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim :)
    moj wykres jest beznadziejny :( na dodatek wczoraj wieczor zaczely mnie bolec piersi-prawdopodobnie objaw nadchodzacej @ :(
    Klif-ja cos mam przeczucia ze Tobie sie udalo w tym miesiacu-skoro nie masz bolu piersi , natomiast masz bol w sutkach-ktorego nigdy wczesniej nie mialas :) mysle ze zaznaczysz w tym miesiacu zielona kropeczke :) a ja strace moja towarzyszke :) ale mysle ze nadal bedziesz mnie wspierac!
    dziewczyny ja do tej pory staralam si o TYM nie myslec zbyt duzo i nawet mi sie udawalo ale teraz gdy zostalo juztylko 5 dni do testu( albo @) to zaczynam troche sie martwic-tym bardziej ze zaczynaja sie objawy @ :(

Klif lubi tę wiadomość

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe i stare staraczki dejzi masz racje ze zaczynasz sie tak szybko starac o drugie dziecko bo tak naprawde niewiadomo ile to zajmie a mala roznnica wieku jest fajna ja zaluje ze sie wczesniej nei zaczelam starac a corka ma juz 1,5roczku:(tez nie pracuje wiec mam czas zeby wychowowywac dzieki a o 3dziecku tez marze w przyszlosci:)
    kluf twoja temperaturka jest obiecujaca:)
    mikusia w ciazy tez sie ma takie objawy wiec trzymam kciuki:)

deJzi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzianka wrote:
    Ano wstalam juz prawie 2 godziny temu. i niedlugo bede sie szykowac do pracy. No ja mam dzis 36,9 i mam nadzieje ze tak bedzie sie trzymac. Musimy myslec pozytywnie :-)Trzymam kciuki zeby Twoja temperatura caly czas rosla :-)

dzieki madzianka milego dnia w pracy:*

• Klif Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava, jeszcze nic u Ciebie nie jest przesądzone. Mam nadzieję, że obie zaznaczymy zielone kropeczki :) Jeśli mnie się by udało w tym cyklu, a Tobie nie to możesz być pewna, że będę towarzyszyć Ci w staraniach dalej i będę Cię wspierać. Jesteś mi tu bliska na forum i na pewno Cię nie opuszczę.Mam nadzieje, że jeśli Tobie się uda, a mnie nie to też mnie nie opuścisz:)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H30 wrote:
    witajcie kochane w piękną słoneczną niedziele, no mi temp spada choć i tak nie miałam nadziei zbyt wielkich bo cóż oczekiwać w 70 dnu cyklu...chce by tan cykl się wkońcu kiedyś skończył bo coraz bardziej się nakręcam , od jutra wracam do biegania i ćwiczeń bo znowu przytyłam a muszę uważać na wagę.. miłego dnia Wam życzę i oczekuję na kolejne dobre wiadomości o zafasolkowanych bo zamierzam za jakiś czas do Was dołączyc ;-) cierpliwie przyjmuję Wasze fluidki ;-)

h30 ale masz dlugie cykle;/to jak wiecznosc;/ja mialam ok 40dniowe przy wyzszej prolaktynie ale po tabletkach wyregulowaly sie do 28dni:) probowalas je jakos wyregulowac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej moja temp jak najbardziej dziwna :) wczoraj 36,3 a dzisiaj 37,5 :O a okresu niema :)

kaaarola88, ;oniqa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    hej moja temp jak najbardziej dziwna :) wczoraj 36,3 a dzisiaj 37,5 :O a okresu niema :)

to napewno dzisiaj nie nie dostaniasz okresu tez:)tempka super jest duza szansa trzymam kciuki:)
    ja nawet w ciazy nie mialam takiej wysokiej temperatury:)

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• Klif Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiulka, kiedy robisz test? Chyba się u Ciebie zazieleni:)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to bym najchetniej juz dzisiaj robila zeby nadziei sobie nie robic nie potrzebnie;/.

• kaaarola88 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:

ciąża jak nic:):)z całego serducha życzę 2 pięknych zielonych kreseczek Wam wszystkim!:)

kaaarola88
  • Klif Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ostatnio zobaczył mój wykres i poprosił żebym mu wytłumaczyła o co w tym chodzi. Teraz codziennie chce go oglądać:) Dziś stwierdził "Temperatura wzrosła, więc może nam się udało" :)

;oniqa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 napewno będzie dzidzia czekamy na potwierdzenie tej dobrej wiadomości :) dzisiaj ja ide z mężem na rowerek bo piękna pogoda a o 17 mój M jedzie na delegacje 3 dniową ja chyba oszaleje :(

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ