Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oliwia ja postanowiłam testować dzień przed @, czyli razem z Tobą, Bravą, Madzianką i Ninką:)U mnie piersi nie bolą wcale, co jest bardzo dziwne bo bolą zawsze. Za to sutki, które nie bolą nigdy są bolesne i bardzo wrażliwe. Ale może to mój organizm płata mi figla i zmienia w tym cyklu objawy na @.
-
nick nieaktualny
-
20.04.2013 Adzia
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
30.04.2013 Iwka
A dołączę do testowania
A powiem Wam, że ovu źle mi zaznaczyło ovo tzn. w tym miesiącu miałam monitoring i w piątek 12 kwietnia(nasz piąta rocznica ślubu) pęcherzyk miał 21 mm a w poniedziałek 15 kwietnia już go nie było. A wykres mi zaznaczył, ze owulację miałam 16 kwietnia.
Dostałam receptę na duphaston ale nie powiedział kiedy mam zacząć brać a ja byłam taka podekscytowana, że z tego wszystkiego zapomniałam spytać.
Bo z tego co już wyczytałam na forum to po owu mam brać do pojawienia się @. Dobrze Iwka zrozumiała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2013, 15:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:20.04.2013 Adzia
25.04.2013 ;oniqa
26.04.2013 ninka, madzianka, Brava,oliwia
27.04.2013 Klif
30.04.2013 Iwka
A dołączę do testowania
A powiem Wam, że ovu źle mi zaznaczyło ovo tzn. w tym miesiącu miałam monitoring i w piątek 12 kwietnia(nasz piąta rocznica ślubu) pęcherzyk miał 21 mm a w poniedziałek 15 kwietnia już go nie było. A wykres mi zaznaczył, ze owulację miałam 16 kwietnia.
Dostałam receptę na duphaston ale nie powiedział kiedy mam zacząć brać a ja byłam taka podekscytowana, że z tego wszystkiego zapomniałam spytać.
Bo z tego co już wyczytałam na forum to po owu mam brać do pojawienia się @. Dobrze Iwka zrozumiała?
mi tez iwka zle wyznaczyl o 2dni sie pomyslil a bylam tez na monitoringu dlatego wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia...Testy robiłam ostatni rok ale źle to wpływało na moją psychikę, więc sobie odpuściłam. M czasami po pracy zmęczony był i nie chciało mu się przytulać co mnie strasznie wkurzało więc dałam sobie spokój bo tylko zła chodziłam. Gin kazał mi 7 maja przyjść powiedział, że chce mnie widzieć aż nie zafasolkuje Więc w maju też będę miał monitoring zobaczymy jak ovu się sprawdzi
-
Ale forum ma dzisiaj opóźnienia właśnie mój M wrócił. Więc uciekam:)
Bo zaraz wścibskie jajo będzie mi tu czytało co piszę.
Jeszcze mi tu dzisiaj wieczorem w domu męski wieczór robi i wygania z domu. No normalnie trzy światy.
Miłego weekendu :*
-
nick nieaktualny