Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tez mam taką nadzieje.czas pokaże. Mam wyrzuty sumienia bo wczoraj z meżem zabalowaliśmy i dzisiaj mega kac meczy.Sarsza córcia u dziadków..a ja nie mam siły z wyrka sie ruszyc.mam nadzieje ze to nie zaszkodzi. od dzisiaj biore lutke.oby pomogła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oliwia wrote:widze ze bierzesz bromergoon?ja bralam przy pierwszej ciazy bardzo mi pomogl w pierszym cyklu juz zaszlam w ciaze.a ty ile juz bierzesz?ja teraz norpolac biore
Oliwia biore bromocorn aktualnie 4 cykl. Myslalam, ze od razu zalapie, ale niestety... Widze, ze duzo z Was jest juz mamami. Ja nigdy nie poronilam, nie mialam ciazy biochemicznej i czasami zastanawiam sie czy w ogole moge miec dzieci... -
Hej. Po 4 godzinnym śnie temperatura wyniosła 37,3 ale nie wiem czy ona jest wiarygodna. Jutro rano się okaże, na razie jej nie ignoruje. Dziewczyny, te sutki są straszne tak bolą, że nie mogę nawet ich dotknąć. Stanowczo wolę ból piersi, niż sutków.
-
-
mikusia wrote:anika wrote:hej kochane.
A ja juz trace nadzieje na ten cykl jest mi smutno..
mi tez jest smutno:(
dziewczyny głowa do góry nie ten to następny napewno będzie tym wymarzonym ale i tak wierze że nam sie uda w tym cyklu jeszcze za niedługo testownie zobaczymy -
Klif wrote:Witaj Iwka Spojrzałam na Twój wykres i wygląda ładnie. Pracujesz na noc, że mierzysz temperaturę wieczorem? Staraj się mierzyć zawsze o tej samej godzinie i zawsze po co najmniej 3 godzinach snu:) Trzymam kciuki
Klif dziękuję za radę, nie pracuję na nocki.Na początku nie wiedziałam, że trzeba rano mierzyć a teraz to już tak to ciągnę i chciałam do końca cyklu tak mierzyć. Ale masz rację od jutra zaczynam mierzyć z samego rana.
...trzymam za Ciebie kciuki baaardzo mocno:)
Klif lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny