Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Klif wrote:Z tego co napisałam wyszło masło maślane. Chodziło o to, że zawsze moimi typowymi objawami nadchodzącej @ był silny ból piersi i plamienie. Jak się te objawy pojawiały to nie robiłam testu bo byłam w 100% pewna, że cykl jest stracony. I w sumie test ciążowy robiłam tylko 2 razy w życiu, a też chciałabym przeżyć oczekiwanie na wynik testu dlatego jak piersi nie zaczną boleć, to zrobię test dzień przed planowaną @
kochana ja tak samo mam, zawsze jak mnie piersi zaczynały bolec tak nawet 10 dni przed to wiedziałam ze juz nici z cyklu.
tym razem zaczeły bolec 3 dni przed spodziewanym okresem
to zrobiło mi sie podejrzane, do tego doszła zgaga ktora trwała 5 dni, gdzie ja normalnie nie mam zgagi, zawroty głowy i bol glowy, ale zwaliłam to na pogode. a tu zobacz udało sie
takze nie ma co za wczasu watpic bo moze byc niespodzianka
mnie juz bola plecy jak zawsze przed @ a wiec chyba znowu nici z Fasolki -
nick nieaktualnynie robie testu poczekam bo zawsze przed @ nawet juz 8-9 dni polą mnie piersi a tu dzsiaj jeszcze nic nie bolą więc poczekam z testem do środy! czy ma ktoś przyspieszacz czasowy:)??????????? chetnie wypożyczę albo odkupię))
Eavonne, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja juz warjuje nie wiem czy te objawy sobie wkrecam czy tak jest ale nigy mnie nie bolaly jajniki a teraz od kilku dni czuje wyraźne kłucie od wczoraj mam lekkie mdłości i te ataki dusznosci tez daja sie niexle we znaki no i te piersi nic nie bola...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety tak to juz jest... Tez tego nie rozumiem, ale tlumacze sobie, ze to Pan Bog wie kiedy mi dac bejbusia. Jak cos trudniej przychodzi, to bardziej to doceniamy! Tempka jeszcze ma czas zeby gwaltownie wzrosnac. Czasami wykresy ciazowe sa bez wzrostu tempki...
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mikusia, nie zwracaj dużej uwagi na objawy. Ja się bardzo wkręciłam w poprzednim cyklu, właśnie przez objawy. Byłam praktycznie pewna, że jestem w ciąży, bo nigdy nie miałam objawów, jakich doświadczyłam ostatnio, przed @, jednak 2 testy wyszły negatywne no i w końcu @ przyszła. Myślę, ze mózg splatał mi figla. teraz już nie będę się tak nakręcać. lepiej miło się zaskoczyć, niż rozczarować.
Oczywiście trzymam kciuki za twój pozytywny test
Ja wciąż przed owulacją. Staram się pozytywnie nastawiać. Mąż powtarza jak mantrę: "uda się w tym cyklu".Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2013, 06:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny