Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanika wrote:mikusia- jeszcze nie wszystko stracone :* główka do góry :*
wiem ale caly czas nie moge wyjsc z podziwu ze kolezanka spala ze swoim mezem ostatnio tylko raz na dwa miesiace i jeszcze jej sie udalo zajsc w ciaze i tez sie bardzo nakrecala i tez bardzo chciala dodam ze pierwszy test zrobila po 10 dniach od wspolzycia i byl negatywny a drugi zrobila 3 dni po spodziewanej @ ktora nie nadeszla i miala dwie grube krechy!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanika wrote:nam sie udało za pierwszym razem i co? ciąża biochemiczna i poszło.. teraz 2 cykl i jakis beznadzieny.a lekarka powiedziala ze spokojnie mozna sie starac dalej
przykro mi anika:(mam nadzieje ze teraz ci sie uda.moze owulacja ci sie przesunie:) -
nick nieaktualnyoliwia wrote:niestety nie ktore dziewczyny to maja szczescie ze zachodza w ciaze kiedy chca:(
mikusia jak massz tyle obajwow to pewnie sie nie mylisz:)
kochana- ja przy pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow oprocz tego ze okres mi sie spoznial cala ciaze czulam sie idealnie przytylam tyko 9 kg mala sie urodzila w 38 tyg zdrowa dostala 10 punktow i wazyla 2.530 kg jedyne co to pod koniec pierwszego trymestru nie wiadomo z kad dostalam pulpasiec na polowie lewej strony twarzy i meczylam sie 6 tyg. bez lekow to bylo straszne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny