Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba zwariuje przez te 6 dni :-( pocieszam sie tym ze nadal od czasu do czasu kluje mnie lewy jajnik moze to jakis znak...

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo wkoncu mozna pisac bo nic nie dochodzilo.a jak tam w angli ci sie mieszka?czesto latasz do polski?moj mial siostre w angli czesto bywalam w primarku:)

• madzianka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dobrze mi sie mieszka:-)a ja jestem w takim miasteczku ktore sie nazywa Scarborough.

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobity dzisiaj jest dzien przewidywalny mojej miesiaczki :) a jej niema :D mam nadzieje,ze nie przyjdzie @ przez najblizsze 9 miesiecy :d nic mnie nie boli,nawet piersi co jest dziwne bo nawet tydzien przed mnie bola ZAWSZE!!!a teraz nic tylko troszke piersi ale dopiero jak bardziej nacisne :D sluzu mam pelno i gesto bialego takze czekam na @ :)

Ma ja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia a kiedy testujesz ?trzymam kciuki ja dzisiaj jadę z mężem na kolacje do indyjskiej odprezyc sie przy moim ulubionym jedzonku:)miłej soboty trzymam kciuki klif i Madzianka za te temperaturki jutrzejsze :)

madzianka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa to czekamy na dobre wiesci:) moze nie przyjdzie. ja miałam tak samo, zawsze piersi mnie bola tak 10-7 dni przed @ a teraz dopiero 3 dni przed zaczeły i to duzo lzej niz zawsze. moze cos sie wykluło u ciebie :)

• madzianka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    Hej kobity dzisiaj jest dzien przewidywalny mojej miesiaczki :) a jej niema :D mam nadzieje,ze nie przyjdzie @ przez najblizsze 9 miesiecy :d nic mnie nie boli,nawet piersi co jest dziwne bo nawet tydzien przed mnie bola ZAWSZE!!!a teraz nic tylko troszke piersi ale dopiero jak bardziej nacisne :D sluzu mam pelno i gesto bialego takze czekam na @ :)

Basiu trzymam kciuki zeby @ nie przyszla :-)

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Mnie też dziś forum szwankuje. Mycha, który masz dzień cyklu i ilu dniowe masz cykle? Myślę, że test zrobiłaś za wcześnie.

Klif wczoraj był 18 dzień cyklu z 30 dni. Wiem, że to zdecydowanie za wcześnie jednakże tak sobie pomyślałam, że na teście jest napisane, że wykrywa ciąże 6 dni od zapłodnienia więc pomyślałam czemu nie spróbować ;-P Tak w ogóle to wątpię, że uda mi się w kwietniu gdyż to dopiero mój pierwszy miesiać po odstawieniu anty ale nadzieja zawsze jest...

• Ma ja Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!!! .....i wysyłam Wam wszystkim ciążowe wiruski!!! ZARAŻAM!!!! POWODZENIA!

aisa, Konwalia lubią tę wiadomość

7v8r90bvus29kyhn.png
  • Patii22 Koleżanka

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję tym co się udało.
    Ja niestety przenoszę się na maj @ przyszła wczoraj obfita.

Według ovu 11 dni fazy lutealnej było to chyba za mało pomimo luteiny prawda? A poza tym piersi zaczynają boleć mnie prawie zaraz po owulacji i na ok 2 dni przed @ przestają. Czy to świadczy o problemach z progesteronem czy może z prolaktyną? Kiedyś miałam problemy z prolaktyną ale teraz robiłam wyniki są w normie ale bez obciążenia bo mój gin mówi, że już się nie robi z obciążeniem. Co o tym sądzicie?

[link=https://www.suwaczki.com/]34bwugpjlw1uov6q.png[/link]
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja też chciałabym pozarażać, choć narazie sama się jeszcze boję czy wszystko ok bo objawów brak ale wiem że jeszcze jest bardzo wcześnie bo szybko test wyszedł pozytywny... z tym zarażaniem.. w pracy od niedawna siedzę blisko dziewczyny która ciągle gada o ciąży swoim koleżankom obok, że mogłyby się postarać też bo ona ma już dwie córki i fajnie by było i tak dalej... jakieś dwa tyg temu jedna z nich powiedziała że jest w ciąży bo źle się czuła i poszła na L4 a teraz ja, choć o mnie jeszcze nikt nie wie, i to po 9 m-c kiedy powoli traciłam nadzieję, może ta koleżanka coś jednak w sobie ma ;-)

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma ja wrote:
    Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!!! .....i wysyłam Wam wszystkim ciążowe wiruski!!! ZARAŻAM!!!! POWODZENIA!

Ma ja lapie Twoich wiruskow ciazowych ile sie da mam nadzieje ze i mi sie uda i ze 26 kwietnia @ do mnie nie przyjdzie na razie tempka trzyma sie wysoko zobaczymy co bedzie dalej i mam nadzieje ze ten bolacy krzyz to od pracy bo jestem pokojowka w hotelu a ten klujacy jajnik to dobry znak.

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzianka dzień kOlejny juz minął coraz bliżej niespodzianki:)

• madzianka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taka nadzieje ze bedzie wspaniala niespodzianka dla nas :-) staram sie w to wierzyc z calego serca.

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam nadzieje chociaż całkowicie sie nie nastawiam bo trudniej będzie to ogarnąć :(dobranoc kochana od jutra jeszcze tylko 5dni spij dobrze :)

madzianka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej narazie nie testuje :) niema sensu :) szkoda nerwow :) najwczesniej w srode :) jajnik mnie kluje ale lekko :P poprostu Go czuje :)

• Anastazja Przyjaciółka

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 04:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Klif za odpowiedz ;)

• madzianka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy dzien i nowe nadzieje :-) jeszcze tylko 5 dni do testowania. Oliwia damy rade :-)

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widze ze juz Wstalas ja miałam pobudke a z chęcią bym jeszcze pospala:)tak Madzianka coraz bliżej mi tempka o jedno w górę poszła oby codziennie tak szła:)

• madzianka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano wstalam juz prawie 2 godziny temu. i niedlugo bede sie szykowac do pracy. No ja mam dzis 36,9 i mam nadzieje ze tak bedzie sie trzymac. Musimy myslec pozytywnie :-)Trzymam kciuki zeby Twoja temperatura caly czas rosla :-)

p19us65glzzsn3k4.png
‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ