Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobity dzisiaj jest dzien przewidywalny mojej miesiaczki a jej niema mam nadzieje,ze nie przyjdzie @ przez najblizsze 9 miesiecy :d nic mnie nie boli,nawet piersi co jest dziwne bo nawet tydzien przed mnie bola ZAWSZE!!!a teraz nic tylko troszke piersi ale dopiero jak bardziej nacisne sluzu mam pelno i gesto bialego takze czekam na @
Ma ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Hej kobity dzisiaj jest dzien przewidywalny mojej miesiaczki a jej niema mam nadzieje,ze nie przyjdzie @ przez najblizsze 9 miesiecy :d nic mnie nie boli,nawet piersi co jest dziwne bo nawet tydzien przed mnie bola ZAWSZE!!!a teraz nic tylko troszke piersi ale dopiero jak bardziej nacisne sluzu mam pelno i gesto bialego takze czekam na @
Basiu trzymam kciuki zeby @ nie przyszla -
nick nieaktualnyKlif wrote:Mnie też dziś forum szwankuje. Mycha, który masz dzień cyklu i ilu dniowe masz cykle? Myślę, że test zrobiłaś za wcześnie.
Klif wczoraj był 18 dzień cyklu z 30 dni. Wiem, że to zdecydowanie za wcześnie jednakże tak sobie pomyślałam, że na teście jest napisane, że wykrywa ciąże 6 dni od zapłodnienia więc pomyślałam czemu nie spróbować ;-P Tak w ogóle to wątpię, że uda mi się w kwietniu gdyż to dopiero mój pierwszy miesiać po odstawieniu anty ale nadzieja zawsze jest... -
Gratuluję tym co się udało.
Ja niestety przenoszę się na maj @ przyszła wczoraj obfita.
Według ovu 11 dni fazy lutealnej było to chyba za mało pomimo luteiny prawda? A poza tym piersi zaczynają boleć mnie prawie zaraz po owulacji i na ok 2 dni przed @ przestają. Czy to świadczy o problemach z progesteronem czy może z prolaktyną? Kiedyś miałam problemy z prolaktyną ale teraz robiłam wyniki są w normie ale bez obciążenia bo mój gin mówi, że już się nie robi z obciążeniem. Co o tym sądzicie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
hej, ja też chciałabym pozarażać, choć narazie sama się jeszcze boję czy wszystko ok bo objawów brak ale wiem że jeszcze jest bardzo wcześnie bo szybko test wyszedł pozytywny... z tym zarażaniem.. w pracy od niedawna siedzę blisko dziewczyny która ciągle gada o ciąży swoim koleżankom obok, że mogłyby się postarać też bo ona ma już dwie córki i fajnie by było i tak dalej... jakieś dwa tyg temu jedna z nich powiedziała że jest w ciąży bo źle się czuła i poszła na L4 a teraz ja, choć o mnie jeszcze nikt nie wie, i to po 9 m-c kiedy powoli traciłam nadzieję, może ta koleżanka coś jednak w sobie ma
-
Ma ja wrote:Trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!!! .....i wysyłam Wam wszystkim ciążowe wiruski!!! ZARAŻAM!!!! POWODZENIA!
Ma ja lapie Twoich wiruskow ciazowych ile sie da mam nadzieje ze i mi sie uda i ze 26 kwietnia @ do mnie nie przyjdzie na razie tempka trzyma sie wysoko zobaczymy co bedzie dalej i mam nadzieje ze ten bolacy krzyz to od pracy bo jestem pokojowka w hotelu a ten klujacy jajnik to dobry znak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny