Kwietniowe starania czas zacząć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:Madzianka czuję to samo. Mam w sobie nadzieję i niepewność. Kurczę niby to już za 4 dni, a mam wrażenie że to jeszcze wieczność.
Mam to samo mam jakies dobre przeczucie ale jest i wielka niepewnosc i strach wewnetrzny kurcze dlaczego my to tak bardzo przezywamy. Mikusia glowa do gory jeszcze jest nadzieja poki @ nie ma. Trzymam kciuki za nas wszystkie -
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki! ja też bardzo bym się chciała dopisać do szczęściar kwietniowych u mnie jeszcze za wcześnie żeby móc coś stwierdzić, więc muszę cierpliwie czekać do końca tygodnia. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że to może w końcu się udać, bo już tyle miesięcy nieudanych za mną, że już prawie straciłam nadzieję. W podświadomości czuję, że może tym razem się uda, a za chwilę nachodzą mnie czarne myśli! To czekanie jest straszne! W każdym bądź razie trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i w końcu musi nam się udać!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:czesc kochane u mnie zawitala malpa @
czyli zaczynam moj 23 cykl i mam juz dosc ale trudno trzeba czekac
3mam za Was kciuki kochane :* oby testy wyszly pozytywne :*
hej no wredna @@@@@
do mnie pewnie też zawita
ale jasne, nie ma to tamto, dalej działaććććććććććććććc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Oliwia, ładny masz wykres temperatura rośnie:) Czyżby się coś kroiło?
klif ja w tamtym miesiacu mialam podobno tempeature nagle wzrost a potem spadla i okres przyszedl dlatego eobie sobie zbytnich nadziei:(
dla mnie dziewczyny tez to wiecznosci 4 dni:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny