Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Kwietniowe starania czas zacząć
Odpowiedz

Kwietniowe starania czas zacząć

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wlasnie nie mam ochoty na slodkie a zawsze przed @ mam napady na slodycze

;oniqa lubi tę wiadomość

• Klif Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia nadal mamy podobne wykresy :) Byle do piątku, choć dziś miałam ochotę kupić test i zrobić jutro rano ale się powstrzymałam ;)

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa przyłączam się do pytania czy warto kupić termometr owulacyjny i ile mniej więcej kosztuje?

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikusia wrote:
    a ja wlasnie nie mam ochoty na slodkie a zawsze przed @ mam napady na slodycze

no to coś się święci :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :D powiedzcie mi?czy to normalne,czy ktoras tak z Was miala ze przy okresie,przy siusianiu wylatywal z Was bialy gesty sluz???

• Klif Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy tak nie miałam,Basiulka może zrób jutro test. Może to nie jest @ tylko plamienie w terminie okresu, a jesteś w ciąży. Temperaturę nadal masz wysoką:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2013, 17:08

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie boje że mój cykl pójdzie na marne niby lekko idzie tempka do góry no ale w porównaniu do Was dziewczyny to moja jest niska a niby mam testować w czwartek :(

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no wlasnie tez sie nad tym zastanawiam???bo nigdy ta nie mialam bez objawow okresowych dostac okres tak z zaskoczenia???NIGDY TAK NIE MIALAM !!! a podobno jak jest okres w ciazy to jest wlasnie taka bardzo jasna czysta krew.
    Mierzylam temp pod pacha pol godziny temu i mam 38!!!a ja przy takiej temp to umieram z goraczki!!!zawsze jestem oslabiona jak mam okres i temp podczas okresu zawsze ponizej 36 :O

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

basiulkaa_89 może zrób jutro test tak dla pewności

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie klif a temperatura dalej wysoka jest :/ nie rozumiem nic ??? :/

• Klif Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiulka spróbuj z tym testem, bo może coś jest na rzeczy. Myślę, że test powinien dać odpowiedź. To Twój termin @?

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klif wrote:
    Oliwia nadal mamy podobne wykresy :) Byle do piątku, choć dziś miałam ochotę kupić test i zrobić jutro rano ale się powstrzymałam ;)

klif a ja mam testy w domku:)wstrzymuje sie jeszcze bo jak nie wyjdzie to prysnie szybko moja nadzieja co mam teraz i dobry humor:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez basiulka juz bym robila test przynajmniej bedziesz wiedziec

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekam jeszcze kochane moze sie rozkreci :) Ale powiem Wam szczerze ze kazdy moj @ to same skrzepy(sory za wyrazenie ale niewiem jak to inaczej nazwac)jak surowa watroba!!!wielkie i ciemne a teraz???NIC KUZWA

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klif temperautki super oby nie spadly w piatek:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termin okresu byl w piatek przynajmniej bo to byl 27 dc.Ale tak w przyblizeniu.A dostalam dzisiaj czyli 3 dni pozniej!!!no kuzwa mac!!!szlag moze czlowieka trafic!!!

• Klif Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie wytrzymała i bym zrobiła test. Ale jeśli masz silną wolę to możesz poczekać.
    Oliwia, z tego samego powodu nie kupiłam dzisiaj tego testu.

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piersi mam napuchniete,ale nie bolace,sutki biale na gorze-czesto tak mam te biale sutki u gory ale tylko jak dostaje to znikaja i sa normalne,teraz sa nadal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha juz mozecie zobaczyc moj wykres :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do testowania muszę jeszcze czekać około 1,5 tygodnia choć wątpię by się udało tak za pierwszym razem po odstawieniu anty...

‹‹ ‹ 80 81 82 83 84 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ