Kwietniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:24
AnitaK lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Beta 71,10
dzisiaj teoretyczny termin @
W sobotę powtórkaAgafiga, Ladinola, Nera1986, AnitaK, Malamia, Słoneczko123, anna1990, Pani Ciasio, taka_mama, Muki85, Wik89, justyna1719, axox, Shas, Anna_BB lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malamia wrote:Gratuluję dziewczyny wszystkich kreseczek, ładnych bet i Anicie pięknego usg!
Czekam na dalsze testowania i dobre wieści
Ja się zastanawiam nad wizytą. Do mojej gin nie muszę się umawiać, idę i czekam w kolejce dlatego też nie mogę się zdecydować kiedy. Myślałam nad jutrem, ale jadę do chirurga do zupełnie innego miasta i to o wiele dalej więc nie wiem czy dam radę jeszcze na wieczór do gin. Czy przede wszystkim mój narzeczony da radę bo chciałbym żeby mi towarzyszył, a że ma nocki to też się musi wyspać po tych eskapadach ze mną. Czy sobie odpuścić i iść w przyszłym tygodniu na spokojnie, niecierpliwię się okropnieMalamia lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
aktualnie 13cs o 3 maleństwo -
AnitaK super, że wszystko ok! ❤rosnijcie zdrowo
Poziomka64 piękna beta! Gratulacje!
Dziewczyny, tak się zastanawiam...skoro ostatnia miesiączke miałam 11.03 a moje cykle są 30 dniowe, to który to tydzien ciąży? Głupie pytanie, ale w jednym kalendarzyku pokazuje mi, że 4 a drugi że 5...zglupialam🤣AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaulaa22 wrote:AnitaK super, że wszystko ok! ❤rosnijcie zdrowo
Poziomka64 piękna beta! Gratulacje!
Dziewczyny, tak się zastanawiam...skoro ostatnia miesiączke miałam 11.03 a moje cykle są 30 dniowe, to który to tydzien ciąży? Głupie pytanie, ale w jednym kalendarzyku pokazuje mi, że 4 a drugi że 5...zglupialam🤣
Wg miesiączki będzie 5tydzień, pewnie jeśli od daty zapłodnienia to 3-4tyg
Mogę zapytać kiedy wyszedł pozytyw? Bo ja mam drugi dzień opóźnienia @. Jutro rano testuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaulaa22 wrote:Karolina2508 ja testowalam od 8dpo-wtedy jeszcze biel. Ale 9dpo już 2 dość widoczne kreski trzymam kciuki za pozytyw!! Daj znać od razu kochana :*
My czekamy jak na szpilkach, chociaż ja jestem bardziej pesymistką. Za to mój mąż chodzi co pół godziny i dopytuje czy dostałam okres 😂 -
nick nieaktualnypaulaa22 wrote:A masz jakieś objawy? 😊
Jedynie pojawiają się bóle podbrzusza.
Takie były kilka dni temu i myślałam , że zbliża się @.
Dzisiaj też czuję takie "rozpychanie" w dole brzucha. Poza tym nic.
W pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne więc wiedziałam, że coś jest na rzeczy no ale test wyszedł 3ddni po @ i to blady.
Oczywiście dam znać co pokazał test. 😁
Dziękuję za odpowiedzipaulaa22 lubi tę wiadomość
-
Karolina2508 wrote:Jedynie pojawiają się bóle podbrzusza.
Takie były kilka dni temu i myślałam , że zbliża się @.
Dzisiaj też czuję takie "rozpychanie" w dole brzucha. Poza tym nic.
W pierwszej ciąży miałam plamienie implantacyjne więc wiedziałam, że coś jest na rzeczy no ale test wyszedł 3ddni po @ i to blady.
Oczywiście dam znać co pokazał test. 😁
Dziękuję za odpowiedzi
Ja mam to samo, na szczęście bol brzucha mija, ale to rozpychanie coraz częstsze do tego okropny bol piersi i duuuzo sluzu.
Czekam z niecierpliwością na test i wierzę, że będzie pozytywny! ❤AnitaK lubi tę wiadomość
-
Robiłam dziś test owulacyjny... negatywny... Śluzu brak... Ale jajniki mnie bolą.. Może być ze to efekt brania clo.. Kurde ale się niecierpliwie tym żeby ta owulacja jednak się pojawiła.. W sumie to dopiero 11 dc..
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10