Kwietniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Ja zawsze mam czarne myśli
Niech już ta @ przyjdzie i niech już sobie pójdzie... Flustruje mnie to wszystko.ladgim lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Rozumiem twoją frustrację. Moje początki starań też były ciężkie, jeszcze z poprzednim partnerem to w ogóle dramat był. Najpierw biochemiczna, potem pozamaciczna, zero wsparcia. Teraz mimo, że piąty rok starań leci to już tak z dystansem to wszystkiego podchodzę. Pewnie będzie mi ciężko pod koniec maja bo miałabym termin porodu, teraz byłabym w 35tc ale cóż wyszło jak wyszło, nie poddałam się i dalej walczę.
-
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Może lepiej, że nie byłam wcale niż miałbym poronic. Nie wiem już co myśleć, a tym bardziej robić
ladgim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Przynajmniej wtedy bym nie miała @ wcale 😁
No i teraz by mnie tak cudownie biust nie bolałladgim lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Wszędzie znajdziesz minusy, droga do bycia mężczyzną nie jest usłana różami, już wolałabym zostać przy ciężkich okresach niż miałabym przechodzić te wszystkie terapie hormonalne, operacje itp.
-
Cześć dziewczyny. Ciągnęło mnie w dole brzucha od paru dni (jak na okres) a @ nie przyszedł (termin był wczoraj). Zrobiłam test i są dwie kreski.. Szok!! - tym bardziej,że tydzień temu robiłam AMH sprawdzić, czy w ogóle jest jeszcze sens się starać. (mnóstwo kasy!!) Progesteron tydzień temu też był raczej niski niewiele ponad 6 (i moja lekarka poddawała pod wątpliwość owulacje).
Póki co - poczekam bo to jeszcze baaardzo wcześnie..no i mężowi chce powiedzieć bo jeszcze nic nie wie ....Nera1986, katarynka9595, Shas91, taka_mama, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
Vella83 wrote:Cześć dziewczyny. Ciągnęło mnie w dole brzucha od paru dni (jak na okres) a @ nie przyszedł (termin był wczoraj). Zrobiłam test i są dwie kreski.. Szok!! - tym bardziej,że tydzień temu robiłam AMH sprawdzić, czy w ogóle jest jeszcze sens się starać. (mnóstwo kasy!!) Progesteron tydzień temu też był raczej niski niewiele ponad 6 (i moja lekarka poddawała pod wątpliwość owulacje).
Póki co - poczekam bo to jeszcze baaardzo wcześnie..no i mężowi chce powiedzieć bo jeszcze nic nie wie ....
Bardzo jestem ciekawa jak to jest zobaczyć te 2 kreski 😁 -
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Niestety nie należę do tych ludzi, którzy mają lekko w życiu
ladgim lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVella83 wrote:Cześć dziewczyny. Ciągnęło mnie w dole brzucha od paru dni (jak na okres) a @ nie przyszedł (termin był wczoraj). Zrobiłam test i są dwie kreski.. Szok!! - tym bardziej,że tydzień temu robiłam AMH sprawdzić, czy w ogóle jest jeszcze sens się starać. (mnóstwo kasy!!) Progesteron tydzień temu też był raczej niski niewiele ponad 6 (i moja lekarka poddawała pod wątpliwość owulacje).
Póki co - poczekam bo to jeszcze baaardzo wcześnie..no i mężowi chce powiedzieć bo jeszcze nic nie wie ....ladgim lubi tę wiadomość
-
Natala 1906 - szok - nawet jeżeli tego pragniesz. Ręce się trzęsą, łzy w oczach i niedowierzanie. Przerazenie, ekscytacja ( mam już dwójkę i pamiętam co to znaczy mieć maluchy, co to jest niedospanie i meeegaa zmęczenie. - a jednak chce wejść jeszcze raz do tej rzeki) Zaskoczyłam się, tym bardziej, że w czwartek wyszedł negatywny i cały czas miałam objawy jak na okres..
Ladinola lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:I ja również. Nie mam słodko, ciągle pod górkę, ciągle coś nie tak albo z naszym zdrowiem, albo ze zdrowiem rodziców. Albo ciągłe kłody finansowe rzucane pod nogi. Ale nie załamuję się bo co to da? Płakanie nic nie da, ale walka już tak. I cokolwiek by to nie było.
-
nick nieaktualny
-
Vella83 wrote:Natala 1906 - szok - nawet jeżeli tego pragniesz. Ręce się trzęsą, łzy w oczach i niedowierzanie. Przerazenie, ekscytacja ( mam już dwójkę i pamiętam co to znaczy mieć maluchy, co to jest niedospanie i meeegaa zmęczenie. - a jednak chce wejść jeszcze raz do tej rzeki) Zaskoczyłam się, tym bardziej, że w czwartek wyszedł negatywny i cały czas miałam objawy jak na okres..
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Ladinola wrote:Czuje się tak i na okres i ciążowo. Tzn brzuch na okres piersi na ciążę. 😂 Bo mnie piersi przed okresem nie bolą, przy biochemicznych zawsze bolały to mówię, jak już miało się pojawić krwawienie to momentalnie przedstawały boleć piersi. No i tak mdli mnie ale mimo to wpajam sobie, że i tak dostanę pewnie @. A Ty jak się czujesz?
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Vella83 wrote:Natala 1906 - szok - nawet jeżeli tego pragniesz. Ręce się trzęsą, łzy w oczach i niedowierzanie. Przerazenie, ekscytacja ( mam już dwójkę i pamiętam co to znaczy mieć maluchy, co to jest niedospanie i meeegaa zmęczenie. - a jednak chce wejść jeszcze raz do tej rzeki) Zaskoczyłam się, tym bardziej, że w czwartek wyszedł negatywny i cały czas miałam objawy jak na okres..