Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16f22f06318f.png
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Hej hej,ja 5 dni tez bede testowac jestem tu nowa wiec witajcie :)od 2-3 dni jestem bardzo zmeczona,zasypiambw ciagu dnia,mam biegunki I od dzis mnie mdlilo po obiedzie. Temperarura 37°.ale wczesniej nie mierzylam wiec nie mam porowniania.I mam caly czas wrazenie,ze mam mokro ale sluzu na.zewnatrz brak,tylko w srodku go duzo.wodnisty taki I troche lepki. W poprzednim miesiacu tydzien przed bolalo mnie doslownie wszystkie a teraz tak.sporadycznie glowa,brzuch ale slabo. Ciekawe co bedzie
Paula. lubi tę wiadomość
-
Paula_30 wrote:Hej hej,ja 5 dni tez bede testowac jestem tu nowa wiec witajcie :)od 2-3 dni jestem bardzo zmeczona,zasypiambw ciagu dnia,mam biegunki I od dzis mnie mdlilo po obiedzie. Temperarura 37°.ale wczesniej nie mierzylam wiec nie mam porowniania.I mam caly czas wrazenie,ze mam mokro ale sluzu na.zewnatrz brak,tylko w srodku go duzo.wodnisty taki I troche lepki. W poprzednim miesiacu tydzien przed bolalo mnie doslownie wszystkie a teraz tak.sporadycznie glowa,brzuch ale slabo. Ciekawe co bedzie
Paula_30 lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:hej testujesz wtedy kiedy do mnie ma @zawitac
-
Gigi wrote:Przyszłam tylko zameldowac @...
Jestem wyjątkowo zalamanaMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
A tak wogóle to dzień dobry
Jak jest wolne i mozna pospac to ja musze wstac wczesnie
Dziewczyny tak jestem wzdeta napieta i niewiadomo co jeszcze ze ja mowie powaznie jak do ktorejs znow ma przyjsc @ to odeslijcie ją do mnie mi temp zakłamuje przez lutke i teraz musze czekac niewiadomo ile. Chociaz to jest dziwne te dzialanie luteiny bo czesto mialam tak ze po ostatniej tabletce tak z 5 dni po @ przychodzila a raz mi sie zdarzylo tak ze przyszla w trakcie brania... Nie wiem od czego to zalezyMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula może źle dobrana dawka do cyklu. Każdy cykl jest inny to i poziom hormonów pewnie też
Mi się wydaje, że miałaś później owulacje.
A na testy po prostu zapomniałaś jak się sika
U mnie dość ciekawe zjawisko. Temp ciut wyżej i plamienie... tak zastanawiam się czy tej temperatury poprostu nie zignorować bo nie spałam do 1 a potem jeszcze brat B obudził mnie telefonem koło 2...Paula. lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Paula, Aja dobrze mówi, wygląda jakbyś była dopiero 10dpo, więc te testy co robiłaś to za wcześnie były, i jeszcze może być u Ciebie zielono:*
Paula. lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Paula_30 wrote:A masz juz jakies ,,urojone"objawy?:p bo mi.slabo caly dzien,temp.w granicach 37 I troche mnie mdli ale nie wiem.czy juz sobie tego nie wmawiam,bo mam cykle 30 dniowe wiec po 10 dniach za szybko na jakies objawy kusi mnie zeby zrobic juz jutro test ale wiem,ze za szybko
-
ja już w końcu sama nie wiem czy ta @ to @. Wczoraj wieczorem jeden skrzep, jakby macica chciała się wyczyścić już @, ale dzisiaj znowu tylko plamienie, fakt, że bardziej czerwone niż różowe czy brązowe, ale obfitości narazie nie ma. temp 36,7 czyli u mnie podwyższona, na codzień mam 35,8-36,0. Brzuch jak mnie zawsze doprowadzał do szału, tak teraz nic, czasami zakłuje. Zwariować można. Oddam swój cykl za darmo!
Paula_30 lubi tę wiadomość
-
Niestety nie mam możliwości a testy robiłam i wychodziły negatywy, postanowiłam więc czekać tak jak zalecała moja doktor, jeszcze 2 tygodnie od terminu miesiączki, czyli za tydzień o ile nie przyjdzie prawdziwa @, będę testować znowu. Bete też robiłam, ale wiem, że za szybko dlatego miałam małą. Czy jest tu w ogóle ktoś na forum kto stara się ponad 4 lata? Powody?
-
margarettad wrote:Niestety nie mam możliwości a testy robiłam i wychodziły negatywy, postanowiłam więc czekać tak jak zalecała moja doktor, jeszcze 2 tygodnie od terminu miesiączki, czyli za tydzień o ile nie przyjdzie prawdziwa @, będę testować znowu. Bete też robiłam, ale wiem, że za szybko dlatego miałam małą. Czy jest tu w ogóle ktoś na forum kto stara się ponad 4 lata? Powody?
Tak dziwnie zaczął się ten mój cykl, który właśnie się kończy
U mnie 4 pęknie w czerwcu, u nas to morfologia B 2% a u mnie na początku wysoka prolaktyna. I według wszystkich nawet gina- wina leży u mnie w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 12:21
17.11.17-poronienie całkowite -
Basik83 gratuluje
U mnie niby wszystko ok, jajniki ok, hormony w tym momencie ok, endometrium ok, czekam jedynie na hsg by zobaczyć czy jajowody drożne, owulacja była sprawdzana i aż szok, bo zazwyczaj miałam 1, 2 lub więcej pęcherzyków do pęknięcia nie wiem co jestBasik83 lubi tę wiadomość
-
WhyMe wrote:AJA_S
Zapodajesz jakies witaminki swojemu B?
B bierze magnez dla mężczyzn (sam z siebie), teraz czekamy na maca w tabletkach
Spróbujemy naturalnie z ziołami, po ślubie kierunek InvimedWhyMe lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite