Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
No widze ze nie tylko ja mam problem ja sie pogodziłam z tym, że mm nie chce narazie dziecka i zaczełam ćwiczyć, żeby do wakacji być sex-bombą a tu dupa
mm nie chciał dziecka narazie, bo rok temu wzielismy psa i stwierdził, ze chyba nie jest gotowy. pies to duza odpowiedzialnosc a co dopiero dziecko. on chce sie jeszcze wybawic. Ciężko mi bylo, bo kiedys marzyłam, ze majac 26-27 lat bede juz miala dwoje dzieci. Ale ok. po jakims czasie pogodzilam sie z ta mysla.. Nie wiem co mu sie stalo, ale w grudniu wypalil z taka inicjatywą W pierwszej chwili zdziwiłam sie i wahałam, czy aby to nie jest jego chwilowe olsnienie. Ale jak widać nie mąż stwierdził, że jak sie boje i waham to on mnie weźmie na siłe i nie będzie gadki -
nick nieaktualnyKasia79 wrote:Ja się nie odchudzam, bo mam na 166cm tak 59-60 kg, za to nie mogę bez ćwiczen, roznosi mnie, uwielbiam wspinaczkę ściankową i fitness
-
Ja to mam 171 i 63 kg, pewnie schudne na L4 bo jem tylko kisiel, zmielone zupki i wodę. 1.5 roku temu wazylam niecale 50 kg, no ale zamieszkalismy razem i mi się przytyło do 69, szczesliwie coś tam stracilam, ale chyba juz wiecej nie zejde . Ale mąż też przytył, więc zachowujemy proporcje :p
Ja do cwiczeń nie mam zapału. Nie mam tu kolezanek w poblizu zeby razem chodzic na silownie, a samej mi sie nie chce, wole ten czas spedzac z rodziną. Kupilam sobie rower spinningowy, ale pojezdzilam miesiac i teraz sie kurzy od sierpnia. No przynajmniej ozdoba pokoju jest niezłaRubi, kaarolaa, kittykate, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
jak już się chwalimy swoimi wagami to ja mam na 170zm 67 kg ale źle się z tym czuje....od razu jak tyje to w nogi i dupie co niestety wygląda fatalnie, bo jestem bardzo szczupła i płaska na górze...jeszcze 1,5 roku temu ważyłam 57 kg. tak jak Ty Daisy nie mam całkowicie zapału...gdybym miała jakąs zdyscyplinowaną koleżankę, to chętnie bym chodziła na jakiś fitness a takto dupa rośnie i ooooStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
a no i wadą i też jednocześnie zaletą jest to że szybko gubię wagę bo w miesiąc potrafiłam spaść 8 kg, ale niestety po 3 miesiącach znów odzyskałam swoje 8+2 gratis : (Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ja przy 168 cm ważę 58,5 - 58,9 tak mi się waha
NO TERAZ MOJA ŁAZIENKOWA WAGA BEDZIE MOJĄ WYROCZNIĄ. Bo obiecałam sobie że 13-14 kg to max dla mnie żeby przytyć w ciąży i będę uważała na to co jem. to wbrew pozorom mądre podejście niż takie objadanie się wszystkim bez rozwagi, teraz nie pójdzie ale za ok pół miesiąca na wadze bedzie kolejne 3 kg;) A później płacz że nie mozna po ciąży schudnąć... Ciąża to nie przyzwolenie na wszystko - pamiętajcie dla własnego dobra znam dziewczyny co przytyły po 17 kg a pozniej wielki stres na dodatek pokarmu któraś nie miała i o zgrozo... dopiero po roku udało jej się zgubić wagę- ale skóra niestety została... za bardzo miała rozciągnięty brzuchchmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Rubi wcale Twoja waga nie jest zła. Ja jak wazylam 69 to moj maz mowil, ze wygladalam najlepiej. A z tego co czytam, mamy taka sama budowe! I wzrost tez niemalze identyczny. Mi tez idzie wszystko w spodnie delikatnie mowiac, cycki mam B, a dol swego czasu nosilam 40. Teraz szczesliwie 38. Ale chyba lepiej sie czuje teraz niz te 2 lata temu, nie dosc, ze mam czym bujac jak ide, to jeszcze maz jest zadowolony. Ponoc widzial we mnie potencjal do przytycia haha. Strasznie mnie nie lubil z waga np. 47, ja jak ogladam zdjecia z tamtych czasow to widze jak sie zmienilam. Rubi wiecej wiary w siebie Jestes zgrabna laska
Kate - ja w ciazy przytylam z 49.5 do 69.5 - po tygodniu jak wychodzilam ze szpitala to juz mialam dyche mniej, kolejna dycha zeszla mi w ciagu 3 tygodni. Takze nie ma reguly. Aaaa i karmilam tylko 3 tygodnie. Nie cwiczylam, nie dietowalam, chyba przez stres schudlam i zanikl mi pokarm. POtem przez te 5 lat trzymalam szczupla wage a potem zaczelam byc kobietąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:19
Rubi lubi tę wiadomość
-
kittykate wrote:Ja przy 168 cm ważę 58,5 - 58,9 tak mi się waha
NO TERAZ MOJA ŁAZIENKOWA WAGA BEDZIE MOJĄ WYROCZNIĄ. Bo obiecałam sobie że 13-14 kg to max dla mnie żeby przytyć w ciąży i będę uważała na to co jem. to wbrew pozorom mądre podejście niż takie objadanie się wszystkim bez rozwagi, teraz nie pójdzie ale za ok pół miesiąca na wadze bedzie kolejne 3 kg;) A później płacz że nie mozna po ciąży schudnąć... Ciąża to nie przyzwolenie na wszystko - pamiętajcie dla własnego dobra znam dziewczyny co przytyły po 17 kg a pozniej wielki stres na dodatek pokarmu któraś nie miała i o zgrozo... dopiero po roku udało jej się zgubić wagę- ale skóra niestety została... za bardzo miała rozciągnięty brzuchStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
kittykate wrote:Bedziesz miała na pewno!!!! Głowa do góry!!!
Zarażam tu wiruskami kochane!!!!!!kittykate lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi ja mam B pewnie przez to, ze po ciazy mi cycki nie wrocily do rozmiarów sprzed. Wiec nie bój zaby, mowie Ci jakby nas postawic kolo siebie i worki na glowe zalozyc to bysmy byly identiko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 14:23
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Rubi ja mam B pewnie przez to, ze po ciazy mi cycki nie wrocily do rozmiarów sprzed. Wiec nie bój zaby, mowie Ci jakby nas postawic kolo siebie i worki na glowe zalozyc to bysmy byly identiko!
kaarolaa, Daisy lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyu mnie waga jest bardzo duża, bo mam mnóstwo tkanki mięśniowej, która niestety jest mniejsza ale waży przy wzroście 168, 67 kg wagi to u mnie idealne proporcje, nosze wtedy 38 lub s/m
sport i trening zawsze moim życiu był i to w dużym stopniu, teraz mi tego brakujekittykate, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja uwielbiam swoje ciało jest idealne, troche jest tyłka, troche cycka i ta oponka na brzuchu he he mi to nie przeszkadza...
tylko tak sie zastanawiam ile przybedzie mi w ciazy...siostra przybrała 11 kg, a po ciazy w poł roku zrzuciła 20 kg...
najwazniejsze zeby dziecko było zdrowe