Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam tak samo jak Ita !!! śluz płodny temp, testy owu!!! nawet se progesteron i prolaktyne zrobiłam na 7dpo!
I też miałam nastawienie typowo starającej się pary
i buch!!!! udało się! a na dodatek wyniki mojego S. nie były rewelacyjne...
dziewczyny głowy do góry!!!Brawurka84, Tamka lubią tę wiadomość
-
ja np.doszukuję błędu w tym,że w tym cyklu były dwa dni przytulanek pod rząd,może to było za wiele...W końcu mój mąż już 20 lat dawno nie ma A to jest do tego co napisała Ita:po prostu nie znalazł się u nas żaden silny plemnik na dzień owulacji i tyle,a może to,że wino piliśmy na wyluzowanie,i można tak wymieniać bez końca Ale przyjdzie taki dzień,że się ze wszystkim trafi
kittykate, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Pewnie, że najlepiej byłoby w ogóle się nie przejmować niczym i żyć sobie spokojnie jakby żadnych starań nie było i tego wam wszystkim życzę :*
Ale jak widzicie po mnie i kittykate da się też mimo stresukittykate, Brawurka84, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
ja sie poprostu juz zalamalam tym,ze przytylam prawie 7 kg przez 4 miesiace i tym zapaleniem pecherza-nie da sie zrobic dziecka bez seksu a seks u mnie= zapalenie
nie chce znow brac nic na depresje bo to odsunie mozliwosc poczecia o kolejny rok
brawurka,ja tez pewnie przebadam meza i wtedy bede wiedziala na czym stoje,chociaz sa przypadki malzenstw ktore poprostu nie moga zajsc i kropka. taka magia mimo sprzyjajacych wiatrow:( -
Ita wrote:Pewnie, że najlepiej byłoby w ogóle się nie przejmować niczym i żyć sobie spokojnie jakby żadnych starań nie było i tego wam wszystkim życzę :*
Ale jak widzicie po mnie i kittykate da się też mimo stresuDaisy lubi tę wiadomość
-
Ja pamietam jaka bylam rozczarowana jak po pierwszym cyklu staran zobaczylam 2 kreske. No tragedia, myslalam ze to ot tak i juz! Teraz niby 5 cs mi sie konczy powoli, no ale to juz bede wchodzic w 8 msc starań. Masakra z tymi cyklami. To ostatni cykl taki, ze czekalam cierpliwie na owu, ktora i tak nadeszla dosc szybko jak nigdy, albo i w ogole nadeszla bo poprzednie wykresy moje sa tragiczne. Najgorsze sa te czekania do dni plodnych, bo ja mam je dosc pozno, jak wszystkie dziewczyny z długimi cyklami Teraz tez, nie wiem dlaczego, OF zmienilo mi znowu date @ na 30.04, a mialam miec 22.04.
-
Obawiam się, że nie tzn. takie właśnie dostałam wyniki z lab.
Lekarz stwierdził, że:
1. to była ciąża mnoga i jeden z zarodków obumarł
LUB
2. niestety ciąża się nie rozwija i czekamy na poronienie
Jutro kolejne USG Pęcherzyk pięknie rośnie, jest pęcherzyk żółtkowy tylko na szukanie zarodka było do tej pory za wcześnie.
Ja modlę się żeby okazało się, że to w laboratorium jakiś błąd popełnili -
Ita wrote:Obawiam się, że nie tzn. takie właśnie dostałam wyniki z lab.
Lekarz stwierdził, że:
1. to była ciąża mnoga i jeden z zarodków obumarł
LUB
2. niestety ciąża się nie rozwija i czekamy na poronienie
Jutro kolejne USG Pęcherzyk pięknie rośnie, jest pęcherzyk żółtkowy tylko na szukanie zarodka było do tej pory za wcześnie.
Ja modlę się żeby okazało się, że to w laboratorium jakiś błąd popełnili
Życzę ogromnego powodzenia Właśnie wtopiłam się w Twój pamiętnik Jak miło się czyta, na jednym oddechu Fajne te wyniki nasienia poprawione, super, że się udało Wam bez pomocy doktorków I to że tak powiem z taką ilością! My mamy na 1ml 170mln i coś nam nie idzie, niby wszystko ok tylko to upłynnienie, bo za dużo armiiIta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zadam Wam takie intymne pytanie, wiem, że mogę na Was liczyć, bo i tak tu sobie wiele rzeczy szczerze mówimy. Czy w drugiej fazie kiedy staracie się o ciążę to często wpółżyjecie? czy przepełnia Was lęk o ewentualną ciążę? Czy uważacie, że orgazmy nie są szkodliwe? Ja niestety się od niedawna zablokowałam na współżycie w drugiej fazie, ale czuję, że to jest chyba chore. Jak myślicie? Podzielcie się odczuciami
-
Kochane a myslicie ze warto zrobic posiew nasienia? Bo chcemy jutro powtorzyc badanie po niecalym miesiacu sobie w innym miejscu, w normalnej przychodni gdzie robia takie badania. Tam robia badanie ogolne nasienia, posiew (identyfikacja i antybiogram) i nasienie (posiew ujemny).
-
nick nieaktualny