WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
Odpowiedz

Kwietnióweczki 2014-zaczynamy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia79 wrote:
    Dziewczyny jestem w 6 dniu po owulacji i boli mnie podbrzusze. Zazwyczaj mnie boli tak 4 dni przed miesiączką i przestaje i miesiączka przychodzi, a teraz zaczęło od wczoraj. Zastanawiam się co to jest? Czy może jakieś problemy z zagnieżdżaniem zarodka? Już sama nie wiem.
    ja nie pomoge bo nigdy nie mam boli przed @, teraz w tym cyklu cos odczuwam, ale nie wiem czy to jest objaw bo jestem na lekach i ten cykl jest cały sztuczny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dodałam jeszcze Magdalene zeby było tak ładniej z tym <3 :)

Qrczak, polkosia lubią tę wiadomość

• Monifah Ekspertka

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze 9 dni, Kaarolaa myślę, że jeszcze warto poczekac :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja nie pomoge bo nigdy nie mam boli przed @, teraz w tym cyklu cos odczuwam, ale nie wiem czy to jest objaw bo jestem na lekach i ten cykl jest cały sztuczny...
    Ja też się nie wypowiem, bo u mnie cykle powariowały odkąd zaczęliśmy starania. Zwykle zaraz po owulce zaczynały mi się bóle piersi, a w poprzednim cyklu wcale nie bolały. Brzuch też najbardziej boli dopiero jak się krwawienie rozkręci. W tym cyklu to już totalnie zagmatwane u mnie wszystko :/

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    annusiak88 z innego wątku dziś robiła test i ma dwie krechy! ;) Można dopisać do listy, będzie więcej <3

Annusiak88 jeszcze! ;)

kaarolaa lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiadomo co z Tygryskiem?

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Ja też się nie wypowiem, bo u mnie cykle powariowały odkąd zaczęliśmy starania. Zwykle zaraz po owulce zaczynały mi się bóle piersi, a w poprzednim cyklu wcale nie bolały. Brzuch też najbardziej boli dopiero jak się krwawienie rozkręci. W tym cyklu to już totalnie zagmatwane u mnie wszystko :/
    to mnie piersi zawsze przed @ bola, nawet 10 dni przed zaczynałą, ale ten cykl jak juz mowiłam jest sztuczny i piersi bola i sa bardzo duze od zastrzyku na pekniecie pecherzykow, czyli juz 2 tyg....brzuch nawet podczas krwawienia nie boli, czasem zdarzy sie wyjatek, ale trwa poł godziny i przechodzi...he he jestem jakas dziwna teraz...a kiedys z bolu po scianach chodziłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    A wiadomo co z Tygryskiem?
    nie, nie daje znac, na innych watkach tez jej nie widac...

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a ja się tak w poprzednim cyklu cieszyłam, że w końcu przed @ mnie piersi nie bolą, bo zwykle były ciężkie i bardzo wrażliwe na ok 9 dni przed @. Więc jak raz nie bolały, to taki komfort, że szok. No to za to w tym cyklu znów zaczęły, choć później niż zwykle. Za to plamienia się wcześniej zjawiły.

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Lila84 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki niestety muszę się przepisać do majówek - zaczęło się plamienie, także zaraz pewnie @ się zjawi :(

Mój M stwierdził że może nasza fasolka przyjdzie w maju bo chce nam zrobić prezent na rocznicę ślubu [ i przy okazji na moje urodziny ] :)

Trzymam za Was kciuki <3

kaarolaa, polkosia lubią tę wiadomość

Lenka <3 35t1d 2522 gramy szczęścia <3

Czekamy na Ciebie córeczko <3
    d76e967a38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Karola a ja się tak w poprzednim cyklu cieszyłam, że w końcu przed @ mnie piersi nie bolą, bo zwykle były ciężkie i bardzo wrażliwe na ok 9 dni przed @. Więc jak raz nie bolały, to taki komfort, że szok. No to za to w tym cyklu znów zaczęły, choć później niż zwykle. Za to plamienia się wcześniej zjawiły.
    mnie tylko nie bolały jak brałam Bromergon...miałam prawie pół roku spokoju :)

Qrczak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila zobaczysz :) fasolka wybierze sobie moment i Was zaskoczy :) tego bardzo Wam zycze :)

Lila84 lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak, ale ty masz dopiero kilka dpo, to może to plamienie implantacyjne? Tak szybko byś miała @?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie wróciłam z zakupów i zła jestem na siebie, że kupiłam za dużo i dźwigałam...
    próbuje się czymś zająć do tego 15, ale mi nie idzie..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyj okna na święta :D Mnie to też jeszcze czeka, ale taaak mi się nie chce...

Qrczak, kaarolaa lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia wiem, że to dopiero kilka dni. Ale plamienie implantacyjne chyba nie trwa 3 dni. Poza tym zawsze przed @ miałam takie plamienia, więc albo @ się pospieszyła, albo czeka mnie jeszcze kilka dni w towarzystwie brązowych plamień :/ Tak czy siak tempka spadła, brzuch boli, cycki też, więc jak nic @ będzie, tylko jeszcze nie wiem kiedy :P

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Pomyj okna na święta :D Mnie to też jeszcze czeka, ale taaak mi się nie chce...
    za mnie jutro maz bedzie mył okna a ja bede nadzorowała :)

polkosia, Qrczak, Wiola25 lubią tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okna już umyte...

polkosia, kaarolaa lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Polkosia wiem, że to dopiero kilka dni. Ale plamienie implantacyjne chyba nie trwa 3 dni. Poza tym zawsze przed @ miałam takie plamienia, więc albo @ się pospieszyła, albo czeka mnie jeszcze kilka dni w towarzystwie brązowych plamień :/ Tak czy siak tempka spadła, brzuch boli, cycki też, więc jak nic @ będzie, tylko jeszcze nie wiem kiedy :P
    Kurczak, pisałam gdzieś wcześniej, że moja przyjaciółka miała plamienie, które trwało tyle dni, co okres i było tak obfite jak okres

o ciąży dowiedziała się w szpitalu przy okazji innych badań i nakrzyczała na lekarzy, że jej ciąże wmawiają, a przecież jej się okres kilka dni temu skończył ;)

polkosia, kaarolaa, Qrczak, Wiola25 lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to za wcześnie na @, jeśli miałaś 17 dc owulkę :) Ale Ty znasz siebie lepiej, więc rozumiem o czym mówisz.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ