Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia79 wrote:Dziewczyny jestem w 6 dniu po owulacji i boli mnie podbrzusze. Zazwyczaj mnie boli tak 4 dni przed miesiączką i przestaje i miesiączka przychodzi, a teraz zaczęło od wczoraj. Zastanawiam się co to jest? Czy może jakieś problemy z zagnieżdżaniem zarodka? Już sama nie wiem.
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja nie pomoge bo nigdy nie mam boli przed @, teraz w tym cyklu cos odczuwam, ale nie wiem czy to jest objaw bo jestem na lekach i ten cykl jest cały sztuczny...
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Ja też się nie wypowiem, bo u mnie cykle powariowały odkąd zaczęliśmy starania. Zwykle zaraz po owulce zaczynały mi się bóle piersi, a w poprzednim cyklu wcale nie bolały. Brzuch też najbardziej boli dopiero jak się krwawienie rozkręci. W tym cyklu to już totalnie zagmatwane u mnie wszystko
-
nick nieaktualny
-
Karola a ja się tak w poprzednim cyklu cieszyłam, że w końcu przed @ mnie piersi nie bolą, bo zwykle były ciężkie i bardzo wrażliwe na ok 9 dni przed @. Więc jak raz nie bolały, to taki komfort, że szok. No to za to w tym cyklu znów zaczęły, choć później niż zwykle. Za to plamienia się wcześniej zjawiły.
-
No dziewczynki niestety muszę się przepisać do majówek - zaczęło się plamienie, także zaraz pewnie @ się zjawi
Mój M stwierdził że może nasza fasolka przyjdzie w maju bo chce nam zrobić prezent na rocznicę ślubu [ i przy okazji na moje urodziny ]
Trzymam za Was kciuki
kaarolaa, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Karola a ja się tak w poprzednim cyklu cieszyłam, że w końcu przed @ mnie piersi nie bolą, bo zwykle były ciężkie i bardzo wrażliwe na ok 9 dni przed @. Więc jak raz nie bolały, to taki komfort, że szok. No to za to w tym cyklu znów zaczęły, choć później niż zwykle. Za to plamienia się wcześniej zjawiły.
Qrczak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polkosia wiem, że to dopiero kilka dni. Ale plamienie implantacyjne chyba nie trwa 3 dni. Poza tym zawsze przed @ miałam takie plamienia, więc albo @ się pospieszyła, albo czeka mnie jeszcze kilka dni w towarzystwie brązowych plamień Tak czy siak tempka spadła, brzuch boli, cycki też, więc jak nic @ będzie, tylko jeszcze nie wiem kiedy
-
nick nieaktualny
-
Qrczak wrote:Polkosia wiem, że to dopiero kilka dni. Ale plamienie implantacyjne chyba nie trwa 3 dni. Poza tym zawsze przed @ miałam takie plamienia, więc albo @ się pospieszyła, albo czeka mnie jeszcze kilka dni w towarzystwie brązowych plamień Tak czy siak tempka spadła, brzuch boli, cycki też, więc jak nic @ będzie, tylko jeszcze nie wiem kiedy
o ciąży dowiedziała się w szpitalu przy okazji innych badań i nakrzyczała na lekarzy, że jej ciąże wmawiają, a przecież jej się okres kilka dni temu skończyłpolkosia, kaarolaa, Qrczak, Wiola25 lubią tę wiadomość