Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a jeszcze mam takie pytanko. W ciągu dnia macie wyższą czy niższą temperaturę niż rano, kiedy mierzycie? Sprawdzała któraś z Was? Bo ja tak z ciekawości zmierzyłam teraz (od godziny leżałam spokojnie) i mam 37,34, a rano miałam 36,55. Czy to ma jakieś znaczenie czy nie?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Obawiam się, że u mnie mogą to być jakieś zaburzenia hormonalne. Brzuch naparza coraz bardziej, chociaż to jeszcze nie są te same bóle co podczas krwawienia @. Ale jak pisałam, one przychodzą dopiero po pierwszym krwawieniu, nie wcześniej.
Plamienia też się nasiliły. Nie mam już złudzeń. Cieszę się tylko, że jednak zrobiłam dziś te badania, jak odbiorę w poniedziałek wyniki, to postaram się wcisnąć do jakiegoś gina i niech coś radzi. -
nick nieaktualny
-
Qrczak wrote:Obawiam się, że u mnie mogą to być jakieś zaburzenia hormonalne. Brzuch naparza coraz bardziej, chociaż to jeszcze nie są te same bóle co podczas krwawienia @. Ale jak pisałam, one przychodzą dopiero po pierwszym krwawieniu, nie wcześniej.
Plamienia też się nasiliły. Nie mam już złudzeń. Cieszę się tylko, że jednak zrobiłam dziś te badania, jak odbiorę w poniedziałek wyniki, to postaram się wcisnąć do jakiegoś gina i niech coś radzi.
no to Kurczaczku nie wiem, zobaczymy co będzie, może jednak @ się nie pojawi, wpatrywałam się w Twój wykres, powiedz - kiedy ovu wyznaczył Ci owulację? bo Ty sama ją wpisałaś z ręki -
Hehehe, wszystkie liczymy na ciążę stąd to doszukiwanie się No ale niestety nie zawsze się udaje. I tak mamy już 15 , a dziś dopiero 11 kwietnia, więc bilans jest naprawdę niezły. Jak codziennie jedna będzie zachodzić, to w końcu każda z nas też się doczeka Bo się wyczerpią forumowiczki
Tamka, kaarolaa, Qrczak, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Temperaturę się powinno mierzyć rano do 7:30, bo potem już wzrasta, ale muszą byc przynajmniej 4 godziny snu przed mierzeniem, najlepiej mierzyć kilka cykli, żeby zobaczyć co jest regułą u danej osoby. Ja mierzyłam wcześniej około 2 lat i już znam swój organizm jeśli chodzi o temperaturę. Na przykład jeśli w pierwszej fazie podstawową temperaturą jest 35,3 a w drugiej 36,6 to jest dobrze, wzrost musi być o przynajmniej 2 kreski w drugiej fazie. Jeżeli mierzycie w ciągu dnia to się te pomiary niestety nie liczą.
-
polkosia wrote:Ja tu się staram Was pocieszyć, a Wy co... A poza tym codziennie też odchodzą te zaciążone na fioletową stronę mocy
dziewczyny,spokoj moze nas uratowac,moj doktorek kazal wylaczyc myslenie oo ciazy bo z taka spinka to w zyciu nie zajde:DM4DZI4, polkosia, kaarolaa, Rubi, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no to Kurczaczku nie wiem, zobaczymy co będzie, może jednak @ się nie pojawi, wpatrywałam się w Twój wykres, powiedz - kiedy ovu wyznaczył Ci owulację? bo Ty sama ją wpisałaś z ręki