Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie tu trzymamy kciuki za Ciebie, a właściwie to za Was Będzie dobrze Kochana, musi być
kaarolaa, slodka100 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
ja np. zawsze dzień przed@ mam plamienie...to jest nawet wygodne, bo jak jestem w "terenie" nieprzygotowana to nie muszę się bać że zaraz będę miała kolorowe spodnie tylko spokojnie mam jeszcze cały dzień z w kładką albo nawet bez, bo czasem widać tylko na papierze
olencja lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:ja np. zawsze dzień przed@ mam plamienie...to jest nawet wygodne, bo jak jestem w "terenie" nieprzygotowana to nie muszę się bać że zaraz będę miała kolorowe spodnie tylko spokojnie mam jeszcze cały dzień z w kładką albo nawet bez, bo czasem widać tylko na papierze
Rubi, Qrczak, kaarolaa, isabelle, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RANO ZROBIŁAM TEST, PO PARU GODZINACH PATRZE A TAM 2 KRESECZKA!!!!!!!!!
ZROBIŁAM 2TEST A TAAAAAM 2!!!!!!!!!!!!!!! ZROBIŁAM 3TEST I TEŻ 2!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! 3POZYTYWNE BOBOTESTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KRESECZKI BLADE ALE WIDOCZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rubi, Nenaaa, Krokodylica, Qrczak, chmurreczkaa, Monifah, kaarolaa, M4DZI4, Tamka, ~Ania~, Lila84, slodka100, kasiuleks, polkosia, isabelle, Gajka, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka cudowna wiadomość Trzymam kciuki za betę
CLOnówka, kaarolaa lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluję serdecznie wszystkim nowym dzisiejszym serduszkom i trzymam kciuki za nastepne...
Ja dzis miałam wizyte u gina i musze zbić trochę TSH więc już znam przynajmniej jeden powód (i mam nadzieję, że jedyny) dlaczego mój dzidź nie chce się wprowadzić do brzuszka... -
nick nieaktualnydziewczyny sama w szoku jestem! a robi się tak :
entliczek pentliczek
malutki plemniczek
zapłodnił jajeczko
będzie dzieciąteczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 18:52
Nenaaa, chmurreczkaa, M4DZI4, Tamka, olencja, kaarolaa, Rubi, ~Ania~, kierzynka, Qrczak, slodka100, kasiuleks, Rybeńka, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a TSH 2,21 OBEJDZIE PRZY STARANKACH?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Trochę jestem zaskoczona dzisiejszymi wynikami. Pisałam maila do mojej gin-endo, zobaczę co odpisze. Generalnie to we wrześniu miałam TSH 1,81, podskoczyło trochę.
Pozostałe wyniki to:
Estradiol 142,7
Prolaktyna 192,9
Progesteron 10,48.
Moim zdaniem jest 6dpo, ale może być też dopiero 5dpo, nie mam pewności. Co myślicie? Progesteron jest zaznaczam mój, tzn bez wspomagaczy typu luteina.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!