Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jestem tu nowa. Mam 29 lat od grudnia staramy się z mężem o 1 bobasa. Właśnie odebrałam pierwsze wyniki i umieram z niepokoju czekając na wizytę.
3dc
Progesteron 0,25
Estradiol <13 !!!
Prolaktyna 17,21
FSH 5,25
LH 2,70
Jest się czym martwić?
S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Powder przytulam mocno za biel ale tak jak dziewczyny piszą, może zatestowalas za wcześnie 🤞🏼
Karczoch łoooo jaki progesteron! To musi być dobry znak ❤️
Pozdrawiam z długiego weekendu w lesie. Mamy fajne plany. Tyle miałam roboty w ostatnim czasie więc teraz wypoczywam. Jeszcze wytrzymać tydzień i wakacje 💕Powder, White1, ater, Morgo, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-34dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia (lipiec) ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
Siemka! I ja wbijam jak dzik w pomidory (albo i truskawki żeby było tematycznie do wątku😅) czytałam, ale się nie udzielałam bo wydawało mi się, że mam za mało wiedzy i za mało do powiedzenia🙈
Tule za wszystkie biele i małpy 🫂
Karczoch, życzę wszystkim takiego proga🤩🤯
Jutro idę na badania krwi, wykupiłam pakiet także nie zostało nic tylko jechać. Będę badać tsh, ft4, anty-tpo, morfologię, glukozę, żelazo i ferrytyne, jak dostanę wyniki to pewnie wrzucę je w doktorka chata żeby udzielił mi konsultacji🤣i tak sobie czekałam na pik LH i się doczekałam😳 aplikację wyliczyły mi owulacje na 15dc no ale patrząc po dzisiejszym piku to będzie w 13dc. Już poinformowałam męża, że dzisiaj wieczór z 🍆 i ma się nie umawiać z kolegami na granie🤣
i.ibb.co/5hTdrHjv/IMG-2183.jpg[/img][/url]White1, Powder, Dżozu, ater, Kitkat, hope♥, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩26l 🧑29l 🐈🐈
Starania od 05.2025
3,5 roku na AH -
Lucy321 wrote:Siemka! I ja wbijam jak dzik w pomidory (albo i truskawki żeby było tematycznie do wątku😅) czytałam, ale się nie udzielałam bo wydawało mi się, że mam za mało wiedzy i za mało do powiedzenia🙈
Jutro idę na badania krwi, wykupiłam pakiet także nie zostało nic tylko jechać. Będę badać tsh, ft4, anty-tpo, morfologię, glukozę, żelazo i ferrytyne, jak dostanę wyniki to pewnie wrzucę je w doktorka chata żeby udzielił mi konsultacji🤣i tak sobie czekałam na pik LH i się doczekałam😳 aplikację wyliczyły mi owulacje na 15dc no ale patrząc po dzisiejszym piku to będzie w 13dc. Już poinformowałam męża, że dzisiaj wieczór z 🍆 i ma się nie umawiać z kolegami na granie🤣
i.ibb.co/5hTdrHjv/IMG-2183.jpg[/img][/url]
Bardzo mnie rozbawiło bakłażanowe veto i ban na granie 🤪 miłego! 🤞🏻🍆Gnom, Lucy321, ater, cysterka95, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🍼staranie na luzie od 03.2024
⏳monitorowane: 7cs
👩🏻🦱 ona
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magne b6 forte, kolagen, koenzym q10, euthyrox
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
aglutynacje i leukocyty (1,1)❗️
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
💊 pregna start on, androvit plus, witamina D3, magne b6 forte, kolagen
🔜 29.07 wizyta w klinice -
Rozemocjonowana wrote:Hej, jestem tu nowa. Mam 29 lat od grudnia staramy się z mężem o 1 bobasa. Właśnie odebrałam pierwsze wyniki i umieram z niepokoju czekając na wizytę.
3dc
Progesteron 0,25
Estradiol <13 !!!
Prolaktyna 17,21
FSH 5,25
LH 2,70
Jest się czym martwić?💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
👩🏻🦱 ona
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie ✅ krzepliwość ok ✅ AMH 2,04 ✅ niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
🧔🏻♂️ on
61,1mln → 84,7mln, koncentracja 25,5mln → 42,4mln✅ ruchliwość A 12,4% → 1,58%‼️ B 12,8% → 14,93% C 12% → 11,76% D 62,8% → 71,72%
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
Rozemocjonowana mi wyszedł ostatnio estradiol 13 i ginekolog mówiła, że jednym wynikiem mam się nie martwić (w innym cyklu miałam pow. 30). I byla zdziwiona, bo tego samego dnia tez miała pacjentkę z jeszcze nizszym wynikiem a owulację miala bardzo ładna.
Czyli - zbadaj w kolejnym cyklu to samo.
Powder i Mardotka bardzo mi przykro za viziry i ślę Wam przytulasy 🫂🫂🫂
Afirumję ciążę dla nas wszystkich!!!!!!!!!!!Mardotka, Powder, Rozemocjonowana, Lucy321, ater, S_va_88, cysterka95, Morgo, Bergamotka94, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
⏸️ 10.07.2025 🤩
beta hcg: 60,60 (11.07.2025) ---> 258 (14.07)
tsh: 3,08 ---> 1,8
prog: 13,06 ---> 13,9 (wjeżdża Cyclogest)
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 94,4 (50 - 170 ug/dL) ✔️
ferrytyna 18,8 (4,6 - 204) ng/mL 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
Powder, tulę 🫂🫂🫂 ehh, to takie trudne, kiedy człowiek się nastawia, tym razem na luzie, a potem pojawia się choćby cień nadziei i wszystko wraca z podwójną siłą. 😪 a to zupełnie naturalne, że czujesz złość i rozczarowanie. Nie obwiniaj się za to,boto tylko dowód na to, jak bardzo Ci zależy. Zobaczysz, że na pewno przyjdzie ten wyczekany moment,może szybciej, niż myślisz. ✨
Zatesruj tego 12dpo, to da ci jasność. Nie puszczam kciuków mimo wszystko 🤞Mardotka, Powder, Morgo lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Lucy321 wrote:Siemka! I ja wbijam jak dzik w pomidory (albo i truskawki żeby było tematycznie do wątku😅) czytałam, ale się nie udzielałam bo wydawało mi się, że mam za mało wiedzy i za mało do powiedzenia🙈
Miłego bakłażanowania, fokowania i żeby za 10 dni była tu przy Twoim imieniu mała truskaweczka 🥰Belia, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ 5 cykl starań o drugiego małego człowieka
/ wczesne owulacje -
Rozemocjonowana wrote:Hej, jestem tu nowa. Mam 29 lat od grudnia staramy się z mężem o 1 bobasa. Właśnie odebrałam pierwsze wyniki i umieram z niepokoju czekając na wizytę.
3dc
Progesteron 0,25
Estradiol <13 !!!
Prolaktyna 17,21
FSH 5,25
LH 2,70
Jest się czym martwić?
Wg mnie wynik estradiolu to jedyne, co może lekko niepokoić, ale też na spokojnie, bo rozumiem, że badała go tylko raz? Ja bym zmonitorowała czy owulacja się pojawia i jak rośnie estradiol w kolejnych dniach cyklu. 😊 Być może to będzie cykl bezowulacyjny? Najlepiej powtorzyc badanie za kilka dni i w kolejnym cyklu 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca, 13:39
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Sva_88 - pewnie, że opowiem z czego go uleczyłam, chociaż to dość wrażliwy temat - więc ostrzegam przed dalszym czytaniemJak wiesz mój tata miał raka w 2013 roku (konkretnie jelita grubego). Leczył się w Austrii ze względu na obywatelstwo - skończyło się na resekcji fragmentu jelita. I generalnie na początku wszystko było ok. Ale z każdym kolejnym rokiem widać było, że wzdęcia go coraz mocniej męczą. Lekarze cały czas mówili, że to dlatego ze ma krótszy odcinek jelita. Oczywiście uważał z tym co je - z każdym rokiem coraz bardziej. Ale ostatnie 2-3 lata są już ciężkie do wytrzymania - zwłaszcza dla mojej mamy, bo tata trochę zaklina rzeczywistość na zasadzie "że przecież nic sie nie dzieje/on nic nie czuje" - ale problem jest dość "śmierdzący". Zwłaszcza wieczorami wzdęcia go mocnoooo męczą. Mama nawet się śmieje przez łzy, że gdy tylko się wyprowadzimy to sobie robi z naszego pokoju sypialnię osobną xD
Tata niby chodził po lekarzach ale oni jakoś w Austrii albo dawali mu coś bardzo słabego - ziołowego albo non stop kazali brać espumisan (a on nie likwidował problemu, ja w ogóle tego leku bardzo nie lubię). Mówiłam tacie, żeby kupił sobie dobre probiotyki - niby coś brał ale też nie pomagało. Wiecie - przez ostatnie 2-3 lata trochę zlewaliśmy temat bo on przyjeżdzał na tydzień i potem go 3-5 tygodnii nie było. Ale odkąd przyjeżdza częściej bo firma w której pracuje plajtuje (nie wiem czy to jedynie wielkopolskie określenie z zaboru pruskiego?) to problem się dla nas nasilił. Co wieczór to samo. Więc zaczęłam działać - i pomyślałam o nietolerancji laktozy - ale on twierdził że nie je nic z mlekiem (serów też b. mało je). I tak kazałam mu kupić laktazę. I dodałam maślan sodu na uszczelnienie jelit. I masakra jaka różnica !!!! Dzień a noc !!! Nie wiem o co kaman i czemu to tak pomogło, ale może faktycznie jego jelita potrzebowały wsparcia tego enzymu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca, 14:21
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Cykle: 25-28 dni
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
🔹Acard 75.
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona... -
Powder Naprawdę – nie ma co się biczować za to, że iskierka nadziei się pojawiła. 🫂 Takie już jesteśmy – silne, ale z sercem na wierzchu.
Co do bieli – to jeszcze nie wyrok. 10dpo potrafi się bawić w ninja ciążę, co się chowa. 😏
Mardotka Nie trzeba być na liście testujących, żeby serce i tak cicho liczyło. Doskonale rozumiem ten strach przed bielą – potrafi podciąć skrzydła, nawet jeśli niby „już się nie nastawiamy”. 🫂
Powder, S_va_88, Mardotka lubią tę wiadomość
Starania od 07/24 (14cs) 🫶🏻
Diagnostyka od 11/24 | Klinika od 01/25
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
👩🏻 30 | niedoczynność, Hashimoto
· histeroskopia zrostów 04/25
· wykonana pełna diagnostyka hormonalna, metaboliczna, ginekologiczna ✔
· nadal pracujemy nad tarczycą i wit. D ✘
👨🏻 29
· badanie nasienia 01/25 ⇢ 06/25:
» morfologia 2% ⇢ 0%
» ilość plemników 10mln/ml ⇢ 13mln/ml
» ruch: A+B 41,67% ⇢ 41,98%
» posiew ✔
💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
👩🏻 euthyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki, jodid, olej z wiesiołka
🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E -
Mardotka wrote:Hej dziewczynki , nie byłam zapisana na testowanie bo psychicznie źle znoszę biel na testach ale zgłaszam małpę , zaczynam 11 cykl 😔 życzę każdej z nas żeby w końcu nadszedł ten dzień który zmieni wszystko...
Mardotka lubi tę wiadomość
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
Anin wrote:Przepraszam, nie wiedziałam, że to taka zamknięta grupa i są konkretne zasady, że mogę kogoś tak zdenerwować.
Mam mega zły stan psychiczny, nie sądziłam że od jakiejś innej kobiety dostanę taki strzałOkrutne to.
Życzę Ci powodzenia i serdeczności od ludzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca, 14:22
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
3dc
Progesteron 0,25
Estradiol <13 !!!
Prolaktyna 17,21
FSH 5,25
LH 2,70
Jest się czym martwić?
Niekoniecznie są powody do zmartwień. Niski estradiol na początku cyklu może motywować fsh do wzrostu i tworzy się sprzężenie zwrotne, które prowadzi do wzrostu pięknych pęcherzyków. Radzę Cię w tym samym cyklu - w jego połowie pójść na USG i sprawdzić ile ma endomendrium ( jest budowane dzięki estrogenom) czy masz pęcherzyk dominujący i ile ma mm
I tego samego dnia zrobić jeszcze raz fsh, estradiol i LH. Będziesz wiedziała czy mimo niskich wyników na początku hormony „ruszyły” i cykl jest prawidłowy.
Pojedyncze wyrwane z kontekstu badanie nie mówi dużo o cyklu, bo równie dobrze estradiol może wystrzelić w kosmos za kilka dni lub być niski cały cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca, 14:40
✨ 32 lat 🎀 | On 34 i wyniki nasienia super 🦸♂️ ✨
🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!
💛 10 miesięcy starań – misja: 🍼👶
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
• 📉 Dostinex – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
• ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!
• Acard 100 mg profilaktycznie w II fazie
🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
– Endometrium 9–10 mm w czasie owulacji , śluz płodny 🧻
– Pęcherzyki dojrzewają i pękają 🥚💥
🌬️ Jajowody drożne – przepływ potwierdzony! ✅
🔬 MUCHA i cytologia – w normie 🧫💖
🟡 Faza lutealna: 12 dni
– Progesteron: 9 ng/ml w II fazie cyklu 💊🌕
📅 3. dzień cyklu (badania hormonalne):
– Estradiol: 40 pg/ml 💧
– FSH: 6 mIU/ml 🌱
– LH: 6 mIU/ml 🔁 -
Dziękuję Wam dziewczyny że jesteście i rozumiecie... nie mam z kim o tym wszystkim rozmawiać , rodzina nie wie o staraniach , chociaż pewnie się domyśla.. żyje sobie za granicą, z dala od domu i jeszcze bardziej mnie to przebija , Wasze wsparcie jest nieocenione 😪
Powder, Dżozu, S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩34 👨39
12 cs o pierwszego maluszka
Niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50
USG ✅ Cytologia ✅ Morfologia ✅
TSH 1,2
AMH 1.3
Żelazo - 150
Ferrytyna - 36
D3 - 72
MTHFR C677T homo
Badanie nasienia ✅
Drożność - wrzesień
Suple 💊
D3 4000 , jod , omega3 , B complex, koenzym Q10, probiotyki -
Tak jak Powder mówi - pisz jak masz ochotę, tu nie ma jakiegos wiedzowego progu wejścia 😃 miłego wieczoru z 🍆😅Lucy321, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👫 30 & 30
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta low carb + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
▪️Żylaki powrózka III st.
📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca
Powiem wam coś ciekawego dziewczyny. W tym cyklu serduszkowalismy tylko z prezerwatywa przez leczenie i jestem na 100% pewna ze nie będę w ciąży.
Dzisiaj tydzień po owulacji i czuje ciężkie piersi. Ponadto ciągnięcie w dole brzuch i pojedyncze kłucia. Chce mi się dużo spać i jestem osłabiona.
Ciekawy jest taki cykl gdzie teoretycznie mogłabym objawy przepisać na te ciążowe jakbym się starała pewnie bym tak zrobiła ale wiem że nie są ciążowe bo ciąża jest niemożliwapowiem że taki jeden cykl po pierwsze sprawia że się odpoczywa psychicznie a po drugie uczy dystansu do rzekomych objawów.
cysterka95, Powder, Morgo, Sylwia_G-K, eM 🌺, S_va_88, Gnom, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
• ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
Plapart wrote:Hej , chciałam się tylko doradzić …
Staramy sie od 11.2023.. w marcu 2024 udalo sie zajść , ale doszło do ciąży zatrzymanej w 11t.. wznowienie starań Lipiec 2024, mamy cykle 23dniowe, co daje nam rok starań i 15 nieudanych cykli .. myślicie , że to najwyższy czas aby udać się do kliniki niepłodności ?
Hej cykle masz bardzo krótkie. Nie robiłaś żadnej diagnostyki? Ile trwa faza lutealna przy takich krótkich cyklach? Być moze masz niedomowe lutelna i dlatego nie możesz utrzymać ciąży.
Możesz iść do kliniki niepłodności lub chociaż do ginekologa żeby zrobić podstawową diagnostykę twoją i męża . Plemniki słabej jakości też prowadzą do ciąż biochemicznych - może twój partner ma jakąś infekcję luz zapalenie i wystarczy wziąć antybiotyk lub suplementy i zeby zwiększyć ich jakość. Na 100% potrzebujesz diagnostyki dodatkowej✨ 32 lat 🎀 | On 34 i wyniki nasienia super 🦸♂️ ✨
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
Ssilvia wrote:Powiem wam coś ciekawego dziewczyny. W tym cyklu serduszkowalismy tylko z prezerwatywa przez leczenie i jestem na 100% pewna ze nie będę w ciąży.
Dzisiaj tydzień po owulacji i czuje ciężkie piersi. Ponadto ciągnięcie w dole brzuch i pojedyncze kłucia. Chce mi się dużo spać i jestem osłabiona.
Ciekawy jest taki cykl gdzie teoretycznie mogłabym objawy przepisać na te ciążowe jakbym się starała pewnie bym tak zrobiła ale wiem że nie są ciążowe bo ciąża jest niemożliwapowiem że taki jeden cykl po pierwsze sprawia że się odpoczywa psychicznie a po drugie uczy dystansu do rzekomych objawów.
Dlatego od kolejnego cyklu ignoruję kompletnie wszystkie objawy (stare i nowe) i wkładam je do progesteronwego worka.Ssilvia, cysterka95, Mardotka, eM 🌺, ater, Gnom lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
👩🏻🦱 ona
🧔🏻♂️ on
morfologia 2% → 0%❗️
HBA 80%
Powder wrote:Ja czasami sobie wyobrażam progesteron jako takiego crazy psycho, który siedzi w swojej kanciapce i aktywuje coraz to nowe „objawy” żeby namieszać w głowie swojej ofiary - staraczki 😂 przynajmniej u mnie tak to wygląda, bo co miesiąc dorzuca coś nowego.
Dlatego od kolejnego cyklu ignoruję kompletnie wszystkie objawy (stare i nowe) i wkładam je do progesteronwego worka.
I dobrzeja tez się tak staram.
Powder, mi pomaga mieć plan na przyszły cykl - jakoś wtedy łatwiej mi przejść przez @. Domyślam się ze są jeszcze jakieś rzeczy które chciałbyś zbadać, podejrzewasz cos może co mogłoby być przeszkoda?
ja staram się w każdym cyklu wykluczyć jakiś potencjalny problem - lub zrobić cos żeby go znalezc. - może nie w każdym mi się go udaje.
ale jak każdego miesiąca będę cos wykluczać, to moze kiedys dojdę do tego co jest przyczyna braku. Przynajmniej nie czekam bezczynnie i jakoś pomaga mi to podjeść pozytywnie do każdego nowego cyklu - bo mam na niego plan.
Na przykład w jednym cyklu postawnoilam zrobić badania MUCHA, w kolejnym sprawdzę sobie niedobory witamin, w kolejnym może zmienię jakieś suplementy, itp.Powder, cysterka95, Dżozu lubią tę wiadomość
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona: