Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
cysterka95 wrote:
Nawet na forum mnie ostatnio jakaś taka irytacja dopadła, bo miałam wrażenie jakbym siedziała jak taki dinozaur i tylko obserwowała jak się te same tematy przewijają tylko w nowym składzie. Suple, zioła, drożność, plamienia, ferrytyna tyle razy już brałam udział w tych dyskusjach tylko z innymi dziewczynami które się zmieniają i przechodzą na fioletową stronę a ja zostaję i tak to się kręci od nowa. Żeby nie było - to wszystko są bardzo ważne i potrzebne tematy i w zupełności normalne że forum ma swój cykl życiabardzo was lubię i nie chcę żeby zabrzmiało jakbym była jakąś znudzoną paniusią 🙃 po prostu taka wewnętrzna irytacja i niecierpliwość bo nawet się nie możemy teraz w pełni starać. Uwielbiam was tu wszystkie za te mądre dyskusje i atmosferę ❤️ ale chyba sobie zrobię weekendową przerwę żeby nie zamulać i wrócić z pozytywnym nastawieniem w nowym tygodniu 🫶🏻
Rozumiem co czujesz. Pewnie że zrób sobie przerwę weekendową. Odpocznij. I wracaj do nas.
Bo wiesz w kupie forum_owej siła.
🫂🩵❤️💙😙21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...
#rodzę w 2026 r. -
White1 wrote:Cysterka przytulam mocno 🫂 czuję się podobnie i wiem dokładnie co masz na myśli z "forumowym deja vu' że tak powiem. Nie jesteś sama 🩷
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca, 07:48
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
Kociara trzymam kciuki, żeby kreseczka pięknie ciemniała 😍
Kociara20996 lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 % -
Sylwia i Carrie - co u Was dziewczyny, gotowe na testowanie? A może któraś z Was już testowała? 🤞🏻✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
👨 36
✔ USG
karczoch321 wrote:Hahah jak od rana oczy na zapałki, ale nie chciałam zasypiac, bo się ciągle nastawiałam, że to już zaraz 🫠
Ale piątka dla nas i dla Powder, super, że mamy to już za sobą 🔥
Ja wczoraj też zaliczyłam zabieg, ale całkim co innego, inna profesja, a mianowicie u dermatologa, wycinanie 10 krostek.
I też się cieszę, że już po.
Bo niby znieczulenia. A i tak się człowiek boi, jak pierwszy raz to ma.
I niby się cieszysz że termin się zbliża, a boisz, bo nie wiesz co Cię czeka.
Ufff a tak to już poMarzycielka94, Belia, Morgo, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
karczoch321 wrote:Bardziej mnie wypompowały chyba emocje niż sam zabieg, więc czuję się jak dętka aktualnie
Ogólnie też ciągnie mnie podbrzusze i plecy plus wyleciało mnie dużo śluzu (albo tej pianki?) z taką jakby brązową krwią.
Poza tym to git, ale rowery w górach odpuszczam na weekend. Chyba poswiece ten czas na naukę przed poniedziałkową rozmową o pracę (kolejny etap) 🤷♀️
Edit: ale robię literówek......Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca, 07:49
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
Jak na rasową staraczkę przystało, kiedy jest rzeczywiście sensowny czas na sikanie, to nie ma na co, bo wszystko już obsikałam. Ale został ostatni, sik też nie pierwszy z rana.
Nie wiem, pojawiło się w czasie, ale ja się już naoglądałam fałszywych testów tyle, że się nie podniecam. No i myślę, że trochę późno na takie cienie? 11/12 dpo.
Marzycielka94, Sagi, S_va_88, Dżozu, Gnom, Zosia667, Powder, cukrzyk1991, Ilaria, Meggi_**, ater, Paulina66, Motylek93 lubią tę wiadomość
-
Zosia667 wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Wbijam sobie jak świnia w pomidory ale widzę że bardziej już w truskawki.
Na początek gratuluję wszystkich pozytywnych testów😍, i przytulam za każdą biel i małpę 🫂
Przyznam że poczytałam tylko ostatnie strony i postanowiłam dziś coś nie coś się udzielić tak pod ten weekend.
U mnie nadal dno jeśli chodzi o nastrój i w ogóle chęci do czegokolwiek, ale daje sobie czas i na to. Zaczęłam terapię i jest mi bardzo ciężko w ogóle nawet i tam iść i zwierzać się obcej osobie, ale postanowiłam że teraz się nie wycofam i ustaliliśmy już wizyty na stały dzień i godzinę. Mam nadzieję że to mi choć trochę pomoże.
W pracy zmiana goni zmianę, już nie ogarniam ale staram się skupiać na konkretnych zadaniach żeby nie zwariować. Czekam i liczę że niebawem wszystko się jakoś poukłada.
W temacie starań wstapiło we mnie coś co mogę nazwać "wywalone". We wtorek idziemy jednak do kliniki, dzwonili żeby potwierdzić wizytę, i czy przyjdziemy (byłam pewna że odwołałam ale pewnie miałam zaklepane kilka terminów pod małpę), dostaliśmy jakaś ankietę do wypełnienia i mamy to zrobić dziś wieczorem wspólnie. Nie wnikam czy chłop badania zrobi czy nie - nie mam na to wpływu i nie chce się dodatkowo denerwować. Nie mam zielonego pojęcia czego się spodziewać i czego w ogóle oczekuje od tej wizyty.
A co do Was tutaj:
🍓Ferrytynka🍓Cysterka 🍓White 🍓AnMiPe- również przytulam za podły nastrój 🫂
🍓Asia 🍓 Kokosik mam nadzieję że wszystko pozytywnie
🍓Cukrzyk 🍓Belia 🍓Powder 🍓Marzycielka 🍓Karczoch 🍓Gnom 🍓S_va 🍓Martyna 🍓Lora - czyli ekipa z mają (przepraszam jeśli kogoś pominęłam) - nie wiem co u Was, ale kibicuje 🤞Jeśli macie chwilę to napiszcie co u Was bo trochę tak smutno było bez tych codziennych sensacji 😊 Zajrzę tu jeszcze wieczorkiem
Pytasz co u nas/ mnie. Powiem Ci ten tydzień był taki na totalnych obrotach. Że tylko nadrabiałam wieczorami i ledwo się udzielałam. Ja czekam na testowanie. Ale powiem Ci że nie nastawiam się na nic. Bo też nic nie czuję. A i jakoś w odpowiednie dni mało było ❤️, a i też zauważyłam, że weszły jakieś problemy ze strony partnera. A też jakoś krępuje się zapytać, co jest grane. Udaje że nie widzę. Ale zamiast mnie głowa boleć, to on " ciągle zmęczony". Ale dobra, będzie co ma być.
I powiem Wam, że ja to mam takie skoki nastrojowe. Albo dzień totalnie super udany, albo taki spadek nastroju........wczoraj mnie dobiło. W sensie moje wnętrze krzyczy, że dlaczego nie ja powinnam kupować te pampersy.
Siedzę sobie na kawie z moją siostra, Mamą i ciocia(siostra Mamy), fajnie jest śmieszkujemy. I ciocia dostaje smsa od kuzynki (ta co zaszła w ciążę zaraz po mnie), żeby jej kupili pampersy, bo w biedrze jakaś promocja. I okazuje się że chcą 1nki. I moja Mama na to, "o to przygotowują się na dzidziusia a nie dla starszego. Ty to weź też mój nr. I wykorzystaj sobie"
Kurwa, a moje całe wnętrzności wołają, Mamo ty teraz powinnaś kupować te pampers dla swojego wnuka........płakać mi się chciało. Przetrwałam. Ale w środku dramat.
Dziewczyny ja sobie zawsze powtarzam, że przetrwam to wszystko, że muszę, że dam radę.
Ale wkurwiam się że muszę być silna. Że przecież nie mogę reagować łzami po każdej takiej sytuacji.
Ale później jak to pisze do Was to dopiero łzy płyną....i wychodzą z sobie emocje.......eh.
Więc Zosiu, dobrze że jesteś zaopiekowania w terapii, i tak to jest trudne tak wynurzać się przed obcą osobą, ale powiem Ci że nieraz łatwiej tam niż do partnerów, przyjaciółek, rodziny........💚Dżozu, Zosia667, Morgo lubią tę wiadomość
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
Jejku dziewczyny! Czy przypadkiem nasza Sylwia dzisiaj nie wychodzi za mąż ???? Jeśli tak to życzę Ci Sylwia i Twojemu wybrankowi, aby dzisiejszy dzien był najpiękniejszym dniem Waszego życia, aby spełniły się lada moment Wasze marzenia o rodzicielstwie, a jeśli coś dzisiaj pójdzie nie po Waszej myśli - olejcie to, bo tylko Wy wiecie, jak miało być! ❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍👰🏻♀️🤵🏻♂️
Sagi, S_va_88, Dżozu, Gnom, malrzrz, Zosia667, Powder, ater, Sylwia_G-K lubią tę wiadomość
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
👨 36
✔ USG
Dzień dobry 🤗
Kociara, trzymam kciuki, aby ciemniało 🤞
Widziałam, i Wy na pewno też, że Siesiepy stworzyła wątek dla „weteranek”. Fajna sprawa. W ogóle nie dziwię się irytacji. Powtarzające się tematy to jedno, ale domyślam się, że irytować może tez, gdy koleżanki panikują z różnych powodów. A Ty już widziałaś dziesiątki podobnych historii i wiesz, że wszystko skończy się dobrze.
Mi to szczerze obojętne, jakoś nie czuję irytacji, pewnie dlatego że jedno bobo mam i będę zadowolona ze swojego życia jakkolwiek dalsze starania się nie potoczą. Jak mnie złapie brajan i się nakręcę, to oczywiście jest mi potem smutno i źle, ale to przejściowe.
My dziś jedziemy świętować rocznicę, a ja chora 🤕 Chujowo się czuję, zazwyczaj się w takich sytuacjach nie forsuję, ale mamy niepowtarzalną okazję świętować w miejscu naszego ślubu. Wzięłam leki, a odchoruję potem 😎S_va_88, Dżozu, Zosia667, Morgo lubią tę wiadomość
-
Idawoll wrote:Jak na rasową staraczkę przystało, kiedy jest rzeczywiście sensowny czas na sikanie, to nie ma na co, bo wszystko już obsikałam. Ale został ostatni, sik też nie pierwszy z rana.
Nie wiem, pojawiło się w czasie, ale ja się już naoglądałam fałszywych testów tyle, że się nie podniecam. No i myślę, że trochę późno na takie cienie? 11/12 dpo.
Idawoll lubi tę wiadomość
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
👨 36
✔ USG
Idawoll wrote:Jak na rasową staraczkę przystało, kiedy jest rzeczywiście sensowny czas na sikanie, to nie ma na co, bo wszystko już obsikałam. Ale został ostatni, sik też nie pierwszy z rana.
Absolutnie nie pozno! Idz po testy, jutro sklepy zamknięte. Trzymam za Ciebie kciuki mocno, mocno.Idawoll lubi tę wiadomość
-
Oo widzę że jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie i podobne cienie na testach trzymam kciuki żeby ciemniał 🍀🤞Idawoll lubi tę wiadomość
👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼
👩🏻•PCOS•Niedoczynność tarczycy
AMH 16,90❌
Tsh 3,94 ❌➡️ Tsh 1,240 ✅ Tsh 1,6 ft3 2,98 ft4 1,56 ✅
Brak owulacji od 08.24❌
02.2025 pod opieka kliniki leczenie niepłodności
03.25 Lametta+Ovitrelle•ciąża biochemiczna 💔
04.25 Lametta ⏯️pauza za dużo pęcherzyków ☹️
05.25 Lametta+ovitrelle ❌
•Hipoglikemia reaktywna•Dieta 🥗 niski IG
💊Letrox 50 suplementy
🧔🏽♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌➡️morfologia 4% lepkość prawidłowa ✅ Posiew z cewki ✅
Posiew z nasienia ✅
💊suplementy -
Kociara20996 wrote:Oo widzę że jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie i podobne cienie na testach trzymam kciuki żeby ciemniał 🍀🤞
Ale trzymam za te nasze cienie możne kciuki 🤞🏻S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Idawoll wrote:Przyznam, że musiałam przegapić Twojego posta o cieniach (jeśli go pisałaś), bo wczoraj po wysikaniu bieli do końca dnia nie miałam okazji tu zaglądać.
Ale trzymam za te nasze cienie możne kciuki 🤞🏻
Z samego rana wrzucałam test u mnie też wczoraj biel dziś cień cienia👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼
👩🏻•PCOS•Niedoczynność tarczycy
AMH 16,90❌
Tsh 3,94 ❌➡️ Tsh 1,240 ✅ Tsh 1,6 ft3 2,98 ft4 1,56 ✅
Brak owulacji od 08.24❌
02.2025 pod opieka kliniki leczenie niepłodności
03.25 Lametta+Ovitrelle•ciąża biochemiczna 💔
04.25 Lametta ⏯️pauza za dużo pęcherzyków ☹️
05.25 Lametta+ovitrelle ❌
•Hipoglikemia reaktywna•Dieta 🥗 niski IG
💊Letrox 50 suplementy
🧔🏽♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌➡️morfologia 4% lepkość prawidłowa ✅ Posiew z cewki ✅
Posiew z nasienia ✅
💊suplementy -
Dżozu wrote:Ja zapytam o oczywiście najmniej ważną rzecz w tym wątku - Powder!! Jaka wystawa Pottera w Krk?? 🤪🤪🤪 ja mieszkam blisko, może bym się skusiła.
Pozdrawiam spod wsi, 30 km od Krakowa.
🤔
Ciekawe w który kierunku jesteś:
↖️⬆️↗️
⬅️😘➡️
↙️⬇️↘️Powder lubi tę wiadomość
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
Nie lubię robić "sikającej" nadziei.
Ale jak kręcę telefonem to coś jest.
Trzymam kciuki, żeby to był TEN cykl💚Marzycielka94 lubi tę wiadomość
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
Wcale nie za późno. Późna to mogła bym implantacja
Coś lekko majaczy. Trzymam kciuki żeby za dwa dni już kreska była wyraźna 🫣Belia, Marzycielka94, Idawoll lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 11 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
🍵 zioła Ojca Sroki
🎾luteina 50mg x2 -
Trzymam kciuki🥰👍Idawoll lubi tę wiadomość
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
Idą no coś tam majaczy i to bez podkręcania filtrów. Tak, wiem że ostatnio te pinki coś felerne są. Leć po testy i siknij jutro 🤞🏼 @ rozumiem za dwa, trzy dni?
Idawoll lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
13 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
HSG dwa jajowody drożne ✅
🔜 czerwiec badanie nasienia
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero